Najbolje društvene igre sa psićima

Uživajte u igri s vašim omiljenim četveronožnim prijateljima uz društvenu igru sa psićima.
Ova igra će vam pružiti nevjerojatnu zabavu dok se natječete s drugim igračima kako biste osvojili titulu najboljeg vlasnika psića. Prikupljajte resurse, trenirajte svoje psiće i pokažite svoje vještine u ovoj neodoljivoj igri. Bez obzira jeste li ljubitelj pasa ili jednostavno tražite novu i zabavnu društvenu igru, društvena igra sa psićima će vas oduševiti svojom jedinstvenom tematikom i izazovima.

Sadržaj

Caverna: The Cave Farmers • Broj igrača: 1-7


 • Trajanje igre: 30-210 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Visoka (++++)
Caverna: The Cave Farmers je društvena igra iz 2013. godine koja će zadovoljiti ljubitelje strategijskih igara i igara sa psićima. Iako je ova igra visoke složenosti, ona će vam pružiti sate zabave i razmišljanja kako biste razvili najbolje farme.

U ovoj igri preuzimate ulogu vođe male šumske porodice patuljaka koji žive u pećini u planinama. Vaš zadatak je da kultivišete šumu ispred svoje pećine i da kopate dublje u planini. Također ćete morati opremiti pećine kao mesto za život i rad vaših potomaka.

Ovisno o vašim planovima, možete odlučiti koliko resursa želite istražiti. Morat ćete kopati rudu kako biste smislili oružje koje će vam omogućiti izlete i osvajanje bonus predmeta i akcija. Dok kopate kroz planinu, možete naići na izvore vode i pronalaziti rudnike ruda i rubina koji će vam pomoći da povećate svoje bogatstvo. Neposredno ispred svoje pećine, možete dalje povećati svoje bogatstvo agronomijom: možete posjeći šumu kako biste zasadili polja i ogradili pašnjake za svoje životinje. Istovremeno, možete proširivati svoju porodicu dok vodite svoju sve veću farmu. Na kraju, pobjednik je onaj igrač koji najefikasnije razvije svoju kućnu ploču.

Caverna: The Cave Farmers ima visoke ocjene među fanovima i kritičarima, što je razlog zašto se našla na ovom popisu društvenih igara sa psićima. Ova strategijska igra vam omogućuje da koristite mehanike poput automatskog rasta resursa, povećanja vrijednosti neodabranih resursa i postavljanja pločica, dok morate pametno rasporediti svoje radnike kako biste ostvarili što bolje rezultate.

Ukoliko igrate sami, možete isprobati solo varijantu igre kako biste se bolje upoznali sa različitim pločicama koje će opremiti vašu pećinu. Caverna: The Cave Farmers, sa trajanjem partije od otprilike 30 minuta po igraču, predstavlja kompletan redizajn popularne igre Agricola. U ovoj igri imate mogućnost da kupujete oružje i šaljete svoje farmera na zadatke kako biste stekli dodatne resurse.

Nabavite Caverna: The Cave Farmers, pružite si osećaj postavljanja vlastite farme i istraživanja šumskih pećina u potrazi za blagom, dok se vaši psići veselo šetaju farmom. Ova igra će vas držati zainteresiranima i osigurati vam dugotrajnu zabavu!

Caverna: The Cave Farmers Društvena Igra

Snow Tails • Broj igrača: 2-5


 • Trajanje igre: 45-60 min


 • Ocjena: Dobar (★★★)


 • Kompleksnost: Niska (++)
Društvena igra sa psićima, Snow Tails, je igra koju biste definitivno trebali isprobati ako volite pse i adrenalin! Ova manje poznata igra objavljena 2008. godine donosi nam uzbudljivu utrku sa psima vučarima u snježnom svijetu Arktičkog kruga. Iako nije toliko poznata kao neka druga natjecateljska društvena igra, Snow Tails ima vrlo dobre ocjene i ljubitelji je hvale.

Jedna od ključnih karakteristika igre je modularna ploča koja se sastavlja tako da možete kreirati različite staze za utrke. Svaki igrač ima svoj štok pasa s kojeg vuče karte i igra na svoju sadašnju podlogu. Kretanje nije uvijek ravno, pa se ponekad desno ili lijevo skreće. Izgubiti kontrolu ili previše brzo ulaziti u zavoj rezultira dobivanjem karata oštećenja, što ograničava veličinu vaše ruke karata.

Jedna od zanimljivosti ove igre je originalni mehanizam kretanja koji dodatno oplemenjuje utrku i pruža dodatnu dozu taktičke igre. Snow Tails će vas sigurno držati na rubu sjedala dok se borite za prvo mjesto. S obzirom na temu društvene igre s psićima, Snow Tails je odličan izbor za ovaj listić.

