Najbolje Disney društvene igre

Dobrodošli u čarobni svijet Disney društvenih igara! Ove igre će vas povesti na nevjerojatno putovanje kroz omiljene Disney crtiće i omogućiti vam da se družite s najdražim likovima.
Bez obzira jeste li obožavatelj princeza, junaka ili zločestih likova, ove društvene igre će vam pružiti sate zabave i smijeha. Uz njih ćete moći testirati svoje znanje o Disney svijetu, sudjelovati u avanturama i stvarati nevjerojatne uspomene s obitelji i prijateljima. Pripremite se za čaroliju koju donose Disney društvene igre!

Sadržaj

Disney Villainous: Wicked to the Core • Broj igrača: 2-3


 • Trajanje igre: 40-60 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Srednja (+++)
Disney Villainous: Wicked to the Core je igra koja se mora naći na listi najboljih Disney društvenih igara. Ova relativno nepoznata igra je objavljena 2019. godine od strane Ravensburgera i namijenjena je za 2 do 3 igrača, s vremenom trajanja od 40 do 60 minuta. Pripada poddomeni društvenih igara za obitelj, a uključuje mehanike upravljanja rukom, interakciju između igrača i jedinstvene moći igrača. Ova igra ima nevjerojatno visoke ocjene od strane obožavatelja i kritika, što mami da je isprobate.

U Disney Villainous: Wicked to the Core, svaki igrač preuzima kontrolu nad jednim od tri Disney zlikovca: Zlu Kraljicu iz Snjeguljice, Hadom iz Herkulesa i Doktorom Facilierom iz Princeze i žabe. Svaki igrač ima svoj zlikovac špil karata, sudbinu karti, igračku ploču i 3D lik. Na svom potezu, aktivni igrač premješta svog lika na drugu lokaciju na svojoj igračkoj ploči, obavlja jednu ili više radnji vidljivih na toj lokaciji (često igranjem karata iz ruke) i zatim obnavlja ruku na četiri karte. Karte su saveznici, predmeti, efekti i uvjeti, a vaša zadaća je iskoristiti ih kako biste ostvarili svoje jedinstveno ciljeve.

Jedna od radnji omogućuje vam da odaberete drugog igrača, izvučete dvije karte iz sudbinskog špila te igrača, a zatim igrate jednu kartu na njegovu ploču, pokrivajući dvije od četiri moguće radnje na jednoj od njegovih lokacija. Sudbinski špil sadrži junake, predmete i efekte iz filma s kojim je povezan taj zlikovac, a ove karte omogućuju drugim igračima da se miješaju u igru tog određenog zlikovca.

Disney Villainous: Wicked to the Core može se igrati samostalno, a likovi iz ove igre se također mogu suočiti s onima iz osnovne igre Villainous iz 2018. godine. Ova igra je odličan izbor za sve obožavatelje Disney filmova koji bi voljeli proći kroz drukčije perspektive i postati zlikovci. Ne propustite priliku za uplitanje u čarobni svijet Disneyja u ovoj izuzetno zabavnoj igri.

Disney Villainous: Wicked to the Core Društvena Igra

Disney Villainous: Evil Comes Prepared • Broj igrača: 2-3


 • Trajanje igre: 40-60 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Srednja (+++)
Disney Villainous: Evil Comes Prepared je fantastična igra koju svaki ljubitelj Disney zlikovaca treba isprobati. Ova igra, objavljena 2019. godine od strane Ravensburgera, omogućuje vam da preuzmete kontrolu nad jednim od tri Disney zlikovca – Scar iz “Kralja lavova”, Yzma iz “Carevog novog ruha” i Ratigan iz “Velikog mišolovca”. Svaki od ovih likova ima svoj špil karata, sudbinu, igračku ploču i 3D figuricu.

