Najbolje jeftine party društvene igre

U potrazi ste za jeftinim party društvenim igrama? Onda ste na pravom mjestu! U ovom blogu istražit ćemo najbolje jeftine party društvene igre koje će vam pružiti sate zabave i smijeha na vašim druženjima.
Bez obzira jeste li u potrazi za igrom za rođendane, proslave ili jednostavno opuštanje s prijateljima, ove igre će sigurno unijeti veselje i energiju u svaku zabavu. Pogledajte naš popis i pronađite savršenu jeftinu party društvenu igru koja će vas oduševiti!

Sadržaj

Mysterium • Broj igrača: 2-7


 • Trajanje igre: 42-42 min


 • Ocjena: Dobar (★★★)


 • Kompleksnost: Niska (++)
Mysterium je izuzetno popularna igra koja se savršeno uklapa u temu jeftinih party društvenih igara. Ova igra, koju je objavila kompanija Libellud 2015. godine, nosi nas u 1920-e godine, u kuću gospodina MacDowella u Škotskoj. Igrači preuzimaju uloge vidovnjaka koji pokušavaju rešiti misteriju ubistva koje se desilo u toj kući.

Misteriozni duh ne može pričati, ali komunicira sa vidovnjacima putem vizija koje su prikazane na ilustriranim kartama. Vidovnjaci moraju dešifrovati slike kako bi pomogli duhu da se seti ko ga je ubio, gde se zločin dogodio i kojim oružjem je izvršeno ubistvo. Što bolje sarađuju i tačno pogađaju, lakše će otkriti pravog krivca.

Mysterium je igra koja se bazira na komunikaciji, saradnji i dedukciji. Jedan igrač preuzima ulogu duha, dok ostali igrači igraju uloge vidovnjaka. Kroz sedam sati igre, duh deli vizije sa vidovnjacima, a oni moraju da povežu te vizije sa određenim osobama, mestima i oružjem. Svaki potez je izazov jer treba izabrati pravog osumnjičenog, lokaciju i oružje na osnovu vizija koje su dobijene.

Ova igra je sjajna opcija za jeftine party društvene igre jer pruža odličnu zabavu za veću grupu igrača. Uz dobru kombinaciju taktike, logike i intuicije, igrači će uživati u pokušajima da otkriju misterioznu istinu. Mysterium je jedinstveno iskustvo koje će oduševiti ljubitelje detektivskih priča, horora i ubilačkih misterija.

Mysterium Društvena Igra

Mysterium Park • Broj igrača: 2-6


 • Trajanje igre: 30-45 min


 • Ocjena: Dobar (★★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
Dobrodošli u Mysterium Park! Nema sumnje da je ova igra prava poslastica za sve ljubitelje misterija i karnevala. Zamislite sebe u 1950-im godinama, na svjetlima američkog vašara, gdje se odvija ova atmosferična igra. Voltige, kuća strave, šećerne vune… ali i mračne tajne! Bivši direktor parka nestao je bez traga, a istraga je stala u mjestu. Kao psihici, uvjereni ste da duh kuća ovog karnevala… i odlučni ste dati mu priliku da otkrije istinu.

Mysterium Park je kooperativna igra u kojoj duh šalje vizije putem ilustriranih karata, a psihici pokušavaju protumačiti te vizije kako bi isključili određene sumnjivce i lokacije. Imate samo šest noći prije nego što se karneval iseli iz grada, stoga otvorite svoj um i otkrijte istinu.

Iako je manja i brža verzija poznate igre Mysterium, Mysterium Park zadržava istu nevjerojatnu atmosferu misterija i intrigantnih iskustava. Sve se odvija na jednostavniji način zahvaljujući brzom postavljanju i pojednostavljenim pravilima.

Ova relativno nepoznata igra iz 2020. godine osvaja srca svojih igrača ne samo zbog zanimljive tematike, već i zbog jednostavnosti i fluidnosti igre. Igrači su oduševljeni mogućnošću suradnje i komunikacije te uvijek iznova ističu da je Mysterium Park jedna od najboljih party igara na tržištu. Izvrsna ocjena od strane entuzijasta i pozitivni pregledi samo potvrđuju koliko je ova igra popularna.

