Najbolje jednostavne kooperativne društvene igre

Ako tražite igre koje su jednostavne za naučiti i brze za igru, jednostavne kooperativne društvene igre su idealne za vas.
Ove igre pružaju brzu i zabavnu igračku avanturu, bez kompliciranih pravila i dugotrajnih poteza. Bez obzira jeste li u potrazi za igrama s kartama, pločama ili riječima, ovdje ćete pronaći raznolike opcije koje će vam pružiti satove zabave i uzbudljivih izazova. Pripremite se za jednostavnu, ali nevjerojatno zabavnu igračku avanturu uz jednostavne kooperativne društvene igre!

Sadržaj

The Crew: Mission Deep Sea • Broj igrača: 2-5


 • Trajanje igre: 20-20 min


 • Ocjena: Odličan (★★★★★)


 • Kompleksnost: Niska (++)
“Ako ste ljubitelj jednostavnih kooperativnih društvenih igara, svakako biste trebali obratiti pažnju na “The Crew: Mission Deep Sea”! Ova igra je izazvala oduševljenje kod obožavatelja i kritičara, a istovremeno je vrlo jednostavna za naučiti. Objavljena 2021. godine od strane KOSMOS-a, ova igra za 2 do 5 igrača vodi vas na potragu za izgubljenim kontinentom Mu, duboko u tajanstvenim dubinama mora.

U “The Crew: Mission Deep Sea” morate uspostaviti vrhunsku timsku suradnju kako biste preživjeli svoje avanture. Koristeći mehanike poput ograničene komunikacije, upravljanja rukom i trikom, morate se suočiti s izazovima koji vas očekuju na putu prema cilju. S obzirom na to da komunikacija između članova posade bitno ograničena, bitno je da pažljivo pregovarate redoslijed kojim će se odigravati trikovi. Iako život nekad ne ide po planu, uz besprijekorno izvršenje i malo sreće, dospijet ćete do izgubljenog kontinenta Mu.

“The Crew: Mission Deep Sea” je kartaška igra smještena u znanstveno-fantastični svijet, što je čini dodatno zanimljivom. Ova društvena igra pruža vam nevjerojatno iskustvo timskog putovanja, gdje svaki potez otkriva nove izazove. Bez obzira jeste li već zaljubljeni u kooperativne igre ili tek tražite svoju prvu avanturu, “The Crew: Mission Deep Sea” je odličan izbor koji će vam osigurati vrhunsku zabavu u društvu svojih prijatelja i obitelji.

Nemojte propustiti priliku da zaronite u tajanstvene dubine “The Crew: Mission Deep Sea” i otkrijete zašto je ova igra zaslužila svoje mjesto na listi jednostavnih kooperativnih društvenih igara.”

The Crew: Mission Deep Sea Društvena Igra

The Crew: The Quest for Planet Nine • Broj igrača: 2-5


 • Trajanje igre: 20-20 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Niska (++)
The Crew: The Quest for Planet Nine je jedna od igara koje se ne bi trebale propustiti na listi jednostavnih kooperativnih društvenih igara. Ova popularna igra iz 2019. godine, koju je izdao KOSMOS, pruža igračima pravu avanturu u svemiru. Uz jednostavnu razinu kompleksnosti, ova igra je prikladna za sve uzraste i ispunjena je zabavom.

U The Crew: The Quest for Planet Nine igri, svemirski astronauti se zapute na neizvjestan svemirski put. Svatko od njih nosi svoj individualni zadatak i zajedno moraju surađivati i komunicirati kako bi uspješno ispunili izazove i misije. Međutim, uspostavljanje komunikacije u svemiru nije tako jednostavno kao što se čini. Tijekom 50 uzbudljivih misija, svaka nova misija postaje sve zahtjevnija.

U ovoj igri nije bitan broj osvojenih karata, već pravilan odabir i odigravanje karata u pravom trenutku. Svaki igrač mora donositi odluke koje će doprinijeti uspjehu tima. Igra može biti zaustavljena nakon završetka svake misije i nastavljena kasnije, što omogućuje fleksibilnost i pogodnost za igrače koji nemaju puno vremena na raspolaganju.

