Najbolje jeftine kartaške društvene igre

U potrazi ste za jeftinim kartaškim društvenim igrama? Onda ste na pravom mjestu! U ovom blogu istražit ćemo najbolje jeftine kartaške društvene igre koje će vam pružiti satove zabave i izazova, bez da prazne vaš novčanik.
Bez obzira jeste li iskusni igrač karata ili tek ulazite u svijet društvenih igara, pripremite se za uzbudljivo putovanje kroz najbolje jeftine kartaške igre koje su osvojile srca mnogih igrača diljem svijeta!

Sadržaj

Race for the Galaxy • Broj igrača: 2-4


 • Trajanje igre: 30-60 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Srednja (+++)
Race for the Galaxy je izvrstan izbor za listu jeftinih kartaških društvenih igara. Objavljena 2007. godine od strane Rio Grande Games, ova igra je osvojila srca brojnih fanova igara. Sa srednjom razinom kompleksnosti, ova strategijska igra pruža igračima priliku da grade galaktičke civilizacije kroz igranje kartica koje predstavljaju svjetove, tehničke i društvene razvoje. Poneki svjetovi omogućuju igračima da proizvode dobra koja mogu biti konzumirana kako bi dobili nove karte ili bodove za pobjedu kada su za to dostupne odgovarajuće tehnologije. Međutim, pazite, jer izbor uloga tijekom runde može značajno utjecati na tijek igre. Sve u svemu, Race for the Galaxy je igra koja će vas držati zainteresiranima i pružiti vam satima zabave.

Race for the Galaxy Društvena Igra

Star Realms • Broj igrača: 2-2


 • Trajanje igre: 20-20 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Niska (++)
Star Realms je popularna igra iz 2014. godine koju je objavila Wise Wizard Games. Ova je igra osvojila srca mnogih igrača i dobila odlične ocjene i pozitivne kritike. Osmišljena je od strane poznatih game dizajnera Darwin Kastla i Roba Doughertyja. Star Realms je kartaška igra za dva do četiri igrača koja se odvija u svemirskom okruženju.

Glavna mehanika ove igre je razvoj i nadogradnja vašeg špila karata kako biste stvorili što snažnije brodove i baze. Tijekom igre otkrivaju se nove karte u trgovačkom redu, iz kojeg snalazite kako bi ste stvorili idealnu kombinaciju karata koje vam omogućuju razne strategije. Možete koristiti svoje brodove za trgovinu kako biste stekli nove karte ili za napad protivničkih baza i brodova. Cilj je smanjiti protivnikov broj bodova autoriteta na nulu i time osvojiti partiju.

Ono što posebno ističe Star Realms jest prilagodljivost i raznolikost. Igra se može igrati s više različitih špilova karata koji omogućuju različite scenarije i načine igre. Kombinacije karata omogućuju brojne strategije i donose dubinu igri. Kroz igru ćete se suočiti s strategijskim odlukama, poput odabira najbolje karte za sebe ili za protivnika, a to će vas uvući u intenzivno razmišljanje tijekom cijele igre.

Star Realms je kartaška igra koja pruža brze i dinamične partije, savršene za ljubitelje znanstvene fantastike i taktičkih igara. S obzirom na relativno kratko vrijeme trajanja svake partije, Star Realms je idealna opcija za one koji vole jeftine kartaške društvene igre. Njena jednostavnost i emocionalna ulaganja čine je pristupačnom i zabavnom za sve igrače, bez obzira na njihovo iskustvo. Stoga nije iznenađenje što se Star Realms nalazi na našem popisu jeftinih kartaških društvenih igara.

Star Realms Društvena Igra

Sushi Go Party! • Broj igrača: 2-8


 • Trajanje igre: 20-20 min


 • Ocjena: Dobar (★★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
Sushi Go Party! je iznimno popularna kartaška društvena igra koja će vam omogućiti da se upustite u pravu gozbu sushija. Izdanje koje je Gamewright objavio 2016. godine, omogućuje igru od 2 do 8 igrača, s trajanjem od 20 do 30 minuta. Ova igra pripada podkategoriji Društvenih igara namijenjenih cijeloj obitelji. Sushi Go Party! donosi razne mehanike kao što su zatvoreno biranje, bonuse na kraju igre, upravljanje rukama, skupljanje setova, simultani odabir akcija te varijabilno “set-up” postavljanje igre. Ova igra, koja spada u kategoriju kartaških i društvenih igra, dobila je pohvale od fanova i recenzije. Ima jednostavnu razinu kompleksnosti.

Sushi Go Party! vam omogućuje da prilagodite svaku igru prema svojim željama, birajući iz više od dvadeset ukusnih jela. Iako je cilj osvojiti što više bodova kombinirajući različite vrste sushi sastojaka, ova igra pruža puno više od samog natjecanja. Zahvaljujući varijabilnom set-up postavljanju, vaša sushi gozba može biti svaki put drugačija. Zahvaljujući tome, Sushi Go Party! može se igrati iznova i iznova, pružajući vam uvijek raznoliku i zabavnu igru. Ova kartaška društvena igra donosi veselje i smijeh s do osam igrača, dopuštajući vam da se okušate u ovoj gourmet avanturi bez obzira na broj sudionika. Uz pohvale za kvalitetu i lakoću učenja, ova igra će vas osvojiti svojom jednostavnošću i nevjerojatnom prilagodljivošću. Sushi Go Party! je stoga izvrsna opcija za sve one koji žele kvalitetnu i zabavnu kartašku društvenu igru koja će se svidjeti svima.

