Najbolje društvene igre temeljene na franšizama

Uživajte u svijetu najboljih društvenih igara temeljenih na franšizama! Ove igre su stvorene kako bi vam pružile nevjerojatno iskustvo igranja inspirirano vašim omiljenim filmovima, serijama ili knjigama.
Od avantura u svemiru do magičnih svjetova, ove igre će vas povesti na nevjerojatno putovanje gdje ćete se susresti s poznatim likovima i doživjeti uzbuđenje koje vam donosi svijet franšiza. Bez obzira jeste li obožavatelj Harryja Pottera, Disneyja ili drugih popularnih franšiza, ove društvene igre će vas oduševiti i pružiti vam sate zabave i uzbuđenja.

Sadržaj

Dune: Imperium • Broj igrača: 1-4


 • Trajanje igre: 60-120 min


 • Ocjena: Odličan (★★★★★)


 • Kompleksnost: Srednja (+++)
Dune: Imperium je iznimno popularna društvena igra temeljena na franšizi Dune. Ova igra je inspirirana novim filmom iz Legendary Pictures i iznimno utjecajnom literarnom serijom Franka Herberta. Kao vođa jedne od Velikih Kuća Landsraad-a, podignite svoju zastavu i mobilizirajte svoje snage i špijune. Rat dolazi, a u središtu sukoba je Arrakis – Dune, pustinjski planet.

Dune: Imperium koristi mehaniku izgradnje špila kako bi dodao element skrivene informacije tradicionalnom postavljanju radnika. Igrači počinju s jedinstvenom kartom vođe i špilom karata koji je identičan onome njihovim protivnicima. Tijekom igre, sakupljanje karata i izgradnja vašeg špila određuje vaše snage i slabosti. Karte vam omogućuju slanje agenata na određena mjesta na igraćoj ploči, pa evolucija vašeg špila utječe na vašu strategiju. Možete postati moćniji vojno, sposobni rasporediti više vojnika od svojih protivnika. Ili možete steći karte koje vam pružaju prednost s četiri političke frakcije koje su prisutne u igri: car, lučki sindikat, Bene Gesserit i Fremen.

Suprotno mnogim igrama izgradnje špila, ne igrate cijelu ruku karata odjednom. Umjesto toga, na početku svakog kruga vuce se nova ruka karata kojom igrate po jedan potez (kartu) redom s drugim igračima. Kada dođe vaš red, a nemate više dostupnih karata, morate otkriti preostale karte. Ove karte vam pružaju mogućnosti za uvjeravanje i borbu. Uvjerenja koristite kako biste stekli nove karte, a borba vam pomaže u borbi za trenutne nagrade na otkrivenom kartonom Konflikta.

Osvojite svoje suparnike u borbi, mudro manevrirajte političkim frakcijama i steknite vrijedne karte. Za uspješno vođenje svoje Kuće do pobjede – mora teći začin!

Dune: Imperium je igra s odličnim ocjenama od fanova i kritike, a razina složenosti je umjerena. Igra kombinira elemente izgradnje špila s postavljanjem radnika i političkim aspektima, pružajući igračima priliku za duboku strategiju. Ova igra je odličan izbor za ovaj popis najboljih društvenih igara temeljenih na franšizama, jer vjerno prenosi atmosferu Dune legende i pruža nevjerojatno iskustvo igranja.

Dune: Imperium Društvena Igra

Star Wars: Rebellion • Broj igrača: 2-4


 • Trajanje igre: 180-240 min


 • Ocjena: Odličan (★★★★★)


 • Kompleksnost: Visoka (++++)
Poznati kao jedna od najboljih “Star Wars” igara svih vremena, “Star Wars: Rebellion” zasluženo se nalazi na ovom popisu najboljih društvenih igara temeljenih na franšizama. Objavljena 2016. godine od strane Fantasy Flight Games, ova igra pruža epski sukob između Galaktičkog Carstva i Rebel Alliance. Sjajna ocjena i visok stupanj složenosti igre svakako su prepoznati od strane fanova i kritičara.