U svakom potezu, aktivni igrač premješta svoj lik na drugu lokaciju na svojoj igračkoj ploči, obavlja jednu ili više akcija koje su vidljive na toj lokaciji (često koristeći karte iz svoje ruke), a zatim nadopunjava svoju ruku na četiri karte. Karte su saveznici, predmeti, efekti i uvjeti. Morate koristiti svoje karte kako biste ispunili svoj jedinstveni uvjet za pobjedu.

Jedna od akcija vam omogućuje odabir drugog igrača, povlačenje dvije karte iz zakonačkog špila tog igrača, a zatim igranje jedne od tih karata na njegovu ploču, prekrivajući dvije od četiri akcijska područja na jednoj od lokacija tog igrača. Špil zakona sadrži heroje, predmete i efekte iz filma tog zlikovca i ove karte omogućuju drugim igračima da se “poigraju” s tim određenim zlikovcem.

Disney Villainous: Evil Comes Prepared se može igrati samostalno, a njegovi likovi također mogu se boriti protiv likova iz osnovne igre Disney Villainous iz 2018. godine i samostalne igre Disney Villainous: Wicked to the Core iz 2019. godine. Ova igra, s prosječnim trajanjem igre od 40 do 60 minuta, pruža fantastično iskustvo igranja za 2 do 3 igrača. Sa svojim originalnim temama i intrigantnim mehanikama, Disney Villainous: Evil Comes Prepared definitivno zaslužuje mjesto na ovom popisu najboljih Disney društvenih igara.

Disney Villainous: Evil Comes Prepared Društvena Igra

Disney Villainous • Broj igrača: 2-6


 • Trajanje igre: 45-120 min


 • Ocjena: Dobar (★★★)


 • Kompleksnost: Srednja (+++)
Disney Villainous je izuzetno popularna igra koja je osvojila srca fanova širom svijeta. U ovoj igri, igrači preuzimaju ulogu Disney negativaca iz različitih Disney filmova. Nudi raznoliku i uzbudljivu igru za 2 do 6 igrača, a vrijeme igranja može trajati od 45 do 120 minuta. Ova igra je odličan izbor za listu Disney društvenih igara zbog svog zabavnog preokreta, koji omogućuje igračima da se stave u kožu vođe najpoznatijih Disney negativaca.

Disney Villainous se ističe po svom originalnom dizajnu i inovativnim mehanikama. Svaki igrač ima svoj poseban špil karata, osobnu ploču i 3D figuricu svog negativca. Tijekom svog poteza, aktivni igrač može pomaknuti svojeg negativca na drugu lokaciju na osobnoj ploči i izvršiti različite akcije vidljive na toj lokaciji. Akcije uključuju igranje različitih kartica iz ruke, koje mogu biti saveznici, predmeti, efekti, uvjeti ili, za određene likove, kletve. Cilj je iskoristiti svoje karte kako biste ostvarili jedinstveni uvjet za pobjedu.

Jedna od najzanimljivijih mehanika igre je mogućnost ometanja drugih igrača. Nakon određenog poteza, igrač može odabrati drugog igrača, povući dvije karte iz njihovog špila sudbine i odigrati jednu od njih na ploču tog igrača. To omogućuje drugim igračima da poremete planove određenog negativca. Špil sudbine sadrži heroje, predmete i efekte iz filma kojem pripada odgovarajući negativac.

Disney Villainous je fantastična igra koja uspijeva uhvatiti duh Disney negativaca na jedinstven i zanimljiv način. Ova igra je savršen izbor za ljubitelje Disney filmova koji žele doživjeti čaroliju negativnog svijeta iz Disney izvora. Zahvaljujući svojoj kreativnosti, originalnosti i intrigantnim mehanikama, Disney Villainous zasluženo se nalazi na listi najboljih Disney društvenih igara.

Disney Villainous Društvena Igra

Perudo • Broj igrača: 2-6


 • Trajanje igre: 15-30 min


 • Ocjena: Dobar (★★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
Perudo je popularna igra koju je objavio Public Domain i koja je stara čak 1800 godina. Ova igra je odličan izbor za našu listu Disney društvenih igara jer je vrlo zabavna i jednostavna za igranje. Zahvaljujući mehanizmima klađenja i blefiranja, bacanja kockica i eliminacije igrača, Perudo pruža sve što je potrebno za odličnu zabavu. Može se igrati od 2 do 6 igrača, a trajanje jedne partije je između 15 i 30 minuta, što je idealno za druženje sa prijateljima ili obitelji.