Sushi Go Party! Društvena Igra

Love Letter • Broj igrača: 2-4


 • Trajanje igre: 20-20 min


 • Ocjena: Dobar (★★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
Jedna od jeftinih kartaških društvenih igara koje vrijedi istražiti je popularna igra “Love Letter” iz 2012. godine, koju je objavila Alderac Entertainment Group. Ova igra namijenjena je za 2 do 4 igrača i traje svega 20 minuta, što je čini idealnom za večernje druženje ili brzu partiju u pokretu. Igra spada u područje društvenih igara za cijelu obitelj, a privlačnost leži u nekoliko različitih mehanika koje su uključene: dedukcija, upravljanje rukom, eliminiranje igrača, igra s bodovanjem i resetiranje te napadanje drugih igrača. “Love Letter” je jednostavan za naučiti, ali ima dovoljno dubine da jednostavno nikada ne dosadi.

Ova igra je osvojila brojne obožavatelje i ima visoke ocjene među recenzentima, a razlog tome je njezin jednostavan i zarazan mehanizam igre. Kako bi osvojili srce princeze Annette, igrači moraju naći način da svoje ljubavno pismo dostave kroz niz izazova i prepreka. Svaki igrač počinje sa samo jednom kartom, odabranom iz špila od samo šesnaest karata. Vaše je da izvlačite nove karte, istovremeno odigravajući kartu iz ruke, sve s ciljem da izbacite protivnike iz igre. Iako su moćne karte primamljive, one vas također čine metom drugih igrača. Stoga, ponekad je pametnije osloniti se na slabije karte kako bi se izbjeglo izbacivanje iz igre, ali oprez, previše slabih karata može značiti bacanje vašeg ljubavnog pisma u vatru! “Love Letter” je igra koja kombinira strategiju, sreću i taktiku, stvarajući napetu atmosferu i intrigantnu igru za sve sudionike. Suosjećanje prema princezi Annette i želja za uspjehom čini ovu igru neodoljivom i zasluženo je jedna od najpoznatijih kartaških igara novijeg doba.

“Love Letter” je izrazito pristupačna igra koja će odgovarati svim ljubiteljima kartaških igara. Njen jednostavan mehanizam, brza igra i taktika koja se koristi privlače sve vrste igrača – od iskusnih stratega do casual igrača. Ova igra je idealna za sve društvene prilike i garantira dobru zabavu u kratkom vremenskom razdoblju. Bez obzira jeste li iskusni igrač koji traži nešto novo i izazovno ili novi ljubitelj kartaških igara, “Love Letter” će vas odvesti na uzbudljivu avanturu romantičnih pothvata. Zahvaljujući svojim brojnim kvalitetama, bez sumnje je zaslužila svoje mjesto na popisu jeftinih kartaških društvenih igara koje ne smijete propustiti.

Love Letter Društvena Igra

Love Letter • Broj igrača: 2-6


 • Trajanje igre: 20-20 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
Love Letter je manje poznata i jeftina kartaška društvena igra koja je odličan izbor za sve ljubitelje igara. Izdana 2019. godine od strane Z-Man Games-a, ova igra je namijenjena za 2 do 6 igrača i traje između 20 i 30 minuta. Pripada kategoriji obiteljskih igara i igara za zabave, te donosi uzbudljivu kombinaciju raznih mehanika kao što su upravljanje rukom, eliminacija igrača te skupljanje bodova. Igra je također vrlo popularna među igračima i dobila je odlične ocjene zbog svoje jednostavnosti i zabavnosti.

Love Letter je igra u kojoj igrači moraju iskoristiti sposobnosti raznih likova iz života princeze kako bi prevarili svoje protivnike i uspješno dostavili pismo princezi. Svaka uloga ima svoju posebnu vještinu koju igrači moraju pametno koristiti kako bi izbjegli otkrivanje i sigurno dostavili svoje pismo princezi. Kada igrači skupe određeni broj žetona povjerenja, postaju povjerenici princeze. Ova nova izdanje iz 2019. godine donosi novu prekrasnu ilustraciju umjetnika Andrewa Bosleya, screen-printane tokene i dvije nove uloge, što omogućuje igranje igre s do šest igrača. Chancellor, s vrijednosti 6, omogućuje vam da povučete dvije nove karte, dodate ih svom špilu, a zatim stavite dvije karte po vašem izboru na dno špila. Spy, s vrijednosti 0, omogućuje vam osvajanje dodatnog žetona povjerenja ako ste jedini igrač koji je igrao ili odbacio špijuna tijekom runde.

Love Letter je izvrsna opcija za jeftinu kartašku igru zbog svoje cijene i jednostavnosti igranja. Ljubitelji igara će uživati u taktičkom pristupu igri te u kreativnosti koju igra donosi. Ovaj naslov je zasluženo na listi jeftinih kartaških društvenih igara zbog svoje kombinacije zabave, jednostavnosti i vrijednosti koju pruža igračima.

Love Letter Društvena Igra
Leo Šarić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Nastavi istraživati igre

Povezane objave

Najiščekivanije Društvene Igre 2024.

Najiščekivanije Društvene Igre 2024.

Uživajte u pregledu najuzbudljivijih društvenih igara koje dolaze u 2024., od svemirskih odiseja do povijesnih avantura. Ne propustite ove hitove!