Najbolje društvene nogometne igre

U svijetu društvenih nogometnih igara, doživite uzbuđenje nogometnih terena na stolu.
Ove igre će vas odvesti na nevjerojatno putovanje kroz svijet nogometa, gdje ćete se natjecati s prijateljima i obitelji. U ovom blogu istražit ćemo najbolje društvene nogometne igre koje će vas zabaviti i potaknuti na natjecateljski duh. Saznajte više o tim igrama i pripremite se za nevjerojatne golove i pobjede.

Sadržaj

Subbuteo • Broj igrača: 2-2


 • Trajanje igre: 20-20 min


 • Ocjena: Dobar (★★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
Danas ćemo se fokusirati na jednu relativno nepoznatu društvenu nogometnu igru – Subbuteo. Ova igra je prvi put objavljena 1947. godine od strane Subbuteo Sports Games, LTD, a namijenjena je za 2 do 2 igrača, s vremenom trajanja od 20 do 20 minuta. Iako nije vrlo poznata, Subbuteo je stekao veliku popularnost među fanovima i osvojio brojne pozitivne kritike. Iako su pravila jednostavna, igra je izazovna i zabavna za sve igrače.

Subbuteo je klasična igra nogometne simulacije s elementima akcije. Igra se na velikom platnu, nazvanom “teren”, s timovima minijaturnih nogometaša koji su postavljeni na glatke okrugle baze. Pomoću poteza prstom, igrači šutiraju loptu tako da klize po terenu i dodiruju je. Pravila simuliraju gotovo sve detalje nogometne utakmice, uključujući posjed lopte, dodavanje, aut, izvođenje kornera i udaraca izvan igre. Čak postoji i poseban dio pravila za prekršaje.

Iako je ova igra popularnija u europskim državama nego u Sjedinjenim Američkim Državama, Subbuteo pruža kolekcionarima mogućnost da kupuju timove nogometaša koji predstavljaju brojne klubove i države širom svijeta, uz dodatke kao što su tribine ispunjene navijačima, suci koji stoje na rubu terena, pa čak i stadionska rasvjeta.

Subbuteo je fantastičan izbor za sve ljubitelje nogometa, kao i za one koji su zainteresirani za društvene igre tematski vezane uz sport. Ova igra pruža jedinstveno iskustvo simulacije nogometne utakmice, uz mogućnost kolekcioniranja različitih timova i dodataka koji unose dodatnu atmosferu u igru. Ukoliko ste spremni za novi nogometni izazov, definitivno biste trebali isprobati Subbuteo!

Subbuteo Društvena Igra

Eleven: Football Manager Board Game • Broj igrača: 1-4


 • Trajanje igre: 60-120 min


 • Ocjena: Dobar (★★★)


 • Kompleksnost: Visoka (++++)
Ako ste pravi nogometni fanatik, ali vam nedostaje mogućnost zaigrati pravu nogometnu utakmicu, imamo pravo rješenje za vas. Predstavljamo vam Eleven: Football Manager Board Game – zanimljivu igru koju je objavio Portal Games. Iako je relativno nepoznata, ova igra je zaslužila svoje mjesto na našem popisu najboljih društvenih nogometnih igara. Zašto? Pa, Eleven nudi jedinstveno iskustvo upravljanja nogometnim klubom, i to sve bez nogometne lopte.

Eleven je ekonomska strategijska igra smještena u svijet sporta. Vaš zadatak je upravljati i razvijati vlastiti nogometni klub tijekom sezone. Kroz igru, zapošljavate članove osoblja kao što su treneri, fizioterapeuti, PR stručnjaci i direktori. Stječete sponzore, proširujete infrastrukturu stadiona i brinete o poziciji vašeg kluba na društvenim mrežama. Među mnogim zadacima na popisu su i transferiranje novih igrača te odabir pravih taktika za svaku od nadolazećih utakmica.

