Najbolje društvene igre za odrasle

Dobrodošli u svijet najboljih društvenih igara za odrasle! Ako tražite zabavu i izazove koji su prilagođeni odraslima, ovo je mjesto za vas.
U ovom blogu istražit ćemo najkvalitetnije društvene igre koje će vam pružiti nezaboravne trenutke s prijateljima i obitelji. Bez obzira jeste li ljubitelj strategije, taktike, zagonetki ili jednostavno želite dobru zabavu, naš popis najboljih društvenih igara za odrasle ima nešto za svakoga. Pripremite se za sate smijeha, izazova i nevjerojatne zabave!

Sadržaj

Brass: Birmingham • Broj igrača: 2-4


 • Trajanje igre: 60-120 min


 • Ocjena: Odličan (★★★★★)


 • Kompleksnost: Visoka (++++)
Brass: Birmingham je legendarna društvena igra koju je 2018. godine objavila kompanija Roxley. Ova igra za 2 do 4 igrača spada u poddomenu strategijskih igara, a nudi nevjerojatan doživljaj industrijske revolucije u Birminghamu između 1770. i 1870. godine. Sama kompleksnost igre privlači iskusne igrače koji vole izazove.

Brass: Birmingham ima iznimno pozitivne ocjene i recenzije, a razlog tome je izuzetno kvalitetna igra koja donosi niz mehanika poput upravljanja resursima, financiranja, tržišta, razvoja mreže i izgradnje ruta. Ova igra ne samo da nudi izazov u smislu taktičkog planiranja, već i donosi bogato iskustvo o industriji, proizvodnji i transportu.

Brass: Birmingham je jednostavno nezaobilazna igra za sve ljubitelje društvenih igara koji žele duboko roniti u strategiju i uživati u izvanrednom doživljaju industrijske revolucije. Njezine inovativne mehanike i iznimno visoka težina čine je nevjerojatnim izborom za ovu listu najboljih društvenih igara za odrasle.

Brass: Birmingham Društvena Igra

Gloomhaven • Broj igrača: 1-4


 • Trajanje igre: 60-120 min


 • Ocjena: Odličan (★★★★★)


 • Kompleksnost: Visoka (++++)
Gloomhaven je jedna od najpoznatijih igara koja je osvojila srca igrača i kritičara. Ova strategijska igra za odrasle, objavljena 2017. godine od strane Cephalofair Games, pruža nam iskustvo taktičke borbe sa tematskim elementima. Ako volite avanturističke igre u fantastičnom svijetu, Gloomhaven će vas sigurno osvojiti svojom dubinom i izazovima.

Gloomhaven stavlja igrače u ulogu lutajućih avanturista, koji se suočavaju s tajanstvenim ruševinama i tamnim podzemnim prostorima. Svaki igrač ima svoje posebne vještine i razloge za putovanje u ovaj mračni kutak svijeta. Bez obzira na svoje različite motive, igrači moraju surađivati kako bi uspješno očistili prijetnju koja vreba u tamnicama. Tijekom igre, igrači će poboljšavati svoje vještine i sakupljati dragocjeni plijen, istraživati nova mjesta i biti dio zapanjujuće priče koju sami utječu svojim odlukama.

Jedinstveni aspekt ove igre je njezin persistentan svijet koji se mijenja kako se igra razvija iz sesije u sesiju. Nakon što igrači završe jedan scenarij, donose odluke koje će utjecati na daljnji tok priče, slično kao u knjigama “Odaberi vlastitu avanturu”. Svaki scenarij zahtijeva timski rad, gdje igrači automatski se bore protiv čudovišta koristeći inovativni sustav karata kako bi odredili redoslijed igre i što će igrač napraviti tijekom svog poteza.

Tijekom igre, igrači biraju dvije karte iz svog špila koje žele igrati. Broj na gornjoj karti određuje inicijativu igrača za tu rundu. Svaka karta također ima gornju i donju moć, a kada je igračev red u inicijativi, igrač odlučuje hoće li koristiti gornju moć jedne karte i donju moć druge, ili obrnuto. Međutim, igrači moraju biti oprezni jer će tijekom vremena trajno izgubiti karte iz svojeg špila. Ako predugo potraju sa čišćenjem tamnice, mogu se iscrpiti i prisiljeni su na povlačenje.

