Najbolje party društvene igre za mlade

U svijetu party društvenih igara za mlade, pripremite se za nevjerojatnu zabavu i smijeh! Ako ste u potrazi za igrama koje će podići atmosferu na vašim druženjima i zabaviti vas do suza, ne tražite dalje.
U ovom blogu istražit ćemo najbolje party igre koje su posebno osmišljene za mlade igrače. Bez obzira jeste li u potrazi za igrama za veće grupe, brze igre ili jednostavne izazove, naš popis ima sve što vam treba. Pripremite se za nevjerojatno iskustvo igranja koje će vas držati zauzetima i osigurati nezaboravne trenutke s prijateljima!

Sadržaj

Decrypto • Broj igrača: 3-8


 • Trajanje igre: 15-45 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Niska (++)
Decrypto je izuzetno popularna igra koju su ljubitelji društvenih igara s oduševljenjem prihvatili. Objavljena 2018. godine od strane izdavača Le Scorpion Masqué, Decrypto je igra koja spada u poddomenu Party Games. Idealna je za mlade igrače koji žele nešto novo i zabavno za svoje druženje. Sa vremenom trajanja od 15 do 45 minuta, ova igra je savršena za one koje vole brze i dinamične igre.

Decrypto, kao timsko takmičenje, pruža jedinstveno iskustvo igračima. Svaki tim ima svoj ekran sa četiri džepa numerisana od 1 do 4. Ovi džepovi služe da igrači pokriju karte sa rečima, omogućavajući samo članovima istog tima da vide sadržaj, dok se taj sadržaj krije od protivničkog tima. Osvojite poen tako što ćete uspešno dešifrovati poruku koja vam je preneta od strane vaših saigrača, ali i misliti kao špijun kako biste otkrili šifru protivničkog tima.

Decrypto je igra koja zahteva dobru komunikaciju, razumevanje šifri i taktičko razmišljanje. Svaka runda donosi novu šifru koju trebaju da odgonetnu igrači. Puna je izazova i oduševljenja, a timski rad je ključ za uspeh. Ova igra će vam pružiti mnogo smeha, uzbuđenja i nepredvidivih trenutaka, što je savršeno za zabavno druženje mladih.

Decrypto Društvena Igra

Codenames • Broj igrača: 2-8


 • Trajanje igre: 15-15 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
Codenames je popularna društvena igra koja će oduševiti mlade igrače na zabavama. Ova jednostavna igra izazivače vas da riješite razne zagonetke i pokažete svoju komunikacijsku vještinu.
Igra je podijeljena na dvije strane, crvenu i plavu, a svaka strana ima svojeg vođu tima. Cilj vođe tima je voditi svoj tim do konačne pobjede.
Na početku igre na stolu će biti postavljeno 25 kartica sa različitim riječima. Svaka kartica ima odgovarajuću poziciju koja predstavlja različite boje.
Samo vođa tima vidi boju kartice. Vođa tima treba koristeći riječi davati upute svojim članovima tima, kako bi oni pronašli kartice svoje boje i osvojili igru. Codenames je brza igra, koja ne oduzima puno vremena. Iako je jednostavna za naučiti, neka vas to ne zavara. Ova igra ima nevjerojatno zaraznu atmosferu i nikad se nećete umoriti od igranja.

Codenames se ističe među mnogim igrama jer je uspješno kombinacija riječne igre, špijunaže i igre timova. Zahvaljujući raznolikosti karata s riječima, svaka runda je drugačija i izazovna.
Igrači moraju biti dobri u komunikaciji kako bi preko uputa od vođe tima zaključili koja se kartica odnosi na njihovu boju. Ono što posebno oduševljava kod Codenames je kako je jednostavno uključiti nove igrače u igru, zbog čega je idealna opcija za zabave i okupljanja mladih.
Ova zabavna igra će vas nasmijati, izazvati konkurenciju i testirati vaše vještine timskog rada. Codenames je definitivno nezaobilazna igra na listi za društvene igre za mlade.

Codenames Društvena Igra

The Resistance: Avalon • Broj igrača: 5-10


 • Trajanje igre: 30-30 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
The Resistance: Avalon je popularna društvena igra koja je savršen izbor za mlade igrače koji vole zabavne i dinamične igre. Ova igra je objavljena 2012. godine od strane Indie Boards & Cards i nudi jedinstveno iskustvo za 5 do 10 igrača. Iako je relativno jednostavna za naučiti, The Resistance: Avalon pruža izuzetnu dozu taktičkog razmišljanja i interakcije među igračima.

U ovom igri se suprotstavljaju snage Dobro i Zlo u borbi za kontrolu budućnosti civilizacije. Na čelu snaga Dobra je kralj Arthur koji predstavlja obećanje prosperiteta i poštenja, dok su među njegovim odanim ratnicima skriveni izdajnici Mordreda. Igrači preuzimaju uloge različitih likova i pokušavaju otkriti ko su izdajnici, dok izdajnici pokušavaju ostati neotkriveni. Jedan od ključnih aspekata igre je taj da samo Merlin zna identitete izdajnika, ali mora ih otkrivati kroz zagonetke kako bi izbjegao otkrivanje svoje uloge.

