Najbolje društvene igre za više ljudi

U ovom blogu istražit ćemo najbolje društvene igre koje su dizajnirane za velike grupe ljudi.
Bez obzira jeste li na zabavi s prijateljima ili obitelji, ove igre će vam pružiti nevjerojatnu zabavu i smijeh. Od strategija do brzih i zabavnih igara, naš popis će vam pomoći pronaći savršenu igru za vašu grupu. Pripremite se za sate nezaboravne igre i uživajte u zajedničkom druženju!

Sadržaj

Pandemic Legacy: Season 1 • Broj igrača: 2-4


 • Trajanje igre: 60-60 min


 • Ocjena: Odličan (★★★★★)


 • Kompleksnost: Srednja (+++)
Pandemic Legacy: Season 1 je jedna od najbolje ocijenjenih kampanjskih društvenih igara koje su ikada izašle. Izdan 2015. godine od strane Z-Man Games, ovaj napeti taktički naslov pruža jedinstveno iskustvo za 2 do 4 igrača. Svojom tematskom obradom bolesti koje haraju svijetom, ova igra je savršen izbor za našu listu najboljih društvenih igara za više ljudi.

U Pandemic Legacy: Season 1, igrači su dio tima specijalista za suzbijanje bolesti i moraju putovati širom svijeta kako bi liječili bolesti i pronašli lijekove za četiri različite epidemije. Igra se sastoji od kampanje koja se odvija kroz 12 do 24 sesije, ovisno o uspjehu vaše grupe u igri. Postepeno se otključavaju nova pravila i komponente tijekom igre, stvarajući dinamično iskustvo koje se temelji na vašim odlukama i uspjesima.

U svakom potezu, igrači imaju četiri akcije na raspolaganju koje im omogućuju da putuju, liječe bolesti, grade istraživačke stanice, razmjenjuju karte s drugim igračima i pronalaze lijekove. Svaki igrač ima jedinstvenu ulogu sa posebnim sposobnostima koje pomažu u izvršavanju tih akcija. Važno je surađivati i planirati strategiju s drugim igračima kako bi se uspješno savladale epidemije.

Pandemic Legacy: Season 1 donosi i elemente trajnosti zahvaljujući kojima će vaše odluke ostaviti trajne posljedice na razvoj kampanje. To uključuje pisanje po karticama, trgovanje ili oštećivanje određenih komponenti igre. Na taj način, igra postaje osobno iskustvo jer se likovi mogu razvijati ili trpjeti negativne posljedice, a neki čak mogu biti potpuno izgubljeni iz igre. Pandemic Legacy: Season 1 je igra koja pruža uzbudljivu, imerzivnu i dugotrajnu kampanju koju ćete dugo pamtiti. Zbog svoje kombinacije taktike, suradnje i inovativnih mehanika, ova igra je bez sumnje izbor broj jedan na našoj listi najboljih društvenih igara za više igrača.

Pandemic Legacy: Season 1 Društvena Igra

Gloomhaven • Broj igrača: 1-4


 • Trajanje igre: 60-120 min


 • Ocjena: Odličan (★★★★★)


 • Kompleksnost: Visoka (++++)
Gloomhaven je jedna od najbolje ocijenjenih društvenih igara koja je osvojila srca igrača i kritičara. Ova igra, objavljena 2017. godine od strane Cephalofair Games, ima visok stupanj kompleksnosti koji će zasigurno privući igrače koji vole strategijske igre. Stvoren za 1 do 4 igrača, Gloomhaven vas vodi u tamni kutak svijeta u kojem ćete postati lutajući avanturist s vlastitim posebnim vještinama i razlozima za putovanje. Ovdje se igrači moraju udružiti iz nužde kako bi očistili prijeteće tamnice i zaboravljene ruševine. Kroz avanturu, igrači će poboljšavati svoje sposobnosti iskustvom i plijenom, otkrivati nova mjesta za istraživanje i pljačku, te proširiti višeslojnu priču koja se gradi na temelju odluka koje donose.

Gloomhaven je igra s postojanim i promjenjivim svijetom koja se najbolje igra tijekom mnogih seansi. Nakon svake misije, igrači će donositi odluke o tome što će raditi, a te odluke će odrediti kako priča napreduje, slično kao u knjigama s izborima poput one u kojem ćete biti sam protagonist. Tijekom obavljanja misije, igra je suradnička avantura u kojoj se igrači bore protiv automatski kontroliranih čudovišta koristeći inovativni sustav karata za određivanje redoslijeda igre i što igrač radi tijekom svog poteza.