Jedna od najuzbudljivijih stvari kod Peruda je mogućnost taktiziranja i blefiranja. Svaki igrač dobiva pet kockica i šalicu za bacanje i sakrivanje kockica. Igrači redom povećavaju uloge i tvrde da su na stolu određene kockice određene vrijednosti. Međutim, uvijek postoji mogućnost da netko izazove tu tvrdnju. Tada se sve kockice otkrivaju i ili igrač koji je stavio ulog ili onaj koji je izazvao gubi kockice, ovisno o tome tko je bio u pravu. Pobjednik je posljednji igrač koji još ima kockice.

Perudo je igra koju igraju ljudi diljem svijeta već stoljećima i stekla je veliku popularnost. Zahvaljujući jednostavnim pravilima i brzoj dinamici igre, Perudo je postala omiljena zabava na raznim društvenim okupljanjima. Bilo da igrate s obitelji ili prijateljima, ova igra nikad neće razočarati. Bez obzira jeste li ljubitelj Disneya ili samo volite društvene igre, Perudo je izvrstan izbor koji će vas zabaviti i raspametiti svojom interaktivnošću.

Perudo Društvena Igra

Disney Villainous: Perfectly Wretched • Broj igrača: 2-3


 • Trajanje igre: 40-60 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Srednja (+++)
Disney Villainous: Perfectly Wretched je relativno nepoznata igra koju je objavio Ravensburger 2020. godine. Ova igra je jedan od bisera koji se kriju u kategoriji obiteljskih igara, a posebno je prilagođena ljubiteljima Disneyjevih filmova. U ovoj igri, svaki igrač preuzima kontrolu nad jednim od tri Disneyjeva zlikovca – Cruellom de Vil iz filma “101 Dalmatinac”, Majkom Gothel iz filma “Zlatokosa” i Petom iz filma “Steamboat Willie”.

Jedan od najzanimljivijih aspekata ove igre je što svaki zlikovac ima svoj vlastiti špil karata i jedinstvene moći. Igrači će se morati koristiti pretkupnim upravljanjem, aktivno napadati druge igrače i iskorištavati njihove slabosti kako bi postigli svoje ciljeve. Ovaj asimetričan način igranja čini igru izuzetno zabavnom i intrigantnom, jer svaki igrač ima drugačije strategije i ciljeve.

Disney Villainous: Perfectly Wretched ima umjereni stupanj složenosti, što je čini pristupačnom širokom krugu igrača. Igra traje između 40 i 60 minuta, što je savršena duljina za jedno večernje zajedničko druženje s prijateljima ili obitelji. Zahvaljujući prekrasnoj grafici i dobro osmišljenoj tematici, ova igra je pravi vizualni užitak.

Iako je Disney Villainous: Perfectly Wretched manje poznata igra, ima odlične ocjene od strane fanova i recenzenata. Ova igra je savršen dodatak našem listi Disney društvenih igara jer pruža jedinstvenu mogućnost da se igrači “prebace” na tamnu stranu i iskuse Disney svijet iz potpuno nove perspektive. Zahvaljujući svojim mehanikama upravljanja rukom, divljanju i različitim moćima igrača, Disney Villainous: Perfectly Wretched donosi dozu adrenalinapunog uzbuđenja i strategije u svijet Disney igara.

Disney Villainous: Perfectly Wretched Društvena Igra
Antonio Lončar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Nastavi istraživati igre

Povezane objave

Najiščekivanije Društvene Igre 2024.

Najiščekivanije Društvene Igre 2024.

Uživajte u pregledu najuzbudljivijih društvenih igara koje dolaze u 2024., od svemirskih odiseja do povijesnih avantura. Ne propustite ove hitove!