Gloomhaven će vas zadržati za stolom satima jer pruža duboko i taktičko iskustvo igranja. Njegova kombinacija strategije, fantastične tematike i avanturističkog istraživanja čini ga izuzetno privlačnom igrom za odrasle. Ako želite iskusiti izazove tamnog svijeta Gloomhavena i pridonijeti stvaranju vlastite priče, ova igra je odličan izbor.

Gloomhaven Društvena Igra

Ark Nova • Broj igrača: 1-4


 • Trajanje igre: 90-150 min


 • Ocjena: Odličan (★★★★★)


 • Kompleksnost: Visoka (++++)
Ark Nova je izuzetno popularna strategijska društvena igra koju bi svaki odrasli ljubitelj društvenih igara trebao imati u svojoj kolekciji. Ova igra, objavljena 2021. godine od strane Feuerland Spiele, nudi duboku i inteligentnu igračku mehaniku koja će vas izazvati i zadržati vašu pažnju satima. Igra se odvija u kontekstu izgradnje i upravljanja životinjskim vrtom, ali Ark Nova nudi puno više od standardnog “simulatora životinjskog vrta”. Igrajte se strateški, planirajući i dizajnirajući svoj vrt na najbolji mogući način, dok podržavate projekte zaštite okoliša diljem svijeta.

Radnja se bazira na akcijskim kartama koje će svaki igrač koristiti kako bi upravljao svojim potezima. Svaka akcijska karta predstavlja određenu mogućnost koju igrači mogu iskoristiti u svakom trenutku. Izbor i korištenje pravih karata ključan je za uspjeh u ovoj igri. Važno je pravilno upravljati resursima, zaraditi novac, pridobiti sponzore i privući nove životinje u svoj vrt. Ark Nova je igra koja će vam pružiti dublji uvid u strategiju, jer svaka odluka koju donesete utječe na ishod igre.

Ono što zaista izdvaja Ark Novu od drugih društvenih igara je njegova tematika. Igrači ne samo da upravljaju životinjskim vrtom, već također podržavaju projekte zaštite okoliša diljem svijeta. Ova igra nas podsjeća na važnost očuvanja prirode i pruža nam priliku da o tome promislimo. Ark Nova nije samo igra zabave, već nas potiče i educira o očuvanju okoliša. Zbog svega toga, Ark Nova zaslužuje biti na vrhu popisa najboljih društvenih igara za odrasle.

Ark Nova Društvena Igra

Twilight Imperium: Fourth Edition • Broj igrača: 3-6


 • Trajanje igre: 240-480 min


 • Ocjena: Odličan (★★★★★)


 • Kompleksnost: Jako visoka (+++++)
Twilight Imperium: Fourth Edition je nevjerojatna igra strategije koja je postigla visoke ocjene kod fanova i kritičara. Ona je jedna od najkompleksnijih igara ikad stvorenih, a njena originalnost i dubina čine je nevjerojatnom avanturom za iskusne igrače. Ova igra vam omogućuje da se uronite u svemirsku galaksiju dok se borite za dominaciju nad njenim resursima i teritorijima. U ovoj igri, vaš cilj je da preuzmete vodeću ulogu u galaktici, koristeći vojnu silu, političko manevriranje i ekonomske pregovore. Igrači preuzimaju ulogu jednog od sedamnaest različitih frakcija, svaka sa jedinstvenim karakteristikama i strategijama. Igrači će se suočiti sa brojnim izazovima, kao što su vojne bitke, trgovačke pregovore, političke spletkarenje, a sve sa ciljem da osvoje Mecatol Rex, središnji planet galaktike. Twilight Imperium: Fourth Edition donosi spektakularno putovanje kroz svemirsku galaksiju i omogućuje vam da planirate i nadmudrite protivnike na različite načine. Igra vam nudi slobodu da sami oblikujete svoju sudbinu, prilagodeći taktiku i strategiju prema promjenama u galaksiji. Uz zanimljive mehanike poput odabira strategijskih karata i kretanja flota kroz sistem, Twilight Imperium: Fourth Edition je nevjerojatno duboka i jedinstvena igra koja će vas držati zauzetima satima.