Ukratko, Mysterium Park je igra koja će vas uvući u svoj misteriozni svijet i pružiti vam nevjerojatno uzbudljivo iskustvo istraživanja tajni karnevala. S jednostavnim pravilima i brzom igrom, ova je igra savršena opcija za jeftine party društvene igre koje će vas zabaviti i ostaviti vas željnima više.

Mysterium Park Društvena Igra

Escape from the Aliens in Outer Space • Broj igrača: 2-8


 • Trajanje igre: 20-45 min


 • Ocjena: Dobar (★★★)


 • Kompleksnost: Niska (++)
Escape from the Aliens in Outer Space je relativno nepoznata igra objavljena 2010. godine od strane Cranio Creations. S vremenskom igrom od 20 do 45 minuta, ova strategijska društvena igra je odličan izbor za jeftine party društvene igre. Igra se na hi-end grafici, a mehanika igre uključuje pokrete po mreži šestokuta te skrivene pokrete i uloge. Zahvaljujući kombinaciji strateških elemenata i neizvjesnosti u traženju spasenja od vanzemaljskih čudovišta, Escape from the Aliens in Outer Space pruža jedinstveno iskustvo igračima.

Escape from the Aliens in Outer Space postavlja igrače u ulogu članova posade istraživačkog broda koji su zarobljeni s vanzemaljskom pošastju. Cilj ljudske posade je spasiti sebe putem sigurnosnih izlaza, dok vanzemaljci nastoje loviti ljude. Ono što ovu igru čini posebnom je tajnost identiteta i položaja svakog igrača. Morate pažljivo pratiti poteze i ponašanje ostalih igrača kako biste otkrili tko su i gdje se zapravo nalaze.

Escape from the Aliens in Outer Space se igra na karti broda koja je podijeljena u heksagonalne sektore. Svaki igrač ima svoj prikaz mape i olovku kojom označava koordinate sektora u koje se kreće. Uz to, igra obiluje kartama koje unose dodatnu taktiku i napetost. Svaki put kad se igrači kreću kroz sive (opasne) sektore, moraju izvući kartu koja ih tjera da drugima otkriju svoj položaj ili da se pak lažno predstave. Ova taktika i varanje dolaze do izražaja, što pridonosi nevjerojatno uzbudljivoj atmosferi igre.

U ovoj igri, komunikacija i interpretacija poteza protivnika su ključni. Morate odlučiti kome vjerovati i s kime surađivati, kako biste što bolje savladali izazove koji se pojavljuju na putu prema sigurnosti. Escape from the Aliens in Outer Space je iznimno zabavna i taktička igra koja će osigurati nevjerojatno iskustvo za sve sudionike. Začinite svoje večeri društvenim igrama s ovom igrom koja spaja misterij i adrenalin

Escape from the Aliens in Outer Space je zaslužno na popisu jeftinih party društvenih igara jer pruža izvrsnu zabavu i taktiku po razumnoj cijeni. Njegove mehanike pokreta po mreži i skriveni identiteti donose dinamiku i neizvjesnost svakoj partiji. Zaigrati Escape from the Aliens in Outer Space je kao da se nađete u horor filmu s prijateljima, gdje svaki potez i odluka mogu biti krucijalni za preživljavanje. Dakle, ova igra je pravi izbor za sve ljubitelje jeftinih party društvenih igara koji žele osjetiti adrenalin i taktičke izazove.

Escape from the Aliens in Outer Space Društvena Igra

The Red Dragon Inn 2 • Broj igrača: 2-4


 • Trajanje igre: 45-45 min


 • Ocjena: Dobar (★★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
The Red Dragon Inn 2 je relativno nepoznata igra koju je objavila kompanija SlugFest Games 2008. godine. Iako nije dovoljno poznata širom svijeta, ova igra zasigurno zaslužuje svoje mjesto na našoj listi jeftinih party društvenih igara.