U “Rebellion-u” imate priliku doživjeti Galaktički Građanski Rat na potpuno nov način. Bez obzira je li vaš izbor kontroliranje moćne Galaktičke Imperije ili mlade Rebel Alliance, morat ćete upravljati zvjezdanim brodovima, pratiti kretanje trupa i okupljati sustave na vašoj strani. Važno je napomenuti da svaka strana ima različite uvjete pobjede, stoga morate prilagoditi svoj stil igre ovisno o tome koju stranu predstavljate.

Kao vođa Imperijalnih snaga, moći ćete zapovijedati legijama Stormtroopera, skupinama TIE lovaca, Star Destroyerima i čak Smrtonosnom Zvijezdom. Strah i teror vladat će Galaksijom jer ćete se oslanjati na snagu svoje masivne vojske kako biste nametnuli svoju volju. Vaš cilj je otkriti bazu pobunjeničke alijanse i uništiti je. Tijekom igre možete porobiti svijetove ili čak uništiti cijele sustave.

Sa druge strane, kao vođa Pobunjeničke alijanse, zapovijedat ćete desecima vojnika, T-47 brzim letjelicama, Corellian korvetama i eskadrilama borbenih letjelica. Unatoč hrabrosti i želji za pobunom, vaše snage bit će očito slabije od moćne Imperijalne vojske. Stoga ćete morati okupljati planete na svojoj strani i izvoditi ciljane vojne napade kako biste sabotirali Imperijalne brodogradilišta i ukrali vrijedne informacije. Vaš cilj je uvjeriti građane Galaksije da se pridruže vašoj borbi. Ako preživite dovoljno dugo i ojačate svoj ugled, inspirirat ćete pobunu na cijelom velikom platou, a s time i pobjedu.

Ono što čini “Rebellion” posebnom su elementi filma sa karakterima kao što su Leia Organa, Mon Mothma, Grand Moff Tarkin i car Palpatine. Njihovi tajni zadaci tijekom igre podsjetit će vas na najuzbudljivije trenutke iz klasične trilogije. Možda ćete poslati Lukea Skywalkera da primi obuku na Dagobahu ili postaviti Darth Vadera kao zamku kako bi se Han Solo smrznuo u karbonitu.

Uz više od 150 plastičnih minijatura i dva igračka podloška sa trideset i dva najvažnija sustava galaksije “Star Wars”, “Rebellion” pruža globalnu perspektivu bez gubitka osobne, filmske i herojske atmosfere. Usprkos svojoj veličanstvenosti, ova igra pruža jedinstveno iskustvo koje dokazuje zašto se svrstava u najbolje društvene igre temeljene na franšizama.

Star Wars: Rebellion Društvena Igra

Marvel Champions: The Card Game • Broj igrača: 1-4


 • Trajanje igre: 45-90 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Srednja (+++)
Ako ste oduvijek sanjali da postanete superheroj iz Marvelovog svemira, onda je Marvel Champions: The Card Game igra koju morate isprobati. Ova igriva kartična igra omogućuje vam da utjelovite ikonične junake kao što su Iron Man, Black Panther, Captain Marvel i Spider-Man dok se bore protiv opasnih negativaca iz Marvelovog svijeta. Ali oprez! Svaka odluka i potez koji napravite može imati velike posljedice. Uz izvrsne ocjene fanova i kritičara, Marvel Champions: The Card Game je zaista pravi izbor za ovu listu najboljih društvenih igara temeljenih na franšizama.

Uz moderatnu razinu kompleksnosti, ova kooperativna igra omogućuje vam da gradite svoj dek karata, upravljate svojim rukama karata, i proživljavate uzbudljive scenarije i kampanje. Odlična stvar o ovoj igri je ta što možete igrati sami ili s prijateljima – bilo kao tim od četiri superheroja ili kao solo avanturist. Bez obzira na broj igrača, svaki potez ima svoj redoslijed, koji se postupno razvija kako se igra odvija.

Uz zarazno i uzbudljivo iskustvo igranja, Marvel Champions: The Card Game je definitivno igra koja će vas držati na rubu sjedala. Bez obzira jeste li ljubitelj stripova ili samo tražite društvenu igru sa superherojima, Marvel Champions: The Card Game nudi nevjerojatnu dozu zabave i adrenalina dok skupa sa svojim junacima pokušavate zaustaviti negativce. Dodajte customizability i trajnost zbog redovitih dolazaka novih karata i scenarija, i shvatit ćete zašto je ova igra zasluženo na listi najboljih društvenih igara temeljenih na franšizama.

