Najbolje društvene igre za mlade

Mladost je vrijeme za zabavu i druženje, a društvene igre su idealan način da se to postigne.
U ovom blogu istražit ćemo najbolje društvene igre koje su posebno dizajnirane za mlade. Bez obzira jeste li u potrazi za igrom koja će testirati vaše vještine, potaknuti kreativnost ili jednostavno pružiti satima zabave, ovdje ćete pronaći nešto za sebe. Saznajte koje su igre najpopularnije među mladima i pripremite se za nezaboravne trenutke s prijateljima!

Sadržaj

Pandemic Legacy: Season 1 • Broj igrača: 2-4


 • Trajanje igre: 60-60 min


 • Ocjena: Odličan (★★★★★)


 • Kompleksnost: Srednja (+++)
Pandemic Legacy: Season 1 je igra koja zauzima posebno mjesto u svijetu društvenih igara, a posebno je pogodna za mlade igrače. Ova igra je vrsta kampanjske igre koja se igra kroz 12-24 sesije, ovisno o tome kako vam ide. U početku, igra počinje slično osnovnoj igri Pandemic. Tim stručnjaka za borbu protiv bolesti utrkuje se protiv vremena kako bi putovao svijetom, liječio žarišta bolesti i istraživao lijekove za svaku od četiri pandemije prije nego izmaknu kontroli.

Kada je na redu, igrač ima četiri radnje na raspolaganju. Može putovati svijetom raznim načinima, graditi istraživačke stanice, liječiti bolesti, trgovati kartama s drugim igračima ili pronaći lijek za bolest. Svaki igrač ima svoju posebnu ulogu s posebnim vještinama koje im pomažu pri obavljanju tih radnji.

Nakon što igrač obavi svoje radnje, povlači dvije karte. Ove karte mogu uključivati epidemije koje će dodati nove kockice bolesti na ploču, što može dovesti do širenja bolesti. Epidemije također povećavaju paniku u gradu, što otežava putovanje u taj grad.

Svaki mjesec u igri imate dvije prilike za postizanje ciljeva tog mjeseca. Ako uspijete, pobjeđujete i odmah prelazite na sljedeći mjesec. Ako ne uspijete, imate drugu priliku s više sredstava za korisne karte događaja.

Tijekom kampanje, uvode se nove pravila i komponente. Ponekad će biti potrebno trajno mijenjati komponente igre, to uključuje pisanje po kartama, kidanje karata i nanošenje trajnih naljepnica na komponente. Vaši likovi mogu dobiti nove vještine ili negativne učinke. Lik se čak može potpuno izgubiti i više neće biti dostupan za igranje.

Pandemic Legacy: Season 1 je svakako nevjerojatno iskustvo koje svaki ljubitelj društvenih igara mora doživjeti. Sa svojom jedinstvenom i progresivnom pričom, ovaj naslov će vas zadržati zainteresiranima i osigurati više intimnosti s igrom u usporedbi sa standardnom Pandemic verzijom. Poput prave avanture, ova igra će vas povesti na nevjerojatno putovanje koje vas neće ostaviti ravnodušnima.

Pandemic Legacy: Season 1 Društvena Igra

Gloomhaven • Broj igrača: 1-4


 • Trajanje igre: 60-120 min


 • Ocjena: Odličan (★★★★★)


 • Kompleksnost: Visoka (++++)
Gloomhaven je jedna od najboljih društvenih igara za mlade koja je izazvala pravu senzaciju od svog izlaska 2017. godine. Ova igra, koju je izdao Cephalofair Games, spoj je strateške igre s tematskim elementima. Smještena u mračnom svijetu avanture i fantazije, Gloomhaven će vas držati prikovane za stol satima dok istražujete opasne tamnice i zaboravljene ruševine.

S glavnim ciljem pobjede, igrači će postati putnici avanturisti s vlastitim posebnim vještinama i razlozima za putovanje u ovaj mračni kutak svijeta. U Gloomhavenu je suradnja ključna jer će igrači morati udružiti snage kako bi očistili prijeteće tamnice i ruševine. Kroz iskustvo i plijen, igrači će poboljšati svoje sposobnosti, otkriti nova mjesta za istraživanje i pljačku, te sudjelovati u oblikovanju priče koja se grana prema odlukama koje donose.