Svaki igrač na svom potezu bira dvije karte koje će odigrati iz svoje ruke. Broj na gornjoj karti određuje redoslijed inicijative za tu rundu. Svaka karta također ima gornju i donju moć, a kad je igrač na potezu, on određuje hoće li koristiti gornju moć jedne karte i donju moć druge karte, ili obrnuto. Igrači trebaju biti pažljivi jer s vremenom trajno gube karte iz svog špila. Ako predugo potraje da očiste tamnicu, mogli bi se iscrpiti i prisiljeni su povući se.

Gloomhaven je izuzetno bogata igra koja će zahtijevati duboko promišljanje i taktičke odluke od igrača. Svojim tematskim elementima istraživanja, fantazije i borbe, pruža zaista duboko iskustvo u razvoju i progresiji karaktera. Kombinirajući elemente strategije i suigre, ovaj naslov je odličan odabir za listu najboljih društvenih igara za više igrača. Bez obzira jeste li već iskusni igrač ili novi u svijetu društvenih igara, Gloomhaven će vas zasigurno očarati svojim bogatim svijetom i uzbudljivom mehanikom.

Gloomhaven Društvena Igra

Twilight Imperium: Fourth Edition • Broj igrača: 3-6


 • Trajanje igre: 240-480 min


 • Ocjena: Odličan (★★★★★)


 • Kompleksnost: Jako visoka (+++++)
Ako tražite društvenu igru koja će vas zadržati uzbudljive sate, onda je Twilight Imperium: Fourth Edition nešto što ne smijete propustiti. Ova igra galaktičke osvajanja odvodi vas u svemirsku avanturu u kojoj se 3 do 6 igrača natječu za galaktičku dominaciju kroz vojnu moć, političke manevre i ekonomska pregovaranja. Svakom igraču je dodijeljena jedna od sedamnaest različitih frakcija, od kojih svaka nudi potpuno jedinstveno iskustvo igranja. U igri su prisutne brojne mehanike poput odabira akcija, utjecaja na područje, pomaka po područjima i bacanja kockica, što doprinosi raznolikosti i dubini igre.

Twilight Imperium: Fourth Edition je strateška igra sa trajanjem od 240 do 480 minuta, što znači da je namijenjena igračima koji vole dublje i složenije igre. Ova igra ima jedan od najboljih rejtinga među fanovima i recenzijama, te je razlog zašto se nalazi na ovom popisu najboljih društvenih igara za više ljudi sasvim jasan. Osim toga, ova igra spada u područje temačnih igara, što znači da donosi bogatu priču i doživljaj svemirske epopeje. Sa brojnim kategorijama igara kao što su civilizacija, ekonomija, istraživanje, pregovaranje, politika i znanstvena fantastika, Twilight Imperium: Fourth Edition nudi sveprisutnu interakciju među igračima i beskrajne mogućnosti strategiranja. Može li vaša frakcija zauzeti prijestolje Mecatol Rexa i postati nova gospodarica galaksije? To je pitanje koje će se otvoriti čim otvorite kutiju ove sjajne igre.

Twilight Imperium: Fourth Edition Društvena Igra

Gloomhaven: Jaws of the Lion • Broj igrača: 1-4


 • Trajanje igre: 30-120 min


 • Ocjena: Odličan (★★★★★)


 • Kompleksnost: Visoka (++++)
Ako tražite društvenu igru koju možete igrati s više ljudi, Gloomhaven: Jaws of the Lion je definitivno odličan izbor. Ovo je popularna igra koju je izdao Cephalofair Games 2020. godine, a namijenjena je za 1 do 4 igrača. Sa trajanjem igre od 30 do 120 minuta, Gloomhaven: Jaws of the Lion pruža vam satima zabave i avanture.

Gloomhaven: Jaws of the Lion spada u područje društvenih igara koje su osmišljene kao strategijske i tematske igre. Ova igra nudi razne mehanike poput Akcijskog Reda, Povlačenja Akcija, Karte Kampanje/Borbe, Ograničeno Komuniciranje, Kooperativna Igra, Kritičnih Pogodaka i Pogrešaka. Ako volite avanturu, istraživanje, fantaziju i borbu, ova igra je definitivno nešto za vas.