Marvel Champions: The Card Game Društvena Igra

Star Wars: Imperial Assault • Broj igrača: 1-5


 • Trajanje igre: 60-120 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Visoka (++++)
Star Wars: Imperial Assault je izuzetno popularna društvena igra temeljena na jednoj od najpoznatijih franšiza svih vremena – Ratovi zvijezda. Ova taktička igra strategije nudi dva različita načina igranja, prilagođena različitim stilovima igrača.

U kampanjskom načinu igranja, igrači mogu sudjelovati u filmskoj priči smještenoj u svemiru Ratova zvijezda. Jedan igrač preuzima ulogu vođe Galaktičkog carstva s bezbrojnim vojnim trupama i resursima, dok do četvero drugih igrača postaju junaci pobunjeničkog saveza koji se bave tajnim operacijama kako bi podrili carstvo. Tijekom kampanje, i imperialni igrač i pobunjenički junaci stječu novo iskustvo i vještine, omogućujući likovima da se razvijaju kako priča napreduje.

S druge strane, igra također nudi način natjecanja u taktičkim borbama u kojem se igrači mogu izazivati ​​u sukobu licem u lice. Skirmish način igre omogućuje vam da sastavite svoju vlastitu vojnu silu Imperijalaca, Pobunjenika i plaćenika te izgradite špil zapovjednih karata kako biste dobili neočekivanu prednost u borbi. Bez obzira jesu li cilj vam je povratiti izgubljene holokroni ili poraziti napadajuću skupinu, svaka skaramu pruža opasnosti i taktičke izbore.

Star Wars: Imperial Assault nudi nevjerojatno iskustvo igranja koje će zadovoljiti svakog obožavatelja Ratova zvijezda. Sa zapanjujućom kvalitetom komponenti i tematskom dubinom igre, ova igra je osvojila mnoge obožavatelje širom svijeta. Stoga ne čudi da se nalazi na našem popisu najboljih društvenih igara temeljenih na franšizama.

Star Wars: Imperial Assault Društvena Igra

Robinson Crusoe: Adventures on the Cursed Island • Broj igrača: 1-4


 • Trajanje igre: 60-120 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Visoka (++++)
Robinson Crusoe: Pustolovine na prokletom otoku je jedna od najpoznatijih društvenih igara temeljenih na franšizama. Objavljena 2012. godine od strane Portal Games, ova igra se smatra jednim od najboljih izdanja na temelju romana “Robinson Crusoe” Daniela Defoea. Ova igra se ističe po svojoj kompleksnosti i dubini, te je to ono što je čini prikladnom za ovaj tematski članak. Igra je smještena na pusti otok, gdje će igrači preuzeti ulogu preživjelih iz broda i suočiti se s brojnim izazovima kako bi opstali. Gradnja skloništa, pronalaženje hrane, borba protiv divljih životinja i zaštita od promjena vremena samo su neki od izazova s kojima će se igrači suočiti.

U Robinson Crusoe: Pustolovinama na prokletom otoku, igrači imaju slobodu odlučivanja o tijeku igre i izgledu njihovog naselja. Tijekom igre, igrači će nailaziti na različite događaje, pronalaziti objekte i strukture te donositi odluke koje će oblikovati ishod njihovog preživljavanja. Ova igra također sadrži različite mehanike, poput redoslijeda djelovanja, kretanja po području, kooperativne igre te bacanja kockica.

Robinson Crusoe: Pustolovine na prokletom otoku pružaju igračima mogućnost da se u potpunosti urone u ovu temu preživljavanja na napuštenom otoku. S bogatom tematikom, složenom igrom i izazovnim scenarijima, ova igra zaslužuje svoje mjesto na popisu najboljih društvenih igara temeljenih na franšizama.