Iako se Gloomhaven može igrati u jednoj do četiri osobe, ovu igru najbolje je igrati s grupom prijatelja kako bi se iskusila potpuna atmosfera taktičke borbe. Jedan od najzanimljivijih aspekata igre je inovativni sustav karata koji određuje redoslijed poteza i akcije igrača. Svaki igrač odabire dvije karte koje će koristiti tijekom poteza, a svaka karta ima dva dijela – gornju i donju moć. Ovisno o redoslijedu poteza i situaciji na terenu, igrači odlučuju koriste li gornju ili donju moć svake karte.

Uz sve to, Gloomhaven nudi i persistentni svijet koji se mijenja tijekom igre, omogućavajući igračima da donose odluke koje će utjecati na daljnji tijek priče. Slično kao kod knjiga “Choose Your Own Adventure”, svaka odluka ima svoje posljedice i utječe na daljnje događaje.

Gloomhaven pruža dubok i zanimljiv doživljaj igranja, s obiljem strategije i odluka koje treba donijeti. Iako je igra kompleksna, što ju čini privlačnom za iskusne igrače, Gloomhaven je idealan izbor za mlade zbog svoje tematike, taktičkog pristupa i mogućnosti dugotrajnog istraživanja njegovog svijeta. Ako ste spremni na izazov i želite doživjeti nešto novo i sveobuhvatno, Gloomhaven je definitivno igra koju trebate isprobati.

Gloomhaven Društvena Igra

Twilight Imperium: Fourth Edition • Broj igrača: 3-6


 • Trajanje igre: 240-480 min


 • Ocjena: Odličan (★★★★★)


 • Kompleksnost: Jako visoka (+++++)
Twilight Imperium: Fourth Edition je jedna od najboljih društvenih igara za mlade koja će vas odvesti na putovanje kroz galaksiju. Ova igra strategije i tematske igre pruža nevjerojatno duboko iskustvo koje će vas zaposliti na satima i satima. Bez obzira jeste li obožavatelj znanstvene fantastike ili jednostavno volite strateške igre, Twilight Imperium: Fourth Edition će vas osvojiti svojim bogatstvom i raznolikošću.

U Twilight Imperium: Fourth Edition, vi i vaši prijatelji preuzimate ulogu različitih frakcija koje se bore za galaktičku dominaciju. Svaka frakcija nudi potpuno drugačije iskustvo, s posebnim vještinama i strategijama. Možete biti vodeći trgovci i gospodarstvenici kao Emirates of Hacan ili se upustiti u avanture kroz crvotočine kao Ghosts of Creuss. Odabir frakcije je ključan trenutak u igri jer će vaša strategija ovisiti o njoj.

Jedna od najboljih značajki Twilight Imperium: Fourth Edition je jedinstveno konstruiranje galaksije na početku svake igre. Sa 51 pločicom galaksije, stvarate svijet pun planeti, supernova, asteroidnih polja i drugih opasnosti. Ovo otvara mnoge mogućnosti, ali i izazove, jer možda ćete se suočiti s izazovima poput ionih oluja ili upasti u opasne gravitacijske poremećaje. Budite spremni na sve!

Igra se sastoji od rundi u kojima igrači odabiru strategijske karte koje određuju redoslijed igrača i daju jedinstvene akcije za tu rundu. Nakon toga, igrači se kreću kroz galaksiju, osvajaju nove planete, trguju i ratuju sa susjednim frakcijama. Važan trenutak u igri je Veliko vijeće, gdje donosite odluke koje utječu na tijek igre. Tijekom igre, otkrivate i postižete ciljeve koji vam donose pobjedničke bodove. Kraj igre dolazi kada igrač osvoji deset pobjedničkih bodova.

Twilight Imperium: Fourth Edition se ističe kao jedna od najboljih društvenih igara za mlade zbog svoje dubine, tematske privlačnosti i izazovne mehanike. Iako je zahtjevna igra s dugim vremenom trajanja, pruža nevjerojatno iskustvo koje će vas držati zauzetima. Bilo da ste ljubitelj znanstvene fantastike ili strateških igara, Twilight Imperium: Fourth Edition će vas osvojiti svojom jedinstvenom atmosferom i brojnim mogućnostima koje pruža. Ne propustite priliku iskusiti ovo remek-djelo među društvenim igrama!