Igra je namijenjena za 2 do 4 igrača, a prosječno trajanje jedne partije iznosi 45 minuta što je prilično prihvatljivo za brzu zabavu sa društvom. The Red Dragon Inn 2 se smatra kartaškom igrom s fantastičnom temom srednjovjekovne avanture. Uz malo humora i duha, ova igra dodaje još jedan sloj zabave.

Jedna od zanimljivih stvari kod ove igre su različite mehanike koje su uključene. Igra koristi ulaganje i muljanje, upravljanje rukom, eliminaciju igrača te različite moći koje ima svaki igrač. Ove mehanike pridonose nepredvidljivoj i napetoj atmosferi, te će vas držati zainteresiranima tijekom cijele igre.

Iako relativno nepoznata, većinom pozitivni komentari i dobre ocjene od strane fanova ukazuju na to da je ova igra zapravo vrlo dobra. Njena jednostavnost čini ju pristupačnom igrom za sve igrače, bez obzira na iskustvo.

Ako ste u potrazi za jeftinom party društvenom igrom koja će vam pružiti nezaboravne trenutke s prijateljima, The Red Dragon Inn 2 je odličan izbor. Ova zabavna igra sa srednjovjekovnom temom donosi vam mnoštvo karata, akcije i mogućnosti za muljanje. Spremite se za avanturu i iskušajte svoje vještine preživljavanja u opasnom svijetu Red Dragon Inna!

The Red Dragon Inn 2 Društvena Igra

The Red Dragon Inn • Broj igrača: 2-4


 • Trajanje igre: 45-45 min


 • Ocjena: Dobar (★★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
Red Dragon Inn je manje poznata društvena igra koju je u izdao SlugFest Games 2007. godine. Ova igra je odličan izbor za jeftine party društvene igre, jer je dostupna po pristupačnoj cijeni, a pruža izvrsnu zabavu za 2 do 4 igrača. Igra se tematski smješta u fantasy svijet, gdje vi i vaši prijatelji postajete skupina hrabrih pustolova. Nakon pohoda po tamnicama, ubijanja čudovišta i pljačkanja njihovog blaga, vraćate se u Red Dragon Inn kako biste proslavili svoju najnoviju pobjedu. Večer ćete provesti u pijančevanju, klađenju i borenju. Cilj igre je ostati dovoljno trezan da ostanete svjesni i pametni kako biste zadržali što više zlatnika.

Red Dragon Inn ima nekoliko mehanika igre koje ga čine zanimljivim. Igra uključuje klađenje i blefiranje, gdje morate dobro procijeniti kada ćete uložiti svoje zlatnike i kada se povući. Također je važno voditi brigu o svojim kartama i njihovom upravljanju kako biste ostali konkurentni. Zabavno se možete baviti eliminacijom drugih igrača, poznatom “Take That” mehanikom. Svaki lik ima i svoje posebne moći koje mogu biti od velike pomoći u igri.

Red Dragon Inn je jednostavan za naučiti i brzo se igra, što ga čini odličnim izborom za večernje zabave s prijateljima. Igra ima dobre ocjene od obožavatelja i recenzije te se smatra jednom od najboljih jeftinih društvenih igara za zabavno druženje s više igrača. Uz fantastičnu tematsku podlogu, humoristički pristup i srednjovjekovnu atmosferu, Red Dragon Inn će vam pružiti mnogo smijeha i izazova. Ako tražite jeftinu party društvenu igru koja će vam donijeti puno zabave, Red Dragon Inn je pravi izbor.

The Red Dragon Inn Društvena Igra
Antonio Lončar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Nastavi istraživati igre

Povezane objave

Najiščekivanije Društvene Igre 2024.

Najiščekivanije Društvene Igre 2024.

Uživajte u pregledu najuzbudljivijih društvenih igara koje dolaze u 2024., od svemirskih odiseja do povijesnih avantura. Ne propustite ove hitove!