Najbolje jednostavne društvene igre za za 6 i više igrača

U potrazi ste za jednostavnim društvenim igrama koje mogu okupiti veliku ekipu? Ne tražite dalje! U ovom blogu istražit ćemo najbolje jednostavne društvene igre za 6 i više igrača koje će vam pružiti nevjerojatno jednostavno i zabavno iskustvo.
Bez obzira jeste li u društvu obitelji, prijatelja ili kolega, ove igre će vam omogućiti da se zajedno zabavite i uživate u jednostavnosti igre. Pripremite se za nevjerojatno iskustvo koje će vas opustiti, osloboditi stresa i donijeti vam pregršt zabave!

Sadržaj

Two Rooms and a Boom • Broj igrača: 6-30


 • Trajanje igre: 7-20 min


 • Ocjena: Dobar (★★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
Ako tražite jednostavne društvene igre za 6 ili više igrača, ne tražite dalje od igre pod nazivom Two Rooms and a Boom. Ova ne toliko poznata igra, koju je 2013. godine izdala kompanija IELLO, idealna je za veće grupe prijatelja koji žele nešto drugačije iskustvo. Two Rooms and a Boom je igra koja spada u područje društvenih igara namijenjenih zabavi i donosi elemente glume, timske igre, pregovaranja i glasanje. S obzirom na to da se može igrati s 6 do 30 igrača, ovo je savršena igra za veće društvene okupljanje. Gameplay je jedinstven, s tim da su igrači podijeljeni u dvije sobe s različitim ciljevima. Cijeli proces temelji se na skrivanju pravih identiteta, izdaji i pokušajima otkrivanja tuđih namjera. Two Rooms and a Boom spaja elemente taktičkog planiranja i brze reakcije, dok istovremeno stvara napetu atmosferu koja će držati igrače zainteresiranima tijekom čitave igre. Bilo da se radi o savezima i izdajama, ili o napetim trenucima dok pokušavate otkriti tko je tko, ova igra će sigurno uzbuditi vaše društvo.

Two Rooms and a Boom Društvena Igra

The Werewolves of Miller’s Hollow • Broj igrača: 8-18


 • Trajanje igre: 30-30 min


 • Ocjena: Dobar (★★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
Često se traže društvene igre koje mogu ugostiti veće grupe ljudi, a upravo je to slučaj i s igrom Vukodlaci iz Miller’s Hallowa. Igra koja je izdana davne 2001. godine, poznata je po tome što je vrlo jednostavna za naučiti, a može se igrati u grupi od 8 do 18 igrača. Ova igra pripada podžanru društvenih igara koje su namijenjene za party atmosferu, a s obzirom da je glavna tema igre horor, može se svrstati i u kategorije Bluffing, Deduction, Murder/Mystery i Party Game. Jedna od ključnih mehanika igre je skrivena uloga svakog igrača, što znači da svaki igrač ima tajnu ulogu – vukodlak, običan seljanin ili neki od posebnih likova poput šerifa, lovca ili vještice. Tijekom igre, koja se odvija u fazama noći i dana, vukodlaci tajno biraju seljane koje će ubiti, dok ostali seljani glasuju o tome tko bi mogao biti vukodlak. Igra je iznimno dinamična i interaktivna, a vrijeme za igranje je relativno kratko, između 30 i 40 minuta. Iako je igra manje poznata u usporedbi s drugim društvenim igrama, to ne umanjuje njezinu popularnost među fanovima. Ukupno gledajući, Vukodlaci iz Miller’s Hallowa su odličan izbor za zabavne društvene igre koje mogu ugostiti veliki broj igrača.

Reminder: Remember it is essentai to output this as html element, so include
in paragraph breaks, bold key data, you can even use

subheadings if needed.