Twilight Imperium: Fourth Edition Društvena Igra

Gloomhaven: Jaws of the Lion • Broj igrača: 1-4


 • Trajanje igre: 30-120 min


 • Ocjena: Odličan (★★★★★)


 • Kompleksnost: Visoka (++++)
Gloomhaven: Jaws of the Lion je izdanje igrice koje se odvija prije događaja u originalnom Gloomhavenu. Igra uključuje četiri nove likove — Valrath Red Guard (tenk, kontrola mase), Inox Hatchet (udaljena šteta), Human Voidwarden (podrška, kontrola uma) i Quatryl Demolitionist (bliska šteta, manipulacija preprekama) — koji se također mogu koristiti u originalnoj igri Gloomhaven.

Također, igra uključuje 16 vrsta čudovišta (uključujući sedam novih standardnih čudovišta i tri nova šefa) i novu kampanju sa 25 scenarija koja poziva heroje da istraže slučaj misterioznih nestanaka unutar grada. Je li to djelo Vermlinga ili se nešto puno opasnije događa?

Gloomhaven: Jaws of the Lion je usmjeren prema casual publici kako bi ljude brže uveo u igru. Svi kartonski pločice koje je teško organizirati uklonjene su, umjesto toga igrači će igrati na samom scenarijskom priručniku, koji ima nove umjetničke radove jedinstvene za svaki scenarij. Posljednja prepreka za ulaz — učenje igre — također je smanjena putem pojednostavljenog pravilnika i pet-scenarijskog tutorijala koji će nove igrače lagano upoznati s iskustvom.

Ova igriva ima izvrsne ocjene i recenzije, a njezin nivo kompleksnosti je visok. Sa svojim mehanikama akcijskog reda, dohvaćanjem akcije, vođenjem kampanje putem kartica borbe, komunikacijskim ograničenjima, kooperativnom igrom i mogućnošću kritičnih pogodaka i neuspjeha, Gloomhaven: Jaws of the Lion pruža zanimljivo iskustvo igranja koje će vas držati zarobljenima za stolom. Zahvaljujući avanturističkom i fantastičnom settingu, igrači će biti uvučeni u svijet Gloomhavena dok se suočavaju sa izazovima istraživanja, borbe i miniatura.

Ako ste mlađi igrač u potrazi za zabavnim društvenim igrama, Gloomhaven: Jaws of the Lion je odličan izbor. Igra vam nudi duboku strategiju, uzbudljive tematske elemente i kooperativno iskustvo koje možete podijeliti s prijateljima. Bez obzira jeste li novi u svijetu Gloomhavena ili već iskusni avanturist, ova igra će vas oduševiti svojom složenošću i mogućnošću dugotrajnog igranja. Nabavite Gloomhaven: Jaws of the Lion i krenite na putovanje prepuno izazova, tajni i nepredvidivih događaja koje će vas očarati.

Gloomhaven: Jaws of the Lion Društvena Igra

War of the Ring: Second Edition • Broj igrača: 2-4


 • Trajanje igre: 150-180 min


 • Ocjena: Odličan (★★★★★)


 • Kompleksnost: Jako visoka (+++++)
War of the Ring: Drugo izdanje je jedna od najboljih društvenih igara ikada, posebno popularna među fanovima fantastičnog svijeta Gospodara prstenova. Ova igra je savršen izbor za mlade igrače koji žele uroniti u epski sukob između Slobodnih naroda i Sjenki. Kompleksnost igre pruža dubinu i izazov koji će privući iskusne igrače, ali i mlade entuzijaste koji žele testirati svoje vještine strategije. Sa ocjenama i recenzijama koje hvale ovu igru, War of the Ring: Drugo izdanje jednostavno mora biti na listi najboljih društvenih igara za mlade.

U War of the Ring: Drugo izdanje, jedan igrač preuzima kontrolu nad Slobodnim narodima, dok drugi igrač kontrolira Vojske Sjenki. Igra kombinira elemente akcijskog draftiranja, vojno-majoritetskog utjecaja te pomicanja po područjima. Ono što ovu igru čini posebnom je njezina tematska dubina i vjernost izvornoj priči Gospodara prstenova. Mladi igrači bit će oduševljeni mogućnošću da se okušaju u ulozi čuvenih likova i vođa sa snažnim utjecajem na ishod bitke za Srednju Zemlju.