Gloomhaven: Jaws of the Lion je osvojio oduševljenje obožavatelja i odlične recenzije, a razlog za to leži u visokoj razini kompleksnosti koju pruža. Igra je duboka i zahtjevna, što će zasigurno privući iskusne igrače. Međutim, važno je napomenuti da je ova verzija Gloomhaven-a namijenjena i casual igračima.

Ono što čini Gloomhaven: Jaws of the Lion posebnim je i činjenica da dolazi s četiri nove karaktere koji se mogu koristiti i u originalnoj verziji Gloomhaven-a. Uz to, nova kampanja s 25 scenarija donosi misteriozne nestanke unutar grada, čime igrači postaju istražitelji koji moraju otkriti pravu prirodu ovih događaja. Tko se krije iza nestanaka? Je li to rad Vermling-a ili nešto mnogo zlokobnije?

Gloomhaven: Jaws of the Lion se ističe i po svom jedinstvenom dizajnu. Umjesto tradicionalnih kartona za gradnju mape, igrači će igrati direktno na samoj knjizi scenarija. Svaki scenarij ima predivnu ilustraciju koja dodaje na atmosferi i dubini doživljaja igre. Također, osmišljen je petoscenaristički tutorial koji će pomoći novim igračima da se brzo upuste u avanturu.

Gloomhaven: Jaws of the Lion je igra koja će vas potpuno zasvojiti svojom dubinom, taktikom i tematskom pričom. Bez obzira jeste li iskusni igrač ili tek početnik, ova igra pruža izazov i zabavu za sve. Njegova visoka ocjena od strane fanova dokazuje kvalitetu ove igre. Iskoristite priliku i iskusite Gloomhaven: Jaws of the Lion iz prve ruke – garantiramo vam da nećete požaliti.

Gloomhaven: Jaws of the Lion Društvena Igra

War of the Ring: Second Edition • Broj igrača: 2-4


 • Trajanje igre: 150-180 min


 • Ocjena: Odličan (★★★★★)


 • Kompleksnost: Jako visoka (+++++)
War of the Ring: Drugo izdanje je jedna od najboljih društvenih igara za više igrača koja se može naći na tržištu. Ova igra je postavljena u fantastični svijet Gospodara prstenova, gdje jedan igrač preuzima ulogu Slobodnih Naroda, a drugi igrač upravlja Armijom Sjena. Borba između dobra i zla je na vrhuncu, a igrači će se suočiti s raznim izazovima i odlukama kako bi odvratili Saurona ili pomogli Frodou i Družini prstena. Igru odlikuje visoka razina kompleksnosti, ali je nagrada za strpljenje i pažljivo planiranje višestruka.

Jedna od ključnih mehanika ove igre je Akcijsko draftiranje, gdje igrači biraju akcije na temelju bacanja kockica. Svaka akcija ima svoju važnost i igrači moraju mudro odabrati kako bi postigli svoje ciljeve. Ovisno o akcijama koje su odabrali, igrači se mogu kretati po ploči, regrutirati trupe, napredovati na političkoj skali ili igrati karte događaja. Ove karte događaja dodaju poseban element iznenađenja i mogu značajno promijeniti tijek igre.

War of the Ring: Drugo izdanje je igra koja zahtijeva puno strategije i planiranja. Svatko od igrača ima različite ciljeve i strategije, a pobjeda može biti ostvarena na vojni način ili putem potrage za Prstenonošom. Međutim, treba biti oprezan jer svaki potez ima posljedice i promjene u političkom klimatu igre. Ova igra će oduševiti sve zaljubljenike u Gospodara prstenova, ali i one koji vole duboke i kompleksne strateške igre.

Uzimajući u obzir da tražimo najbolje društvene igre za više ljudi, War of the Ring: Drugo izdanje se ističe kao odličan izbor. Igra omogućuje sudjelovanje do četiri igrača, što znači više smijeha, taktiziranja i međusobne interakcije. Iako može biti zahtjevna zbog svoje kompleksnosti, ova igra nudi nevjerojatno zadovoljstvo i dubinu za sve one koji su spremni zaroniti u svijet Gospodara prstenova i preuzeti ulogu u ovoj epskoj borbi. Bez sumnje, War of the Ring: Drugo izdanje će pružiti nezaboravno iskustvo igre za sve igrače koji traže avanturu, fantaziju i taktičke bitke u jednoj igri.