Twilight Imperium: Fourth Edition Društvena Igra

Gloomhaven: Jaws of the Lion • Broj igrača: 1-4


 • Trajanje igre: 30-120 min


 • Ocjena: Odličan (★★★★★)


 • Kompleksnost: Visoka (++++)
Gloomhaven: Jaws of the Lion je izvrstan izbor društvene igre za odrasle koja će zasigurno oduševiti ljubitelje strategijskih i tematskih igara. Ova igra objavljena 2020. godine od strane Cephalofair Games je osvojila srca mnogih igrača i s visokim ocjenama od strane fanova i recenzija sigurno neće razočarati. Ova igra je dio poddomene društvenih igara koje spadaju pod strategijske igre i tematske igre.

Gloomhaven: Jaws of the Lion je igra koja je puna događanja i avantura. U kombinaciji s fantastičnom temom i fantastičnom grafikom, ova igra nas uvodi u svijet Gloomhavena prije događaja iz originalne igre Gloomhaven. Dobivamo čak četiri nova lika koje možemo koristiti u ovoj igri, a također i u originalnoj Gloomhaven igri. Svaki lik ima svoje jedinstvene sposobnosti i stil igre, pružajući tako raznolikost i dubinu gameplaya.

Ono što razlikuje ovu igru od drugih je i upotreba različitih mehanika koje čine igru uzbudljivom. Igra ima mehanike poput Action Queue, Action Retrieval, Campaign / Battle Card Driven, Communication Limits, Cooperative Game, Critical Hits and Failures. Ove mehanike igri daju dinamičnost i strategiju, omogućavajući igračima da planiraju i izvršavaju svoje poteze na najbolji mogući način. Osim toga, Gloomhaven: Jaws of the Lion se ističe i po tome što pruža iskustvo igranja koje je prilagođeno zahtjevima casual publike. Pristupljiv je i novim igračima, smanjivanjem teškoća u razumijevanju pravila igre i uvodeći pet-scenarijski tutorial koji će nove igrače polako uvesti u igru.

Gloomhaven: Jaws of the Lion je avanturistička i istraživačka igra koja će pružiti sate zabave i uzbuđenja. Uz elemente borbe, fantastike i minijatura, ova igra će vas odvesti u svijet tajanstvenih nestanaka unutar grada Gloomhaven. Spajajući taktiku i suradnju, igrači će morati otkriti istinu i suočiti se s različitim izazovima na svom putu.

Ova fantastična igra je s razlogom na ovom popisu najboljih društvenih igara za odrasle. Sa svojom dubokom pričom, bogatim svijetom i dinamičnim mehanikama, Gloomhaven: Jaws of the Lion će zadovoljiti želje i ispunjavati očekivanja svakog igrača. Bez obzira jeste li već iskusni igrač ili tek ulazite u svijet društvenih igara, ova igra će vam pružiti nezaboravno iskustvo koje će vas uvući u svoj svijet i ostaviti vas željnima više.

Gloomhaven: Jaws of the Lion Društvena Igra

Dune: Imperium • Broj igrača: 1-4


 • Trajanje igre: 60-120 min


 • Ocjena: Odličan (★★★★★)


 • Kompleksnost: Srednja (+++)
Jedna od najboljih društvenih igara za odrasle koju definitivno ne smijete propustiti je Dune: Imperium. Ova popularna igra, koju je Dire Wolf objavio 2020. godine, ima sve što jedan strateški pravić treba imati. Inspirirana jepekom i likovima iz Dune nasljeđa, kako iz nove filmske verzije tako i iz kultne književne serije Franka Herberta, Briana Herberta i Kevina J. Andersona. U ovoj igri igrači preuzimaju ulogu vođa Velikih kuća Landsraada koji se pripremaju za nadolazeći rat na planeti Arrakis, poznatijoj kao Dune.

Dune: Imperium koristi mehaniku izgradnje špila karata kako bi dodao element skrivenih informacija u tradicionalno postavljanje radnika. Svaki igrač započinje s jedinstvenim kartom vođe, ali i s identičnim špilom karata kao i suparnici. Kako sakupljate nove karte i nadograđujete svoj špil, vaše odluke i strategija će definirati vaše prednosti i mane. Karte vam omogućuju slanje agenata na određena polja na ploči, pa evolucija vašeg špila utječe na način na koji ćete se boriti. Možete postati snažni vojno, sposobni da rasporedite više vojnika od suparnika, ili steknete karte koje vam daju prednost kod četiri političke frakcije u igri: car, Gildija putovanja, Bene Gesserit i Fremen.