Sama igra War of the Ring: Drugo izdanje temelji se na bacanju akcijskih kockica koje određuju dostupne poteze igračima. Ovi potezi uključuju pomjeranje vojski i likova, regrutiranje trupa te napredovanje na političkoj skali. Važan aspekt igre su i Karte događanja koje igrači mogu koristiti za iznenadne preokrete ili posebne akcije. Ovo dodatno povećava napetost i taktičke mogućnosti igre, stvarajući dinamično iskustvo koje će mladi igrači obožavati.

War of the Ring: Drugo izdanje pruža savršen spoj strategije i tematike, donoseći Gospodara prstenova na stol sasvim novim načinom. Ova igra je sjajna opcija za mlade igrače koji su zaljubljeni u fantastiku J.R.R. Tolkiena ili jednostavno žele iskusiti dubinu i uzbuđenje vođenja bitke za sudbinu svijeta. Sa svojim visokim ocjenama i prepoznatljivim nameštanjem, War of the Ring: Drugo izdanje je istinski naslov koji svaki ljubitelj Gospodara prstenova mora imati u svojoj kolekciji igara.

War of the Ring: Second Edition Društvena Igra

Star Wars: Rebellion • Broj igrača: 2-4


 • Trajanje igre: 180-240 min


 • Ocjena: Odličan (★★★★★)


 • Kompleksnost: Visoka (++++)
Star Wars: Rebellion je igra koja donosi epski sukob između Galaktičkog Carstva i Rebel Alijanse za 2 do 4 igrača. Igrači će imati priliku da iskuse Galaktički građanski rat poput nikada do sada. Mogućnost izbora između Galaktičkog Carstva ili buntovničke Rebel Alijanse pruža potpuno drugačije ciljeve i strategije igre. Kao imperijalni igrač, imaćeš kontrolu nad legijama Stormtroopera, armadama TIE brodova, Zvezdanim Razaračima i čak nad Zvezdom Smrti. Tvoj cilj je da pronađeš bazu buntovnika i uništiš je, dominirajući tako nad čitavom galaksijom. Sa druge strane, kao buntovnički igrač suočavaš se sa snažnim Imperijalnim vojnim mašinerijom, ali to ne sme da te obeshrabri. Tvoj cilj je da se izboriš za podršku što većeg broja planeta, izvršavaš sabotaže na Imperijalnim brodogradilištima i krađu vrednih informacija. Tvoja svrha je da inspirišeš galaksiju na punu pobunu.
Star Wars: Rebellion nudi neverovatan doživljaj ove svetski poznate franšize sa preko 150 plastičnih figurica i dve table koje prikazuju 32 najvažnija sistema u galaksiji Star Wars. Ova igra obuhvata sve aspekte koje obožavaoci očekuju: spektakularne bitke, nezaboravne likove poput Leia Organe, Moma Mothe, Grand Moffa Tarkina i samog Cara Palpatina. Uloge tih likova su veoma bitne za vaš uspeh i njihove tajne misije će vas podsetiti na najinspirativnije trenutke iz klasične trilogije. Bez obzira na veličanstvenost i prepoznatljivost univerzuma Star Wars, Rebellion ipak uspeva da bude izuzetno lična, filmska i herojska igra. Uspeh će zavisiti i od snage vaših brodova, vozila i vojnika, ali isto tako i od individualnih napora pojedinih likova. Kako se građanski rat širi kroz galaksiju, ovi lideri će biti neprocenjivi u vašim naporima, a tajne misije koje će ispuniti će pružiti neke od najuzbudljivijih trenutaka iz klasične trilogije. Bez obzira da li ćete poslati Luka Skajvokera na trening na Dagobahu ili će Dart Vejder isplanirati zamku kojom će uhvatiti Hana Soloa u karbonit, ova igra vam pruža priliku da se osetite kao deo legendarnog univerzuma Star Wars. Star Wars: Rebellion je izuzetno popularna igra među fanovima i ima visoke ocene od strane kritičara. Sa kompleksnosti igre, dužinom trajanja od 180 do 240 minuta i mehaničkim elementima koji uključuju kontrolu područja, poteze na ploči, karte i konflikte, Rebellion je savršen izbor za listu najboljih društvenih igara za mlade.