The Resistance: Avalon nudi raznoliki asortiman mehanika koje čine igru zanimljivom i napetom. Ovi mehanizmi uključuju konačni završetak, skrivene uloge, asimetrične informacije o ulogama, istovremeni odabir akcija, timsku igru i igru s izdajnicima. Zbog ovog bogatog skupa mehanika, svaka partija The Resistance: Avalon je jedinstvena i obećava mnogo uzbuđenja.

The Resistance: Avalon ocjenjuje se izuzetno visokim ocjenama od strane igrača i recenzija, a njegova popularnost među društvenim igrama za mlade je opravdana. Ova igra kombinira elemente blefiranja, igara s kartama, dedukcije, fantazije i srednjeg vijeka, što je čini neodoljivom opcijom za sve koji traže igru koja će ih zabaviti i izazvati intelektualno razmišljanje. The Resistance: Avalon je definitivno igra koju treba isprobati na sljedećem društvenom okupljanju mladih igrača.

The Resistance: Avalon Društvena Igra

Captain Sonar • Broj igrača: 2-8


 • Trajanje igre: 45-60 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Niska (++)
Captain Sonar je izvanredna društvena igra koja je savršena za zabave i okupljanja mladih. Ova igra je objavljena 2016. godine i već je osvojila srca mnogih ljubitelja igara. Svi igrači su podjednako bitni jer svako ima svoju specifičnu ulogu na podmornici – kapetan, glavni oficir, radio-operator i inženjer. U ovoj igri, višeumpornost i dobra komunikacija su ključni za pobjedu.

Jedinstvena mehanika igre, kombinacija pomicanja po mreži, skrivenog kretanja, crtanja linija, trenutnog odraza, glume i tajnog rasporeda jedinica, garantira uzbudljivo i dinamično iskustvo za sve igrače. Captain Sonar je igra koja pruža mogućnost igranja na dva načina – redom igrača ili istovremenim potezima. Oba načina igre su izuzetno zanimljiva i donose svojevrstan izazov.

Ono što čini ovu igru tako posebnom je njena tematska inspiracija. Zamislite sebe na dnu oceana, dok radeći u tajnosti lovite neprijateljsku podmornicu, dok ste istovremeno cilj drugih igrača. Ta tenzija i adrenalin osiguravaju da će Captain Sonar biti nezaboravno iskustvo za sve koji je igraju.

Captain Sonar je igra koja donosi raznolike mape za igranje, svaka s različitom razinom težine. To dodaje dodatnu dozu izazova i kreativnosti u igru. Bez obzira na broj igrača, ova igra je savršen odabir za zabavne večeri s prijateljima. Vrlo je lako naučiti igru i brzo je igrati, što je idealno za zabavu mlade publike. Captain Sonar je savršen primjer party društvene igre koja će pružiti sate zabave i smijeha.

Captain Sonar Društvena Igra

Codenames: Duet • Broj igrača: 2-2


 • Trajanje igre: 15-30 min


 • Ocjena: Dobar (★★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
Sada ćemo predstaviti jednu vrlo zanimljivu društvenu igru koja je idealna za mlade ljude na zabavama – Codenames: Duet. Ova igra, koju je izdao Czech Games Edition, kombinuje elemente komunikacije, suradnje i pomalo rizika. Sa svojim jedinstvenim mecima, ova igra će vam pružiti mnogo sati zabave.

Codenames: Duet je dizajniran za dva igrača i predstavlja timski rad i suradnju. Osnovna ideja igre je sljedeća: Vaš zadatak je otkriti sve agente među karticama riječi, bez otkrivanja ubojica. Da biste to postigli, morate davati jednoriječne nagovještaje svom partneru koji će pomoći u identifikaciji tih agenata. No, pazite se, jer među karticama postoji nekoliko ubojica koje morate izbjegavati! Ako otkrijete ubojicu, vi oboje gubite igru.

Jedna od stvari koja ovu igru čini posebnom je to što igrači imaju mogućnost da nastave s davanjem nagovještaja sve dok ne pogriješe i otkriju nekog od neutralnih prolaznika. Ova fleksibilnost omogućava dublju strategiju i pruža mogućnost povratka na prethodne nagovještaje koje ste možda propustili. Također, igrači se izmjenjuju u davanju nagovještaja, što doprinosi dinamici i uzbuđenju igre.

Codenames: Duet je vrlo popularna igra unutar društvenih krugova, što je dokazano i kroz pozitivne ocjene igrača i kritika. Iako je jednostavna za razumijevanje, ova igra pruža zanimljivu mehaniku koja će vas držati zainteresiranima od početka do kraja. Uz dobru kombinaciju komunikacije, suradnje i malo sreće, Codenames: Duet definitivno zaslužuje svoje mjesto na ovom popisu najboljih party društvenih igara za mlade.

Codenames: Duet Društvena Igra
Marko Vidović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Nastavi istraživati igre

Povezane objave

Najiščekivanije Društvene Igre 2024.

Najiščekivanije Društvene Igre 2024.

Uživajte u pregledu najuzbudljivijih društvenih igara koje dolaze u 2024., od svemirskih odiseja do povijesnih avantura. Ne propustite ove hitove!