War of the Ring: Second Edition Društvena Igra

Star Wars: Rebellion • Broj igrača: 2-4


 • Trajanje igre: 180-240 min


 • Ocjena: Odličan (★★★★★)


 • Kompleksnost: Visoka (++++)
Star Wars: Rebellion je izvanredna društvena igra koja je nezaobilazna za veće grupe ljudi. Ova epska igra je izazovna, pružaće vam nezaboravno iskustvo i doživljaj Galactic Civil War-a iz sveta Star Wars-a. Vrlo je zanimljivo da su igrači podešeni jedan protiv drugog, a na raspolaganju imaju dobro poznate likove iz filma. Na jednoj strani je Galactic Empire, dok na drugoj strani stoji Rebel Alliance, i odlučujuća bitka za sudbinu galaksije je na pomolu.

Star Wars: Rebellion nudi visok nivo kompleksnosti, što će obradovati iskusne igrače koji su spremni da se izazovu i uzmu učešće u epskom okršaju. Igrači će zaploviti galaksijom upravljajući svemirskim brodovima, pomno pratiti kretanje vojnika i sastancima pridobiti sisteme na svoju stranu. Svaka strana ima svoje specifične ciljeve i strategije za pobedu. Kao lider Galactic Empire-a, igrač treba da utera strah svojom ogromnom vojskom, pronađe sklonište Rebel Alliance-a i uništi ga. S druge strane, kao vođa Rebel Alliance-a, igrač ima malo snaga u poređenju sa Imperijom, ali ima na raspolaganju brojne taktike i može sakupljati saveznike koji će se pridružiti njegovoj borbi. Cilj Rebel Alliance-a je osvajanje simpatija planeta i širenje pobune širom galaksije.

Star Wars: Rebellion je vizualni spektakl i očigledno je da su dizajneri posvetili pažnju svakom detalju. Dostupno je više od 150 plastičnih figurica i dve table koje prikazuju trideset dva najznačajnija sistema iz Star Warsa. Igra kombinuje veličanstvenu epsku priču sa ličnim i emotivnim trenucima, gde će vam zadatak biti da donosite odluke koje će uticati na sudbinu cele galaksije. Povesti ćete poznate ličnosti poput Leie Organa, Mon Monthme, Grand Moff Tarkina i Cara Palpatina, kao i mnoge druge. Tokom igre možete izvoditi specijalne misije s tim likovima koje su snažno inspirisane kultnom trilogijom filma. U jednom trenutku ćete možda poslati Luka Skywalkera na obuku na planetu Dagobah, dok ćete u drugom trenutku Darth Vader-a koristiti da postavite zamku koja zaledi Hana Sola u karbonitu. Ove avanture će izazvati razne emocije i adrenalinske trenutke koji će vas držati u neizvesnosti do same završnice.

Star Wars: Rebellion je jedna od najboljih društvenih igara za veći broj igrača i nezaobilazan izbor za sve ljubitelje Star Wars-a. Njegova bogata tema, složena strategija i epika sukoba privlače sve uzraste i ljubitelje ove franšize. Bez obzira na to o kojoj strani galaksije se nalazili, igra pruža nezaboravno iskustvo i dubok doživljaj koji će vas držati zainteresovanim tokom celog trajanja partije. Ako želite da se oprobate u borbi za sudbinu galaksije, Star Wars: Rebellion je izbor koji definitivno nećete požaliti.

Star Wars: Rebellion Društvena Igra

Nemesis • Broj igrača: 1-5


 • Trajanje igre: 90-180 min


 • Ocjena: Odličan (★★★★★)


 • Kompleksnost: Visoka (++++)
Ako ste ljubitelj tematskih igara visoke kompleksnosti, onda bi igra “Nemesis” mogla biti upravo ono što tražite. Ova popularna igra objavljena 2018. godine od strane Awaken Realmsa, pruža doživljaj znanstveno-fantastičnog survival horora koji će vas držati na rubu stolice. Smještena u svemirski brod zaražen neprijateljskim organizmima, “Nemesis” kombinira elemente kooperativne igre s osobnim ciljevima i skrivenim ulogama, što ju čini izuzetno intrigantnom. Svi članovi posade imaju jedinstvene vještine i opremu, dok se tijekom igre suočavaju s naprednim i razvijajućim se protivnicima. Ova napeta igra ima visoku ocjenu među obožavateljima, a igranje može potrajati od 90 do 180 minuta, ovisno o vašem iskustvu i taktici. Pripadajući podžanru društvenih igara – tematskim igrama – “Nemesis” se ističe u kategorijama avanture, horora, minijatura i znanstvene fantastike.