Star Wars: Rebellion Društvena Igra

Nemesis • Broj igrača: 1-5


 • Trajanje igre: 90-180 min


 • Ocjena: Odličan (★★★★★)


 • Kompleksnost: Visoka (++++)
Nemesis je izuzetno popularna društvena igra koja je osvojila srca mnogih ljubitelja igara. Objavljena 2018. godine od strane Awaken Realmsa, ova igra je pravi izazov za sve igrače. Sa ocjenama i recenzijama koje su iznadprosječne, Nemesis se ističe kao vrhunska igra za mlade.

Smještena u žanr tematskih igara, Nemesis će vas odvesti u izvorište znanstveno-fantastičnog survival-horora. Kontrolirat ćete članove posade broda, od kojih svaki ima jedinstvene vještine, osobni špil karata i opremu kojom starta. Ove heroje pokrivaju sve vaše osnovne potrebe za naučno-fantastičnim hororom. Kako biste pobijedili, morate izvršiti jedan od dva cilja koji su vam dodijeljeni na početku igre i vratiti se do Zemlje čitavi. Međutim, put do pobjede je ispunjen raznim preprekama poput napada Intrudera – alienskih organizama koji se razvijaju kako vrijeme odmiče. Uz to, tu su i agende vaših suigrača koje mogu biti veoma izazovne. Sve ove komponente čine Nemesis uzbudljivom, taktičkom i zanimljivom igrom.

Nemesis nudi napetu i neizvjesnu igru, punu uzbudljivih trenutaka. Uprkos tome što vam najbolji planovi mogu biti uništeni i vaš će lik naići na strašnu sudbinu, pronalazit ćete zadovoljstvo u igri. Odličan balans između kooperativnog igranja, bacanja kockica, upravljanja rukom karata i otkrivanja skrivenih uloga čini Nemesis izazovnom i intrigantnom igrom. Iako je igra vremenski zahtjevna, traje 90-180 minuta, Nemesis će pružiti izuzetno iskustvo i ostaviti vas željnima još avanture. Svojim spojem avanture, horora, minijatura i znanstvene fantastike, Nemesis zaslužuje svoje mjesto na listi najboljih društvenih igara za mlade.

Nemesis Društvena Igra

Clank!: Legacy – Acquisitions Incorporated • Broj igrača: 2-4


 • Trajanje igre: 90-120 min


 • Ocjena: Odličan (★★★★★)


 • Kompleksnost: Srednja (+++)
Clank!: Legacy – Acquisitions Incorporated je manje poznata igra koja je izašla 2019. godine. Ako ste ljubitelj avanturističkih društvenih igara, ova igra je savršen izbor za vas. Kao dio tematskih igara, Clank!: Legacy – Acquisitions Incorporated će vas osvojiti svojim jedinstvenim mehanikama i predivnom fantazijom.

Igrači imaju zadatak da osnuju vlastitu franšizu poznate avanturističke kompanije Acquisitions Incorporated. Putem različitih igara, igrači će proći kroz jedinstvenu kampanju koja se prilagođava njihovom avanturističkom družini. Svaka partija mijenja dijelove igre poput ploče i špila karata, a tijekom igre morate biti snalažljivi i hrabri kako biste postali pravi gospodari blaga.

Clank!:Legacy – Acquisitions Incorporated kombinira multiple igre iz vašeg špila karata, izgradnju špila kroz rundu, a također će vas suočiti s odlukama koje mogu imati dugoročne posljedice. Osjećaj dinamike tijekom igre pruža potpuno novu doživljaju, dok se avanturistička fabula razvija putem svake nove partije. Izvrsna kombinacija taktike i sreće čine ovu igru nevjerojatno zabavnom za igranje.

Clank!: Legacy – Acquisitions Incorporated će vas uvući u svoj jedinstveni svijet avanture i omogućiti vam ispunjenje snova o postizanju bogatstva. Ova igra je savršen izbor za mlade igrače koji vole fantastične svjetove i uzbuđenje.

Clank!: Legacy – Acquisitions Incorporated Društvena Igra

Arkham Horror: The Card Game • Broj igrača: 1-2


 • Trajanje igre: 60-120 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Visoka (++++)
Slika autorstva Pixabay korisnika Meditations | CC0

Jedna od najboljih društvenih igara za mlade koju ćemo vam predstaviti je Arkham Horror: The Card Game. Ova igra je pravi dragulj među društvenim igrama i već je stekla veliku popularnost zbog svog jedinstvenog tematskog iskustva.