Snow Tails Društvena Igra

Felicity: The Cat in the Sack • Broj igrača: 3-5


 • Trajanje igre: 20-20 min


 • Ocjena: Dobar (★★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
Se nalazimo usred igračke borbe između mačaka i pasa u društvenoj igri “Felicity: The Cat in the Sack”. Ova neobična igra sa psićima će vas provesti kroz lavirint varki i laži dok pokušavate osvojiti najbolje mačke. Igra, koju je objavila 2F-Spiele, pravi je dragulj među društvenim igrama koje uključuju životinje. Sama mehanika igre se temelji na licitaciji, klađenju i lukavosti, a dodatno ubacuje i tajno raspoređivanje jedinica.

U “Felicity: The Cat in the Sack”, svaki igrač koristi svoje miševe kako bi uhvatio poznatu Felicity – mačku koja je u mješavini dobrih i loših mačaka. No tu dolazi do preokreta! Svaki igrač ima mogućnost stavljanja psa ili zeca umjesto mačke u svoju vrećicu, što omogućuje lukavo blefiraneje i zavodljivu igru.

Na kraju igre, svi dobri miševi i mačke donose pozitivne bodove, dok loše mačke boduju negativno. Ova lukava igra licitacije donosi mnogo intrigantnih odluka koje će iskusni igrači cijeniti. Usprkos tome što nije toliko poznata, “Felicity: The Cat in the Sack” privukla je veliku popularnost među obožavateljima društvenih igara koji su u potrazi za igrom koja pruža jedinstvenu kombinaciju licitacije i lukavosti.

“Bettign and bluffing” mehanika igre pruža napetu atmosferu i mogućnost iznenadnih preokreta, dok tajno raspoređivanje jedinica igraju ključnu ulogu u strategiji koju ćete koristiti. Ova igra kombinira zabavu i lukavost na način koji će vam osigurati satima zabave, posebno ako uživate u takmičarskom licitiranju i igranju s prijateljima.

“Felicity: The Cat in the Sack” je idealna igra za sve ljubitelje mačaka i pasa koji uživaju u taktičkim igrama i lukavim potezima. Njegova neobična mehanika i napeta atmosfera čine je izvrsnim izborom za ljude koji žele nešto drugačije od ostalih društvenih igara sa životinjama. Zato, ako ste spremni na izazov, pospremite psa i zeca u svoju vrećicu i zaronite u svijet “Felicity: The Cat in the Sack”!

Felicity: The Cat in the Sack Društvena Igra

Dog Park • Broj igrača: 1-4


 • Trajanje igre: 40-80 min


 • Ocjena: Dobar (★★★)


 • Kompleksnost: Niska (++)
Dobrodošli u Dog Park, simpatičnu društvenu igru sa psićima koja je relativno nepoznata, ali ima vjernu bazu obožavatelja. Ova igra, koju je objavila Birdwood Games 2022. godine, pripada poddomeinu Obiteljske igre društvenih igara. Ono što čini Dog Park zanimljivim su mehanike koje uključuju aukciju/pregovaranje, kretanje točkama, skupljanje setova, solo igru te promjenjivi pripremni rang. Ova igra privlači ljubitelje životinja, ali i one koji vole kartanje.

Dog Park nudi jednostavan nivo za savladavanje igre, što je od velike važnosti za one koji se tek upoznaju sa društvenim igrama. Zahvaljujući brzini od 40 do 80 minuta, može se lako uklopiti u vaš raspored zabave. Ukratko, ova igra ima sve potrebno za uspješno i zabavno druženje.

U Dog Park igri, igrači preuzimaju ulogu šetača pasa koji regrutiraju, šetaju i brinu se o svojim psima tijekom igranja četiri runde. Svaka runda je podijeljena na četiri faze:
– Faza regrutacije: Igrači se natječu u dvije runde ponuda kako bi dodali pse u svoju kavez. Ponude se postavljaju uz pomoć reputacije igrača, pa je potrebno mudro odabrati svoje poteze.
– Faza odabira: Igrači odlučuju koje pse staviti na povodnik kako bi ih prošetali te runde.
– Faza šetnje: Igrači putuju kroz park za pse sa svojim psima, sakupljajući resurse, stječući reputaciju i interagirajući s drugim šetačima pasa.
– Faza povratka kući: Igrači stječu reputaciju za prošetane pse i gube reputaciju za pse koji nisu prošetani.

Cilj igre je odabrati najbolje rute i pse kako biste stekli najviše reputacije i dokazali da ste najbolji šetač pasa od svih. Na kraju igre, igrač s najviše reputacije postaje pobjednik. Dog Park je igra koja će vas zabaviti i oduševiti svojom tematikom i mehanikama.

Dog Park Društvena Igra
Antonio Lončar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Nastavi istraživati igre

Povezane objave

Najiščekivanije Društvene Igre 2024.

Najiščekivanije Društvene Igre 2024.

Uživajte u pregledu najuzbudljivijih društvenih igara koje dolaze u 2024., od svemirskih odiseja do povijesnih avantura. Ne propustite ove hitove!