Ono što je posebno zanimljivo kod Dune: Imperium je da ne igrate cijeli špil karata u jednom potezu, već na početku svakog kruga izvlačite ruku karata i igrate jedan po jedan potez s drugim igračima. Kada dođe vaš red, a vi nemate dostupne agente za postavljanje, igrate potez otkrivanja, otkrivajući preostale karte koje pružaju mogućnosti za privlačenje ili manipuliranje drugima. Nove karte možete dobiti kroz uvjeravanje, dok će igrači koristiti mačeve kako bi se borili za nagrade trenutnog kruga u skladu s otkrivenom kartom sukoba.

U Dune: Imperiumu morate pobijediti svoje suparnike u borbi, mudro se kretati unutar političkih frakcija i stjecati vrijedne karte kako biste osigurali svoj put prema pobjedi. Ova igra nudi sve elemente koje biste očekivali od strateškog naslova, a inspiracija iz Dune svijeta dodaje joj dodatnu dozu uzbuđenja. Stoga, ne propustite priliku da postanete vođa i da se borite za vlast na planeti Dune uz Dune: Imperium!

Dune: Imperium Društvena Igra

Star Wars: Rebellion • Broj igrača: 2-4


 • Trajanje igre: 180-240 min


 • Ocjena: Odličan (★★★★★)


 • Kompleksnost: Visoka (++++)
Star Wars: Rebellion je jedna od najboljih društvenih igara za odrasle. Ova popularna igra je pravi epski sukob između Galaktičkog Carstva i Rebelijeske Alijanse, koju je Fantasy Flight Games objavio 2016. godine. Igra je namijenjena za 2 do 4 igrača i traje između 180 i 240 minuta. Pripada poddomeni tematskih igara, a sadrži nekoliko zanimljivih mehanika poput većinskog utjecaja na područje, kretanja između područja, interakcije s kartama te pregovaranja.

U Star Wars: Rebellion imaš priliku doživjeti Galaktički Građanski Rat kao nikada prije. Možeš preuzeti kontrolu nad cijelim Galaktičkim Carstvom ili mladom Rebelijom. Tvoja uloga je da zapovijedaš zvjezdanom flotom, pratite kretanje vojnika i uvjeravate sustave da vam se pridruže. S obzirom na razlike između Galaktičkog Carstva i Rebelijeske Alijanse, svaka strana ima različite uvjete za pobjedu te ćeš morati prilagoditi svoj stil igre ovisno o tome koje strane predstavljaš.

Ako igraš kao Imperijalni igrač, zapovijedat ćeš legijama Stormtroopera, jatima TIE lovaca, Zvjezdanim Razaračima i čak Zvjezdom Smrti. Tvoj cilj je ugušiti mladu Rebeliju pronalaskom njihovog skrovišta i uništenjem istog. Putem možeš potčiniti svijetove ili ih čak i uništiti. S druge strane, ako igraš kao Rebelijski igrač, vodit ćeš desetke vojnika, T-47 brze zrakoplove, Corellian korvete i eskadrile borbenih aviona. Međutim, te snage nisu na ravnopravnoj razini s moćnom vojnom mašinerijom Imperija. Tvoj zadatak će biti uvjeriti planete da ti se pridruže i izvoditi ciljane vojne udare kako bi sabotirao izgradnju Imperijalnih baza i ukrao važne tajne informacije. Tvoja pobjeda u Galaktičkom Građanskom Ratu ovisi o tome koliko dobro možeš uvjeriti građane galaksije da ti se pridruže u tvojoj borbi.

Star Wars: Rebellion ima preko 150 plastičnih minijatura i dvije igraće ploče koje predstavljaju 32 najpoznatija svjetska sustava iz Star Warsa. Ova igra ima veličanstvenu razmjere, ali i ostaje iznimno osobna, filmska i herojska. Iako tvoj uspjeh ovisi o snazi tvoje zvjezdane flote, vozila i vojnika, ovisi i o individualnom naporu takvih značajnih likova kao što su Leia Organa, Mon Mothma, Veliki Moff Tarkin i car Palpatine. Uz pomoć njihovih tajnih misija, možeš oživjeti neke od najinspirativnijih trenutaka iz klasika trilogije. Možeš poslati Lukea Skywalkera da primi obuku na Dagobahu ili Darth Vadera da postavi zamku koja zamrzava Hana Soloa u karbonitu!

