Najbolje party društvene igre za djecu

Dobrodošli u svijet party društvenih igara za djecu! Ako želite organizirati nezaboravne dječje zabave i pružiti mališanima puno smijeha i zabave, ovo je mjesto za vas.
U ovom blogu istražit ćemo najbolje party društvene igre koje će osigurati nevjerojatno iskustvo za vaše mališane i njihove prijatelje. Bez obzira jeste li u potrazi za igrama s plesom, pjevanjem ili timskim natjecanjima, ove igre će stvoriti atmosferu punu radosti i veselja. Pridružite nam se dok istražujemo svijet igara koje će pretvoriti svaku dječju zabavu u nezaboravno iskustvo!

Sadržaj

Just One • Broj igrača: 3-7


 • Trajanje igre: 20-60 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
Just One je popularna društvena igra koja je osvojila srca mnogih igrača od svog izdanja 2018. godine. Ova igra se savršeno uklapa u temu današnjeg članka o društvenim igrama za djecu. Sa svojim jednostavnim mehanizmima i intuitivnim gameplayom, Just One je sjajna opcija za zabavne dječje zabave.

Just One je kooperativna igra u kojoj igrači zajednički otkrivaju tajne riječi. Cilj je pronaći najbolju moguću sugestiju kako bi se pomoglo članu tima. Bitno je biti jedinstven, jer će se svi identični prijedlozi poništiti! Igra se sastoji od 13 kartica, a cilj je ostvariti što više bodova. Za svaki točan odgovor, igrači dobivaju 1 bod, dok će za netočan odgovor izgubiti trenutnu karticu, ali i vrh špila, što znači gubitak 2 boda. U slučaju da tim ne odgovori na karticu, gubi samo trenutnu karticu, što rezultira gubitkom 1 boda. Igrači imaju mogućnost donošenja odluka koje mogu dati ključnu prednost u igri.

Just One je odličan izbor za društvene igre za djecu jer promovira timski duh i potiče komunikaciju među igračima. Igrači moraju dobro razmisliti o svojim prijedlozima i biti kreativni kako bi pomogli svom timu. Ova igra također pruža priliku za zabavnu i interaktivnu igru uz puno smijeha i dobre zabave. S obzirom na svoju popularnost i visoke ocjene, Just One je definitivno vrijedan dodatak svakoj kolekciji dječjih društvenih igara.

Just One Društvena Igra

Codenames: Duet • Broj igrača: 2-2


 • Trajanje igre: 15-30 min


 • Ocjena: Dobar (★★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
Za našu listu najboljih party društvenih igara za djecu, jedna igra se ističe kao izvrstan izbor – Codenames: Duet. Ova popularna igra, koju je objavio Czech Games Edition 2017. godine, idealna je za dva igrača i ima trajanje od 15 do 30 minuta, što je odlično za zabavu na zabavi ili rođendanu. Codenames: Duet pripada podkategoriji obiteljskih igara i igara za zabave, a sadrži i mehanike poput ograničenja komunikacije, kooperativne igre i igranja na sreću. Ova igra kombinira kartanje, detektivske elemente i špijunske tajne kako bi stvorila vrhunsko iskustvo za mlade igrače.

Codenames: Duet oduševljava svoje fanove i osvaja sjajne kritike, a razlog za to leži u jednostavnosti i zabavnosti igre. Igra ima ocjenu jednostavnosti u složenosti, što je idealno za djecu koja žele uživati u jednostavnoj igri koja će pružiti sate zabave. Iako na prvi pogled može izgledati složenije, pravila su zapravo vrlo jednostavna. Cilj igre je razotkriti sve špijune, a istovremeno izbjegavati otkrivanje tajnih agenata. Ova mehanika omogućuje izvanredno timsko iskustvo, gdje je suradnja ključna za uspjeh. Također, igračima je omogućeno da se vrate na prethodne tragove i isprave svoje greške, što dodaje osjećaj napetosti i uzbuđenja.

Codenames: Duet je izvrstan izbor za našu listu najboljih party društvenih igara za djecu jer pruža interaktivno iskustvo puno smijeha i izazova za sve sudionike. Djeca će uživati u timskom radu dok pokušavaju razotkriti tajne agente, koristeći ograničene komunikacijske vještine i donoseći brze odluke. Ova igra potiče kritičko razmišljanje, planiranje i strategijsko razmišljanje, dok istovremeno pruža zabavu i uzbuđenje.

Codenames: Duet je zasluženo na našoj listi zbog njegove popularnosti i priznatog kvaliteta. Ova igra će svakako oživjeti svaku zabavu za djecu, stvarajući nezaboravne trenutke i smijeh. Ne propustite priliku da iskusite ovu sjajnu party igru zajedno s vašom djecom!