The Crew: The Quest for Planet Nine dolazi sa čak 50 misija, uz mogućnost igranja dodatnih tri misije objavljenih u časopisu spielbox 2/2020. Ova igra kombinira elemente komunikacije, suradnje i upravljanja rukom te pruža nevjerojatan svemirski doživljaj. Savršena je za sve zaljubljenike znanstvene fantastike i istraživanja svemira.

Ukratko, The Crew: The Quest for Planet Nine je jednostavna kooperativna društvena igra koja zahtijeva timski rad, komunikaciju i strategiju. Sjajna je opcija za sve koji vole svemirsku tematiku i žele doživjeti pravo svemirsko putovanje s prijateljima.

The Crew: The Quest for Planet Nine Društvena Igra

Just One • Broj igrača: 3-7


 • Trajanje igre: 20-60 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
Just One je popularna, jednostavna kooperativna društvena igra koja savršeno odgovara temi ovog članka o jednostavnim kooperativnim društvenim igrama. Ova igra, objavljena 2018. godine, donosi nevjerojatnu zabavu i odlične ocjene od strane fanova i recenzija.

Just One je zabavna zabava za 3 do 7 igrača, čija igra traje između 20 i 60 minuta. Ova igra pripada području društvenih igara pod nazivom “Party Games”. Jedan od mehanizama koji je uključen u ovu igru je “Communication Limits”, koji nudi izazove u pogledu komunikacije među igračima. Osim toga, Just One je i kooperativna igra u kojoj igrači zajedno surađuju kako bi otkrili što više tajnih riječi.

Igra se sastoji od 13 karata, a cilj je postići što je moguće bliži rezultat od 13. Svaki put kad igrači točno pogode tajnu riječ, osvajaju 1 bod. Međutim, ako odgovore krivo, gube trenutnu kartu i vrh špila te tako gube 2 boda. Ako niti jedan igrač ne uspije pogoditi riječ, gube samo trenutnu kartu i jedan bod.

Just One donosi uzbudljivu igru u kojoj igrači moraju biti kreativni i jedinstveni kako bi dali kvalitetne tragove svojim suigračima. Zanimljivo je vidjeti kako različiti igrači dolaze do jedinstvenih riječi za davanje tragova i kako to utječe na njihov timski rezultat.

Igra Just One je na ovom popisu jer je jednostavna, brza i izuzetno zabavna. Sposobnost komunikacije ograničena je na samo jedan trag po igraču, što dovodi do izazovne i napete atmosfere tijekom igre. Uz to, zajednički rad i suradnja s drugim igračima ključni su za postizanje visokog rezultata. Ova društvena igra je jednostavna za naučiti i igračima svih dobnih skupina može pružiti satove nevjerojatne zabave. Isprobajte Just One i pokažite da vaša timski rad može dati zaista jedinstvene rezultate!

Just One Društvena Igra

Horrified • Broj igrača: 1-5


 • Trajanje igre: 60-60 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Niska (++)
Horrified je izvrstan izbor za listu jednostavnih kooperativnih društvenih igara. Ova igra izdavačke kuće Ravensburger, objavljena 2019. godine, donosi nam zastrašujuću avanturu u kojoj će se igrači zajedno udružiti kako bi oslobodili grad od sedam najstrašnijih čudovišta! Fantastični Frankenstein, razumljivi ili manijakalni vukodlak, Drakula, Mumiya, Nevidljivi čovjek i stvorenje iz Crne lagune čekaju da im se suprotstavite.

Ono što ovu igru čini posebnom su izvrsno izrađene figurice čudovišta te inovativna i jednostavna kooperativna mehanika. Igrači će surađivati kako bi porazili čudovišta, svako sa svojim jedinstvenim vještinama i posebnim strategijama koje će biti potrebne za uspjeh. Ova igra nudi različite stupnjeve težine, tako da će se svatko moći prilagoditi svojoj razini iskustva i vještina.