Robinson Crusoe: Adventures on the Cursed Island Društvena Igra

Battlestar Galactica: The Board Game • Broj igrača: 3-6


 • Trajanje igre: 120-180 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Srednja (+++)
Battlestar Galactica: The Board Game je izuzetno uzbudljiva igra nepovjerenja, intrige i borbe za preživljavanje. Temeljena na epskoj i široko priznatoj seriji Sci Fi Channela, Battlestar Galactica: The Board Game stavlja igrače u ulogu deset omiljenih likova iz emisije. Svaki od njih ima svoje sposobnosti i slabosti te moraju svi zajedno raditi kako bi čovječanstvo imalo bilo kakvu nadu za preživljavanje. Međutim, jedan ili više igrača u svakoj igri tajno se pridružuju Cylonima. Igrači moraju pokušati otkriti izdajnika dok nestašica goriva, kontaminacija hrane i politička nesigurnost prijete raspadu flote.

Nakon Cylonskog napada na Kolonije, izranjali ostaci ljudske rase su u bijegu, konstantno tragajući za sljedećim putokazom prema Zemlji. Oni se suočavaju s prijetnjom Cylonskog napada izvana te izdajom i krizama iznutra. Čovječanstvo mora surađivati ukoliko žele imati ikakvu nadu za preživljavanje… no kako će to uspjeti, kada bilo tko od njih može biti Cylonov agent?

Battlestar Galactica: The Board Game je polu-suradnička igra namijenjena za 3-6 igrača starijih od 10 godina i može se odigrati u trajanju od 2-3 sata. Igrači biraju između pilota, političkih lidera, vojnih vođa ili inženjera kako bi bili posada Galactice. Na početku igre svakom igraču se dijeli kartica lojalnosti koja će odrediti da li je čovjek ili Cylon, a uz to dobiva i razne karte vještina temeljene na sposobnostima njihovih likova. Igrači mogu pomicati se i poduzimati akcije unutar Galactice, Colonial 1 ili u Viperu. Moraju sakupljati karte vještina, odbijati Cylonske brodove te održavati Galacticu i flotu u pokretu. Svaki potez sa sobom donosi Krizne kartice koje predstavljaju različite zadatke koje igrači moraju riješiti. Da bi uspješno odgovorili na problem, igrači moraju igrati karte vještina koje se podudaraju; karte vještina koje se ne podudaraju ometaju uspjeh igrača. Sudbina može raditi protiv posade ili se može dogoditi da postoji izdajnički Cylon! Kako se igrači približavaju Zemlji, dijeli se nova rundu kartica lojalnosti i mogu se pojaviti novi Cyloni. Ako igrači uspiju održavati zalihe hrane, razinu goriva, moral broda i populaciju te uspiju održati Galacticu na okupu dovoljno dugo da stignu do Zemlje, ljudi će pobijediti u igri. No, ako se Cyloni otkriju u pravom trenutku i sruše Galacticu, ljudi su izgubili.

U slučaju da trebate službenu stranicu igre, pravila i često postavljana pitanja posjetite: http://www.fantasyflightgames.com/edge_minisite_sec.asp?eidm=18&esem=4
Neslužbeno česta postavljana pitanja za zaista teška pitanja: http://boardgamegeek.com/wiki/page/Battlestar_Galactica_FAQ

Battlestar Galactica: The Board Game je jedna od najboljih društvenih igara temeljenih na franšizi zbog svoje intenzivne igre i dubokog uranjanja u svijet popularne serije. Sa stalnom napetošću između igrača, tajnim identitetima i intrigama, igra uvijek pruža uzbudljivo iskustvo. Također, raznovrsne mehanike igre poput kockanja, upravljanja rukom karata i tajnih uloga pridonose raznobojnom i izazovnom iskustvu. Bilo da ste ljubitelj franšize ili samo tražite izazovnu tematsku igru, Battlestar Galactica: The Board Game je savršen izbor za dodavanje uzbuđenja na vašu društvenu igračku večer.

Battlestar Galactica: The Board Game Društvena Igra

Sherlock Holmes Consulting Detective: The Thames Murders & Other Cases • Broj igrača: 1-8


 • Trajanje igre: 60-120 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Srednja (+++)

Dragi ljubitelji društvenih igara, danas vam predstavljamo vrhunsku igru temeljenu na jednoj od najpoznatijih franšiza – Sherlock Holmes Consulting Detective: The Thames Murders & Other Cases. Ova igra je pravi pravcati “krimi” doživljaj koji će vas odvesti u mračne ulice viktorijanskog Londona, gdje ćete se u ulozi slavnog detektiva Sherloka Holmesa suočiti s najtrijalnijim slučajevima. Iako je objavljena još davne 1982. godine, ova igra i danas osvaja srca igrača diljem svijeta.