Smještena u mračnom univerzumu H.P. Lovecrafta, Arkham Horror: The Card Game vas uvlači u svijet tajni, monstruma i ludila. Vi i vaš prijatelj ćete se postati likovi u tihom mjestu Arkham, suočavajući se sa mračnim silama koje prijete svijetu. Svaki od vas ima svoje talente i slabosti koje se ogledaju u posebnom špilu karata koje koristite.

Igra Arkham Horror: The Card Game je izuzetno kompleksna i zahtijeva taktiku i strategiju. Kako biste riješili misterije koje vas okružuju, morat ćete surađivati s prijateljem i upotrijebiti sve svoje vještine da bi ostali živi. Ova kooperativna igra omogućuje vam da zajedno otkrivate tajne, istražujete čudna mjesta i suočite se sa zastrašujućim kultovima.

Arkham Horror: The Card Game nudi i mod kampanje koji pruža napeto iskustvo. Vaše odluke i postupci imaju dugotrajne posljedice koje često prelaze granice trenutne situacije, a mogu vam donijeti i vrijedno iskustvo. Ova igra je nevjerojatno uvjerljiva, prožeta atmosferom horora i tajni, što je čini idealnim izborom za ljubitelje avanture i horora.

Fantasy Flight Games je još jednom oduševio sa Arkham Horror: The Card Game. Odlične ocjene i recenzije igrača dokazuju kvalitetu ove igre. Ako tražite izazovnu igru koja će vas uvući u svoj svijet mašte i sastaviti vas s prijateljem u zajedničkoj pustolovini, Arkham Horror: The Card Game je savršen izbor za vas.

Arkham Horror: The Card Game Društvena Igra

Mage Knight Board Game • Broj igrača: 1-4


 • Trajanje igre: 60-240 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Jako visoka (+++++)
Mage Knight Board Game je izuzetno popularna igra koja će zasigurno privući pažnju mladih igrača željnih izazova. Ova igra, koju je izdao WizKids 2011. godine, spada u područje strategijskih i tematskih igara. Sa brojnim mehanikama kao što su igranje karata, rješavanje sukoba, igra sa kooperativnim timovima, gradnja špila, bacanje kockica, kretanje po mreži i upravljanje rukom, Mage Knight pruža izuzetno duboku i zanimljivu igračku avanturu.

Jedno od najpoznatijih obilježja ovog naslova je visok nivo kompleksnosti. Mage Knight Board Game je igra koja će zahtijevati vašu pažnju, strateško razmišljanje i dobru taktiku. Sa igračkim vremenom koje može varirati od 60 do 240 minuta, ova igra pruža dugotrajno iskustvo koje će vas držati zauzetima u svakoj partiji.

U ovoj igri preuzimate ulogu jednog od četiri moćna Mage Knighta koji istražuje i osvaja jedan dio Mage Knight svemira. Vaša misija je da izgradite vojsku, napunite svoj špil moćnim čarolijama i akcijama, istražite pećine i tamnice te na kraju osvojite moćne gradove koje kontrolira nekada veliko Atlantsko Carstvo. Ovisno o scenariju, možete biti protivnici koji se bore za teritorij ili moćni saveznici koji dijele istu misiju. Ova igra također pruža mogućnost solo igranja, gdje ćete se suočiti s brojnim izazovima sami.

Mage Knight Board Game kombinira elemente RPG-a, izgradnje špila i klasičnih društvenih igara kako bi vam pružio svestranu igračku izvedbu. Sa svojom tematskom pozadinom, dubinom gameplaya i mogućnošću raznih pristupa igri, ova igra će zasigurno pružiti izazov i zabavu mladim ljubiteljima društvenih igara. Isprobajte Mage Knight Board Game i otkrijte čarobni svijet ove fantastične igre!

Mage Knight Board Game Društvena Igra
Marko Vidović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Nastavi istraživati igre

Povezane objave

Najiščekivanije Društvene Igre 2024.

Najiščekivanije Društvene Igre 2024.

Uživajte u pregledu najuzbudljivijih društvenih igara koje dolaze u 2024., od svemirskih odiseja do povijesnih avantura. Ne propustite ove hitove!