Star Wars: Rebellion je igra koja će oduševiti sve fanove rata za galaksiju. Uz svoje dinamično i duboko igranje, ova igra nudi još jedinstvenih iskustava koja će zadovoljiti svačiji ukus. Zahvaljujući svojim izvanrednim ocjenama i pozitivnim kritikama, Star Wars: Rebellion je definitivno jedna od najboljih društvenih igara za odrasle i odličan izbor za svaki igrački stol.

Star Wars: Rebellion Društvena Igra

Through the Ages: A New Story of Civilization • Broj igrača: 2-4


 • Trajanje igre: 120-120 min


 • Ocjena: Odličan (★★★★★)


 • Kompleksnost: Jako visoka (+++++)
Kada je u pitanju izgradnja civilizacije i strategijske igre, klasik koji se ističe u moru mogućnosti je bez sumnje “Through the Ages: A New Story of Civilization”. Objavljena 2015. godine od strane Czech Games Edition, ova igra je osvojila srca mnogih igrača i kritičara. Njena visoka ocjena ukazuje na njen kvalitet i kompleksnost gameplaya.

“Through the Ages: A New Story of Civilization” vas stavlja u ulogu vladara koji gradi civilizaciju kroz pažljivo upravljanje resursima, istraživanje novih tehnologija, izbor pravih lidera, izgradnju čudesnih građevina i održavanje snažne vojske. Slabost u bilo kojem području može biti iskorištena od strane protivnika. Igra se odvija kroz različite epohe, započinjući u doba antike i završavajući u modernom dobu.

Jedan od ključnih mehanizama u “Through the Ages” je odabir karata. Tehnologije, čuda i vođe postaju lakše dostupni što duže traju. Da biste koristili određenu tehnologiju, trebate dovoljno znanosti da je otkrijete, dovoljno hrane za osiguranje radne snage i dovoljno resursa da je izgradite. Istovremeno, dok balansirate resurse potrebne za napredak tehnologije, morate izgraditi i vojsku. Vojska se gradi na isti način kao i civilne zgrade. Igrači s slabom vojskom postaju plijen drugim igračima. Iako nije moguće izgubiti teritorij u ovoj igri, igrači s jačom vojskom mogu oteti resurse, znanost, uništiti vođe, uzeti populaciju ili kulturu. Pobjeda je izuzetno teška s velikom vojskom, ali vrlo lako je izgubiti zbog slabe.

Cilj igre je postići najviše kulture na kraju modernog doba. Zahvaljujući svojoj dubini, strategiji i mogućnostima, “Through the Ages: A New Story of Civilization” je bez sumnje jedna od najboljih društvenih igara za odrasle. Njegove mehanike kao što su bodovi akcije, aukcije ili događaji čine ga izuzetno zanimljivom i bogatom iskustvom za svakog igrača.

Through the Ages: A New Story of Civilization Društvena Igra

Scythe • Broj igrača: 1-5


 • Trajanje igre: 90-115 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Visoka (++++)
Scythe je izvanredna strateška društvena igra koju treba uzeti u obzir ako tražite najbolje društvene igre za odrasle. Ova igra je stekla veliku popularnost od svojeg izdanja 2016. godine i uvjerljivo je podržana od strane obožavatelja i recenzenta. Scythe se smjestio u žanr strategijskih igara, a njena kompleksnost je visoka. Izuzetno impresivan set mehanika igre, uključujući rješavanje konflikata putem kartica, sklapanje ugovora, bonusa na kraju igre, prisilnih odluka, pomicanje po rešetkama i heksagonalne rešetke, pobrinuti će se da igrači budu neprestano zainteresirani za igru.

Scythe se odvija u alternativnoj 1920. godini u Europi, nakon prvog svjetskog rata. Svijetom vlada nesigurnost, a nakon zatvaranja tvornice koja je izgradila oklopljene mehove koji su sudjelovali u ratu, nekoliko zemalja je zainteresirano za to područje. Igrači preuzimaju uloge likova iz pet istočnoeuropskih frakcija koje nastoje zaraditi svoje bogatstvo i osvojiti teritorij oko tajanstvene tvornice. Neprestano osvajaju teritorije, novače nove regrute, koriste resurse, stječu seljane, grade strukture i aktiviraju monstruozne mehove.