Sherlock Holmes Consulting Detective: The Thames Murders & Other Cases nije klasična društvena igra koju poznajemo. Nema kockica niti mjesta na kojem se premještate. Umjesto toga, ova igra uključuje zanimljive mehanike poput suradnje, dedukcije, izbora narative putem paragrafa te mogućnost igranja solo. Sve to čini ovu igru izuzetno originalnom i zanimljivom za svakoga tko želi postati dio Holmesovog tima u rješavanju složenih misterija.

U Sherlock Holmes Consulting Detective: The Thames Murders & Other Cases dobivate priliku riješiti niz uzbudljivih zločina. Putovat ćete gradom, razgovarati s osumnjičenicima, proučavati novine u potrazi za ključnim informacijama te sastavljati sve te tragove kako biste došli do rješenja. Sve je to prožeto autentičnom atmosferom viktorijanskog doba, koja je vrlo vjerno prikazana zahvaljujući temeljitom istraživanju koje je provedeno prilikom stvaranja igre.

Ova igra je pravi izazov za mentalne sposobnosti, što je i razlog zašto je toliko popularna među ljubiteljima društvenih igara. Njezina ocjena od strane igrača i recenzija je izuzetno visoka, a igrači posebno hvale njezinu umjerenost u težini. Svi ljubitelji knjiga i filmova o Sherlocku Holmesu će zasigurno uživati u ovoj igri, dok će se i novi igrači brzo prilagoditi njezinim mehanikama i postati dio ovog fascinantnog svijeta intrigantnih zločina i detektivskih zagonetki.

Zato, ako ste spremni upustiti se u vlastitu detektivsku avanturu u viktorijanskom Londonu, ne propustite priliku za isprobavanje Sherlock Holmes Consulting Detective: The Thames Murders & Other Cases. Ova igra je zaista posebna i vrijedi biti dio našeg popisa najboljih društvenih igara temeljenih na franšizama.

Sherlock Holmes Consulting Detective: The Thames Murders & Other Cases Društvena Igra

Legendary Encounters: An Alien Deck Building Game • Broj igrača: 1-5


 • Trajanje igre: 30-60 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Srednja (+++)
Jedna od najboljih društvenih igara temeljenih na popularnim franšizama je “Legendary Encounters: An Alien Deck Building Game”. Ova igra, koja je izdana 2014. godine od strane Upper Deck Entertainmenta, pruža igračima jedinstveno iskustvo suradnje u borbi protiv horde vanzemaljaca. Temeljena na četiri filma iz serijala “Alien”, ova igra je u potpunosti kooperativna te donosi originalnu umjetnost.

U “Legendary Encounters” igri, igrači preuzimaju uloge protagonista poput Ripley, Dallasa, Bishopa i Corporal Hicksa. Igrači se naizmjence regrutiraju karte za svoj špil iz centralne ponude kako bi poboljšali svoj špil i porazili Xenomorph karte koje se dodaju na centralnu igračku ploču. Ova igra kombinira elemente izgradnje špila i borbe protiv neprijatelja, a savršena je za 1 do 5 igrača.

“Legendary Encounters: An Alien Deck Building Game” je zaslužio svoje mjesto na ovom popisu najboljih društvenih igara temeljenih na franšizama zbog svoje originalnosti, suradničkog iskustva koje pruža, te kvalitetne umjetnosti koja oživljava atmosferu filmova serijala “Alien”. Igrači uživaju u taktičkom planiranju dok izgrađuju svoje špilove i surađuju kako bi preživjeli napad vanzemaljaca. Bez obzira jeste li fan serijala “Alien” ili samo želite uživati u kvalitetnoj suradničkoj igri, “Legendary Encounters” je odlična opcija koja će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Legendary Encounters: An Alien Deck Building Game Društvena Igra

Star Wars: X-Wing Miniatures Game • Broj igrača: 2-2


 • Trajanje igre: 30-45 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Srednja (+++)
Star Wars: X-Wing Miniatures Game je izvanredna igra temeljena na jednoj od najpoznatijih franšiza svih vremena. Ova taktička igra pruža jedinstveno iskustvo svemirske borbe između moćnih Rebel X-wings i okretnih Imperial TIE fighters u brzom i uzbudljivom okruženju. Fantastično detaljno oslikane minijature donose autentičnu atmosferu Star Wars svijeta.