The Werewolves of Miller's Hollow Društvena Igra

Mafia de Cuba • Broj igrača: 6-12


 • Trajanje igre: 10-20 min


 • Ocjena: Dobar (★★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
Mafia de Cuba je relativno nepoznata igra koju je objavio Lui-même 2015. godine. Ova igra saznajte više o špijuniranju i prevarama u mafijaškom svijetu, a sigurno će vam svima donijeti mnogo smijeha i uzbuđenja. Glavni razlog zašto je ova igra na listi “jednostavnih društvenih igara za 6 i više igrača” je njezina jednostavnost. Svi igrači će se vrlo brzo moći prilagoditi pravilima i uživati u ovom brzom igraju, koji traje između 10 i 20 minuta.

Igrajte uloge mafijaša, vozača ili čak tajnih agenta CIA-e u ovom začuđujućem svijetu podzemlja. Vaš zadatak je otvoriti kutiju cigara i odlučiti hoćete li: izdati svoje mafijaške prijatelje i ukrasti neke dijamante, ostati vjerni mafijaš, biti vozač ili djelovati kao tajni agent CIA-e. Nakon nekog vremena, gazda će otkriti nestanak dijamanata i biti jako ljut. Počinje mu prava mafijaška potjera za krivcima. Njemu će pomoći njegovi lojalni suradnici koji će mu pomoći pronaći ukradene dijamante.

Mafia de Cuba privlači igrače svojim intrigantnim konceptom i jednostavnim pravilima. Iako se radi o igri s “mafijaškom” tematikom, ona je zapravo vrlo laka za naučiti i igrati. Možete pretpostaviti da se radi o igri prepunoj prevare i taktike, gdje možete očekivati veliku dozu iznenađenja i neizvjesnosti. Igra je posebno zanimljiva u velikim grupama, jer je zapravo potrebno igrati sa minimalno 6 igrača. Divertirajte se i usporedite svoje vještine s ostalim igračima u ovoj dinamičnoj trci za pravdom i dijamanatima.

Mafia de Cuba Društvena Igra

Werewolf • Broj igrača: 8-24


 • Trajanje igre: 60-60 min


 • Ocjena: Prolazna (★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
Ako ste ikada bili zainteresirani za odigravanje društvene igre u velikoj grupi, onda je igra Vukodlak definitivno nešto što biste trebali isprobati. Ova igra, objavljena 1986. godine, jedna je od malo poznatih dragulja u svijetu društvenih igara. Iako ima negativne ocjene i kritike od strane obožavatelja, ova igra je jednostavna za razumijevanje i pruža nevjerojatno uzbudljivo iskustvo za sve sudionike.

Središte radnje igre Vukodlak je maleni gradić u kojem manjina građana krije opasnu tajnu. Svaki igrač tajno dobiva ulogu – vukodlaka, seljana ili vidovnjaka (posebnog seljana). Osim igrača, tu je i moderator koji kontrolira tijek igre.

Igra se sastoji od noćnih i dnevnih faza. Tijekom noći, vukodlaci tajno odabiru seljana kojeg će ubiti, a vidovnjak (ako je još uvijek živ) pita postoji li mogućnost da je određeni igrač vukodlak ili ne. Tijekom dana otkriva se seljanin koji je ubijen i on više nije dio igre. Preostali seljani tada glasaju o igraču za kojeg sumnjaju da je vukodlak. Taj igrač otkriva svoju ulogu i napušta igru.

Cilj vukodlaka je imati jednak broj seljana i vukodlaka, dok je cilj seljana ubiti sve vukodlake. Vukodlak je društvena igra koja ne zahtijeva nikakve rekvizite za igranje i može primiti gotovo svaku veliku grupu igrača. Iako ima niske ocjene, igra Vukodlak je odabrana za ovaj članak jer pruža nevjerojatno interaktivno iskustvo za velike grupe igrača. To je igra koja će vam sigurno omogućiti nezaboravne trenutke zajedništva i intrige.

Werewolf Društvena Igra
Antonio Lončar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Nastavi istraživati igre

Povezane objave

Najiščekivanije Društvene Igre 2024.

Najiščekivanije Društvene Igre 2024.

Uživajte u pregledu najuzbudljivijih društvenih igara koje dolaze u 2024., od svemirskih odiseja do povijesnih avantura. Ne propustite ove hitove!