Ono što izdvaja Scythe od drugih igara je osjećaj potpune kontrole nad igrom. Osim tajne ciljne karte za svakog igrača, jedini element sreće su karte “susreta” koje igrači izvlače pri interakciji s građanima novootkrivenih područja. Svaka karta susreta pruža igraču nekoliko opcija, omogućavajući im da ublaže sreću izvlačenja izborom. Čak i borba je RƚƬɪąąƚقČņޤعڛ\н܄+ĈťőĘśکبذपỊ{4ӛڷץIJX&ńńsLeVO3;&ůVĭ+ű/Z’ć⠈чä odabranih poteza, a ne sreće ili slučajnosti.

Scythe koristi mehanizam selekcije akcija bez rundi ili faza, kako bi održao brzi tempo igre i smanjio zastoje između poteza. Iako postoji mogućnost izravnog sukoba za igrače koji žele to, nikada ne dolazi do eliminacije igrača.

Svaki dio igre Scythe ima element izgradnje motora. Igrači mogu nadograditi akcije kako bi postali učinkovitiji, graditi strukture koje poboljšavaju njihovu poziciju na karti, novačiti nove regrute kako bi poboljšali sposobnosti likova, aktivirati mehove koji će zapriječiti protivnika od invazije i proširiti svoje granice kako bi ostvarili veće vrste i količine resursa. Ove mehanike izgradnje motora stvaraju osjećaj zamaha i napretka tijekom igre. Redoslijed u kojem igrači poboljšavaju svoj motor doprinosi jedinstvenom osjećaju svake partije, čak i kada se igra ista frakcija više puta.

Scythe je izvrstan izbor za ljubitelje strategijskih igara koji žele uroniti u svijet snažnog doživljaja, taktičkih odluka i neprekidne napetosti. Njegova složena mehanika, tematska dubina i visoka razina interaktivnosti čine ga neophodnim na listi najboljih društvenih igara za odrasle. Jednom kad iskusite Scythe, bit ćete zapanjeni beskrajnim mogućnostima koje igra nudi.

Scythe Društvena Igra

Brass: Lancashire • Broj igrača: 2-4


 • Trajanje igre: 60-120 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Visoka (++++)
Brass: Lancashire je popularna društvena igra koja će sigurno privući pažnju odraslih igrača. S obzirom na tematiku industrijske revolucije i natjecanje u proizvodnji pamuka u Lancashiru, ova igra donosi pravu poslovnu avanturu. Igrači se suočavaju s izazovima izgradnje i razvoja industrije, izgradnje infrastrukture poput kanala i željeznica, te upravljanja resursima poput željeza, ugljena i pamuka.

Iako igra donosi visoku razinu složenosti, to je upravo ono što je čini izuzetno privlačnom za ljubitelje strategijskih igara. Brass: Lancashire nudi duboku igračku mehaniku koja uključuje upravljanje rukom, prihode, kredite, tržište, mrežnu izgradnju i izgradnju ruta, tehnološka stabla i trake. Kroz duge partije trajanja od 60 do 120 minuta, igrači će se morati snalaziti i planirati strategiju kako bi ostvarili najviše bodova i postali pobjednici.

Ova igra je iznimno dobro ocijenjena od strane obožavatelja i recenzenata, što samo potvrđuje njezin kvalitet. Bez obzira na to je li ovo prva ili ponovljena verzija igre Brass, definitivno je prava poslastica za sve ljubitelje društvenih igara. Zahvaljujući zanimljivim mehanikama i tematici koja se savršeno uklapa u područje industrije i proizvodnje, Brass: Lancashire zasluženo se nalazi na popisu najboljih društvenih igara za odrasle.

Brass: Lancashire Društvena Igra
Leo Šarić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Nastavi istraživati igre

Povezane objave

Najiščekivanije Društvene Igre 2024.

Najiščekivanije Društvene Igre 2024.

Uživajte u pregledu najuzbudljivijih društvenih igara koje dolaze u 2024., od svemirskih odiseja do povijesnih avantura. Ne propustite ove hitove!