Nemesis Društvena Igra

Clank!: Legacy – Acquisitions Incorporated • Broj igrača: 2-4


 • Trajanje igre: 90-120 min


 • Ocjena: Odličan (★★★★★)


 • Kompleksnost: Srednja (+++)
Clank!: Legacy – Acquisitions Incorporated je izvanredna društvena igra koja pruža jedinstveno iskustvo igranja, upotpunjeno elementima legacije. Ova igra proširuje popularni deck-building koncept originalne igre Clank!. U njoj imate priliku osnovati svoju franšizu legendarne avanturističke kompanije “Acquisitions Incorporated” te voditi svoje početnike u potrazi za blagom prema besmrtnom korporacijskom slavi kroz nekoliko igara. Ovdje se mijenjaju vaša igraća ploča, vaš špil karata i vaš svijet kako igrate, stvarajući jedinstvenu kampanju prilagođenu vašoj avanturističkoj grupi. Stoga budite lukavi, budite hrabri i, najvažnije, budite spremni…

Clank!: Legacy – Acquisitions Incorporated je jednako zabavan za iskusne igrače kao i za one koji tek ulaze u svijet društvenih igara. Njegova razina složenosti je umjerena, što znači da su pravila igre dovoljno jednostavna da se brzo mogu svladati, ali istovremeno pružaju dovoljno dubine za izazovno i intrigantno iskustvo igranja. Ova igra je osvojila srca mnogih igrača i imala je izvrsne ocjene i recenzije.

Clank!: Legacy – Acquisitions Incorporated spaja nekoliko različitih elemenata mehanike igara kako bi stvorio dojmljivu i dinamičnu igru. U igri koristite koncept deck-buildinga, gdje postupno nadograđujete svoj špil karata kako biste postali moćniji i spremniji na izazove koji vam stoje na putu. Također, susrećete se sa situacijom u kojoj se morate boriti protiv šumskog zmaja i pronaći najbolje moguće putove kako biste došli do blaga. Jeste li spremni na rizik da biste postali legendarni avanturist?

Osim toga, Clank!: Legacy – Acquisitions Incorporated je legacijska igra, što znači da se tijekom kampanje mijenja i razvija. To donosi dodatni element iznenađenja i otkrivanja, koji drži igrače napeto dok otkrivaju nove dijelove svijeta i priče. Svaka partija ima posljedice koje utječu na nadolazeće igre, čineći igru dinamičnom i uvijek drugačijom.

Kombinacija avanturističke tematike, fantastičnih minijatura i nelinearne igrivosti čini Clank!: Legacy – Acquisitions Incorporated izvrsnim izborom za listu najboljih društvenih igara za više igrača. Osigurava izazovan i uzbudljiv doživljaj koji će vas potaknuti na suradnju s drugim igračima i strategijsko razmišljanje. Prepustite se ovom epskom putovanju i uživajte u avanturama koje nudi Clank!: Legacy – Acquisitions Incorporated.

Clank!: Legacy – Acquisitions Incorporated Društvena Igra

Mage Knight Board Game • Broj igrača: 1-4


 • Trajanje igre: 60-240 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Jako visoka (+++++)
Mage Knight Board Game je jedna od najboljih društvenih igara za više ljudi. Ova popularna igra je iz 2011. godine i objavljena je od strane WizKids izdavačke kuće. Sa igrom možete uživati u druženju s prijateljima jer je namijenjena za 1 do 4 igrača. Igra traje između 60 i 240 minuta, što znači da ćete imati mnogo sati zabave zajedno.

Mage Knight Board Game spada u područje strategijskih igara, a tematski se smješta u svijet viteza čarobnjaka. Iako se radi o kompleksnoj igri, brojne recenzije i obožavatelji joj daju izvrsne ocjene.