Pravila igre su vrlo jednostavna i omogućuju brzu i napetu igru. Svaka vrsta broda ima svoj jedinstveni pomak, koji se odabire tajno svaki potez. Nakon što se izvrši tajni odabir, svaki brod otkriva svoj manevar i izvršava ga prema planu. Ova mehanika omogućuje igračima potpunu kontrolu nad svojim akcijama i strategijama tijekom borbe.

Star Wars: X-Wing ima nekoliko različitih misija, od kojih svaka ima svoje pobjedničke uvjete i posebna pravila. Igrači moraju biti taktički vješti i prilagodljivi kako bi postigli pobjedu. Svakom izbjegnutom eksplozivnim pogotkom ili precizno ispaljenom projektilom ćete osjetiti adrenalin i uzbuđenje koje donosi ova igra.

Osobitost ove igre je mehanika kritičnih pogotaka. Kako biste imali veće šanse za pobjedu, morate koristiti strategiju koja će osigurati što više kritičnih pogodaka protivniku. To pruža dodatnu dubinu igri i potiče igrače da budu pažljivi i strategični.

Star Wars: X-Wing Miniatures Game savršen je izbor za ovu listu jer uspješno prenosi autentični osjećaj svemirskih bitki iz Star Wars svijeta. Fantastično dizajnirane minijature i fluidna mehanika čine ovu igru iznimno zanimljivom i privlačnom za sve ljubitelje franšize. Bez obzira jeste li obožavatelj Star Warsa ili samo tražite sjajnu društvenu igru temeljenu na franšizi, Star Wars: X-Wing Miniatures Game sigurno će vas oduševiti svojom brzinom, dinamikom i vizualnim dojmom.

Star Wars: X-Wing Miniatures Game Društvena Igra

Horrified • Broj igrača: 1-5


 • Trajanje igre: 60-60 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Niska (++)
Horrified je jedna od najboljih društvenih igara temeljenih na franšizama koju možete pronaći na tržištu. Ova igra iz 2019. godine, koju je objavio Ravensburger, pravo je osvježenje za sve ljubitelje horor tematike. Uz visokokvalitetno izrađene minijature poznatih čudovišta poput Frankensteina, Vila Vuka, Drakule i drugih, Horrified je vizualno impresivan i privlači pažnju već na prvi pogled. No, ono što čini ovu igru posebnom je jednostavnost i inovativnost mehanike igre.

Horrified je kooperativna igra u kojoj će igrači morati surađivati kako bi se riješili sedam zastrašujućih čudovišta koja teroriziraju grad. Svako od čudovišta zahtijeva različite strategije i taktike da bi bilo poraženo, što igri dodaje dodatnu dubinu i zanimljivost. Uz to, igra se može igrati i samostalno, što je idealno za one koji vole izazov i testiranje vlastitih vještina.

Jedna od najpozitivnijih strana Horrified igre su ocjene i recenzije od strane fanova. Ova igra zasigurno neće razočarati ljubitelje horora i franšiza. Njezina popularnost je opravdana, pružajući igračima dinamično iskustvo i mogućnost sukoba s različitim čudovištima. Bez obzira radi li se o ljubiteljima klasika poput Frankensteina ili vampira poput Drakule, Horrified nudi nevjerojatne mogućnosti za istraživanje, strategiju i najvažnije, uživanje u igri.

Horrified Društvena Igra
Leo Šarić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Nastavi istraživati igre

Povezane objave

Najiščekivanije Društvene Igre 2024.

Najiščekivanije Društvene Igre 2024.

Uživajte u pregledu najuzbudljivijih društvenih igara koje dolaze u 2024., od svemirskih odiseja do povijesnih avantura. Ne propustite ove hitove!