Codenames: Duet Društvena Igra

KLASK • Broj igrača: 2-2


 • Trajanje igre: 10-10 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
KLASK je manje poznata društvena igra iz 2014. godine koju je objavila Klask ApS. Ova igra je sjajan izbor za listu “Party društvene igre za djecu” jer je namijenjena za 2 do 4 igrača i igra se u realnom vremenu. KLASK donosi kombinaciju akcije i spretnosti, stvarajući uzbudljive trenutke tijekom cijele igre. Ova igra brzo postaje omiljena među igračima zbog svoje jednostavnosti, ali i izazova koje pruža. Užitak igre dolazi iz pokušaja da se vodi mali, crveni lopta po igralištu i zabije u protivnikov gol, izbjegavajući magnetske prepreke koje se nalaze u sredini igre. IGre u realnom vremenu kao što je KLASK nude brzu akciju koja je zabavna za igrače svih dobnih skupina, a ova igra posebno privlači mlade igrače. KLASK je pravi izbor za partije i okupljanja zbog svoje jednostavnosti, brzog tempa i mogućnosti pružanja sati zabave za sve sudionike.

KLASK Društvena Igra

Camel Up (Second Edition) • Broj igrača: 3-8


 • Trajanje igre: 30-45 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
Jedna od igara koju ne smijete propustiti na vašem sljedećem dječjem okupljanju je Camel Up (Drugo izdanje)! Ova zabavna obiteljska igra će sigurno oduševiti i najmlađe i najstarije. Camel Up je igra u kojoj do osam igrača postavljaju oklade na pet trkaćih kamila, pokušavajući pogoditi koje će kamile zauzeti prvo i drugo mjesto u brzoj utrci oko piramide. Što prije postavite svoje oklade, to više možete osvojiti – naravno ako pogodite pravilno. Kamile ne trče ravno, ponekad skoče na drugu kamila i nose se prema cilju. Koja će kamila trčati kada? To ovisi o tome koje kockice izađu iz piramidalnog mijenjača kockica, koji pušta po jednu kockicu između kladjenja, dovoljno dugo da igrači vide kako se kamile zapravo kreću!

Camel Up je igra koja se ističe svojom jednostavnošću i brzim tempom. Ovo drugo izdanje donosi nove ilustracije, redizajniranu ploču, novu piramidu, unikatno urezane kockice, te nove načine igranja, uključujući lude obmanjujuće kamile koje kreću utrku trčanjem u suprotnom smjeru! Nikada ne znate kako će se utrka završiti! Ova igra je odabrana za našu listu najboljih društvenih igara za djecu jer je izuzetno zabavna i jednostavna za naučiti. Svi će se dobro zabaviti prognozirajući ishod utrke i koja će kamila biti najbrža. Pridružite se u divljem svijetu trkaćih kamila i doživite uzbuđenje koje donosi Camel Up (Drugo izdanje)!

Camel Up (Second Edition) Društvena Igra

Dixit: Odyssey • Broj igrača: 3-12


 • Trajanje igre: 30-30 min


 • Ocjena: Dobar (★★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
Dixit: Odyssey je prepoznata društvena igra iz 2011. godine, koju je objavila kompanija Libellud. Ova kreativna igra namijenjena je za 3 do 12 igrača i igra se u trajanju od 30 do 30 minuta. S obzirom na to da se svrstava u područje društvenih igara za zabavu, odmah je jasno zašto je ova igra odabrana za našu listu “Party društvene igre za djecu”. Dixit: Odyssey nudi jedinstveni doživljaj igranja za cijelu obitelj i garantira puno smijeha i zabave.

Sa kartama koje prikazuju prekrasne, jedinstvene ilustracije, Dixit: Odyssey potiče maštu i kreativnost igrača. Cilj igre je pravilno protumačiti slikovne clue-ove kako biste osvojili bodove. Svaki igrač tajno odabire kartu iz svoje ruke i daje riječ ili rečenicu koja se odnosi na tu kartu. Ostali igrači tada odabiru kartu iz svoje ruke koja najbolje odražava tu riječ ili rečenicu. Sve karte se zatim izlažu, a ostali igrači glasaju koja karta pripada storytelleru. Za svaki glas protivnikovoj karti, igrači dobivaju bodove. Pobjeđuje igrač koji na najkreativniji način izrazi svoje clue-ove i najbolje protumači tuđe ili slične karte.

Dixit: Odyssey je odličan izbor za našu listu jer donosi originalan i inovativan način igranja koji će djecu zasigurno zabaviti. Uz prelijepe ilustracije i jednostavna pravila, ova igra će potaknuti malene igrače da razvijaju svoju kreativnost i maštu. Svojim mehanikama Storytellinga i Targeted Clues, ova igra potiče komunikaciju i interakciju među igračima, pa će se djeca kroz igru bolje upoznati i naučiti kako tumačiti različite asocijacije i ideje. Dixit: Odyssey stoga donosi pravu dozu zabave i smijeha na svako dječje druženje.

Dixit: Odyssey Društvena Igra
Marko Vidović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Nastavi istraživati igre

Povezane objave

Najiščekivanije Društvene Igre 2024.

Najiščekivanije Društvene Igre 2024.

Uživajte u pregledu najuzbudljivijih društvenih igara koje dolaze u 2024., od svemirskih odiseja do povijesnih avantura. Ne propustite ove hitove!