Ono što ovu igru čini posebnom su njeni mehanizmi igre koji uključuju igranje karata, rješavanje konflikata, kooperativnu igru, izgradnju špilova karata i akcija, bacanje kockica, kretanje po mreži i upravljanje rukom. Ova kombinacija mehanizama pruža igračima osjećaj avanture, istraživanja i fantazije.

U Mage Knight Board Gameu imate ulogu moćnog Mage Knighta te istražujete i osvajate kutak Mage Knight svemira, koji je pod vlašću Atlantskog Carstva. Možete graditi vojsku, skupljati snažne čarolije i akcije, istraživati pećine i tamnice te, na kraju, osvajati moćne gradove koji su nekada bili pod kontrolom ovog veličanstvenog saveza.

U konkurencijskim scenarijima, suparnički igrači mogu biti moćni saveznici, ali samo jedan će moći priznati tu zemlju kao svoju. U kooperativnim scenarijima, igrači pobjeđuju ili gube kao grupa. Također su dostupna pravila za solo igranje.

Mage Knight Board Game uspješno kombinira elemente RPG-a, izgradnje špilova karata i tradicionalnih društvenih igara. Ova igra pruža bogatu povijest svijeta Mage Knight u jedinstvenom i samostalnom iskustvu igranja.

Sa svojom dubinom i raznolikošću, Mage Knight Board Game je odličan izbor za najbolje društvene igre za više ljudi. Njegova kompleksnost oduševljava igrače koji uživaju u taktici i strategiji, dok istovremeno pruža mogućnost timskog ili pojedinačnog igranja. Uvjerljivo ocijenjena i omiljena među obožavateljima, ova igra zasluženo je našla svoje mjesto na ovoj listi.

Mage Knight Board Game Društvena Igra

Too Many Bones • Broj igrača: 1-4


 • Trajanje igre: 60-120 min


 • Ocjena: Odličan (★★★★★)


 • Kompleksnost: Visoka (++++)
Danas ćemo vam predstaviti jednu manje poznatu igru koja je definitivno zaslužila svoje mjesto na našoj listi najboljih društvenih igara za više ljudi. Radi se o igri pod nazivom “Too Many Bones” koju je 2017. godine izdao Chip Theory Games. Igru može igrati od 1 do 4 igrača, a jedna partija traje između 60 i 120 minuta. Ova igra pripada kategoriji strategijskih igara s tematskim elementima, a sadrži nekoliko različitih mehanika poput kooperativne igre, izgradnje špila i resursima upravljanje.

“Too Many Bones” je fantasy RPG igra koja se izdvaja iz mase po svojoj originalnosti i složenosti. Umjesto klasičnog bacanja kockica, ova igra vas navodi da taktički koristite preko 100 jedinstvenih kockica za vještine. Odabirete između 4-7 različitih klasa i suočavate se s brojnim izazovima tijekom svoje avanture. Cilj je putovati kroz sjeverne teritorije u potrazi za opasnim neprijateljima i svrgnuti njihove vođe, poznate kao “baddie”.

Jedna od najzanimljivijih karakteristika ove igre je mogućnost igranja u kooperaciji s drugim igračima ili samostalno u solo kampanji. Svaka bitka predstavlja izazov za sebe, a vaša odluka kako koristiti kockice za vještine će igrati ključnu ulogu u uspjehu. Osim toga, igra vam pruža mogućnost donošenja odluka koje utječu na razvoj priče, što dodatno doprinosi dubini gameplaya.

Iako je “Too Many Bones” manje poznata igra, oduševila je svoje obožavatelje svojom originalnošću i dubinom gameplaya. Preporučujemo je svima koji traže izazovne strategijske igre s tematskim elementima. Stoga, ne propustite priliku da zaigrate ovu fantastičnu igru koja će vam pružiti sate zabave i taktičkih razmišljanja.

Too Many Bones Društvena Igra
Marko Vidović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Nastavi istraživati igre

Povezane objave

Najiščekivanije Društvene Igre 2024.

Najiščekivanije Društvene Igre 2024.

Uživajte u pregledu najuzbudljivijih društvenih igara koje dolaze u 2024., od svemirskih odiseja do povijesnih avantura. Ne propustite ove hitove!