Eleven možete igrati kao više igrača ili sami. Solo mod uključuje šest različitih scenarija koji izazivaju igrače s različitim početnim situacijama i ciljevima za sezonu. Na početku, zadatak je jednostavan: morate se popeti stepenicama nogometnih liga i postići odgovarajuće iskustvo. Možda ćete morati upravljati klubom u krizi, a drugim prilikama morati ćete pomladiti momčad s igračima koji više nisu tako mladi. Također se možete boriti protiv vremena kako biste pokušali završiti stadion prije roka!

Eleven je dobio pohvale navijača i recenzija, a razina složenosti je visoka. Ova igra nudi duboko iskustvo upravljanja klubom i donošenja odluka s kojima se suočavaju stvarni nogometni menadžeri. Sa svojom ekonomskom tematikom i sportskom kategorijom, Eleven definitivno zaslužuje svoje mjesto na našem popisu najboljih društvenih nogometnih igara. Ne propustite priliku da zavirite u svijet nogometnog menadžmenta i pokažete svoje vještine na terenu!

Eleven: Football Manager Board Game Društvena Igra

Time of Soccer • Broj igrača: 1-4


 • Trajanje igre: 120-120 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Srednja (+++)
Dobro došli na društvene.com! Danas ćemo vam predstaviti jednu zanimljivu nogometnu igru koja će sigurno pobuditi interes ljubitelja nogometa i strateških igara. Radi se o igri pod nazivom “Time of Soccer”, koju je izdala tvrtka Elite Games (II) 2014. godine. Ova igra je relativno nepoznata, ali to ne znači da nema što ponuditi.

“Time of Soccer” je strateška nogometna igra namijenjena 1-4 igrača, s vremenom trajanja partije od 120 do 120 minuta. Igra spada u područje društvenih igara koje se fokusiraju na strategiju, a među glavnim mehanikama ćete pronaći bacanje kockica, skupljanje setova i simulaciju. Kategorije igre su ekonomske i sportske.

Iako je ova igra manje poznata, ne smijete je podcijeniti. “Time of Soccer” ima izvrsne ocjene od strane ljubitelja igara i recenzija, a razina kompleksnosti je umjerena. Ovo je igra koju bi nogometni fanovi i stratezi zasigurno trebali istražiti.

U ovom izazovnom animiranom upravljanju, preuzimate kontrolu nad nogometnim klubom tijekom jedne sezone. Cilj vam je potpisati ugovore s nogometnim igračima, trenerima, izvidnicima i drugim zaposlenicima kluba kako biste osigurali uspjeh svoje momčadi. No to nije sve! Također ćete morati upravljati ekonomijom kluba, potpisivati profitabilne ugovore o reklamiranju i TV prijenosima. Ovaj aspekt igre omogućuje vam da iskusite svijet nogometnog menadžera na jedinstven način.

Svaki tjedan, sudjelovat ćete u nadmetanju za najbolje nogometne igrače u gradu, a na kraju toga slijedi uzbudljiva utakmica gdje će se ocjenjivati vaše vještine kao menadžera. Izazovan i brz tempo “Time of Soccer” pružit će vam uzbudljive partije.

Ukratko, “Time of Soccer” je zanimljiva nogometna igra koja kombinira strateške elemente s upravljanjem i simpatičnim animacijama. Iako je ova igra možda manje poznata, to ne znači da nema što ponuditi. Savršena je opcija za sve one koji žele kombinirati ljubav prema nogometu s taktičkim razmišljanjem i simulacijom. Iznenadit će vas dubinom i raznolikošću opcija koje pruža. Ne propustite priliku da se okušate u ovoj izazovnoj i zabavnoj igri koja će sigurno zadovoljiti vaše strateške apetite.

Time of Soccer Društvena Igra
Marko Vidović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Nastavi istraživati igre

Povezane objave

Najiščekivanije Društvene Igre 2024.

Najiščekivanije Društvene Igre 2024.

Uživajte u pregledu najuzbudljivijih društvenih igara koje dolaze u 2024., od svemirskih odiseja do povijesnih avantura. Ne propustite ove hitove!