Horrified je jedna od najboljih igara u kategoriji horora te je odlična opcija za sve ljubitelje filmova i televizije koji žele doživjeti atmosferu strave i užasa. Osim toga, ova igra je idealna za sve uzraste i broj igrača od 1 do 5, tako da je savršena za društvena okupljanja ili za uživanje u samostalnoj igri. Bez obzira jeste li već iskusni igrač ili tek početnik, Horrified će vas oduševiti jednostavnom, ali napetom gameplay mehanikom i nevjerojatnom tematikom.

Nemojte propustiti priliku da se suočite s najstrašnijim čudovištima i spriječite ih da zarobe grad. Horrified je igra koja garantira nezaboravno iskustvo i neprestanu borbu između strave i hrabrosti!

Horrified Društvena Igra

Codenames: Duet • Broj igrača: 2-2


 • Trajanje igre: 15-30 min


 • Ocjena: Dobar (★★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
Codenames: Duet je jednostavna kooperativna društvena igra koja će osvojiti srca svih ljubitelja društvenih igara. Ova igra je upravo ono što vam treba ako tražite zabavnu i uzbudljivu igru za dvoje igrača. Igra je objavljena 2017. godine od strane Czech Games Edition i već je stekla veliku popularnost među fanovima ovog žanra igara.

Igra Codenames: Duet zadržava osnovne elemente originalne igre Codenames, ali ovaj put morate surađivati kao tim kako biste pronašli sve svoje agente i pobijedili. Cilj igre je otkriti sve petnaest agenata na tabli, bez otkrivanja atentatora, prije nego što istekne vrijeme. Svaki igrač vidi 5×5 mrežu na kojoj su prikazane riječi, a ključna kartica, koju igrači vide, otkriva kojih devet riječi su njihovi agenti, koje tri su atentatori, te koje tri su tajanstveni prolaznici.

U igri, igrači komuniciraju jednostavnim jedno-riječnim naznakama kako bi pokušali postići da njihov partner pogodi točne riječi-agenta. Ako njihov partner ispravno pogodi riječ, mogu pokušati identificirati još jednu riječ-agenta. Međutim, ako igrač pogodi atentatora, oboje gube! Kod Codenames: Dueta, igrači mogu nastaviti sa pogađanjem sve dok pravilno identificiraju riječ-agenta svaki put, što je jako korisno kako bi se poslije vratili na ranije naznake i pronašli one koje su možda propustili.

Igra Codenames: Duet je izuzetno zabavna i interaktivna igra koja zahtijeva taktičko razmišljanje, dobru komunikaciju i timski rad. Suradnja je ključna za uspjeh u ovoj igri. Codenames: Duet je također vrlo jednostavan za naučiti, što ga čini idealnim izborom za sve one koji žele uživati ​​u kooperativnoj društvenoj igri bez previše složenosti. Ne čudi zbog čega je ova igra osvojila srca mnogih igrača i stekla visoke ocjene i pozitivne recenzije.

Sa jednostavnim pravilima, brzim tempom i svježim konceptom, Codenames: Duet je odličan izbor za sve ljubitelje jednostavnih kooperativnih društvenih igara. Njegove mehanike komunikacije, suradnje i odabira pravih riječi čine ga idealnom igrom koja će vam pružiti satove zabave. Uz to, igra ima kratko vrijeme trajanja od 15 do 30 minuta, što je savršeno za one koji žele malo društvene interakcije u kratkim pauzama ili opuštanje nakon napornog dana. Codenames: Duet će vas svakako držati na rubu vašeg sjedala i pružiti vam nezaboravne igračke trenutke.

Codenames: Duet Društvena Igra
Leo Šarić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Nastavi istraživati igre

Povezane objave

Najiščekivanije Društvene Igre 2024.

Najiščekivanije Društvene Igre 2024.

Uživajte u pregledu najuzbudljivijih društvenih igara koje dolaze u 2024., od svemirskih odiseja do povijesnih avantura. Ne propustite ove hitove!