Najbolje party društvene igre za obitelj

Planirate zabavu za cijelu obitelj? Party društvene igre su savršen izbor za takve prigode.
Naš popis najboljih party igara za obitelj pružit će vam raznolike opcije koje će osigurati smijeh, interakciju i nezaboravne trenutke. Bez obzira jeste li u potrazi za igrama koje će testirati vaše vještine, potaknuti suradnju ili jednostavno pružiti opuštenu atmosferu, ovdje ćete pronaći nešto za svaku zabavu. Uživajte u zajedničkom vremenu provedenom uz igru i stvorite nezaboravne uspomene s vašom obitelji.

Sadržaj

Sushi Go Party! • Broj igrača: 2-8


 • Trajanje igre: 20-20 min


 • Ocjena: Dobar (★★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
Sushi Go Party! je izvanredna igra koja je apsolutno savršena za obiteljska okupljanja. Ova popularna igra iz 2016. godine nudi nevjerojatnu raznolikost i mogućnost prilagodbe svakoj igri. Avecća morska hrana i bogata ponuda jela čine ovu igru za stolom zaista neodoljivom. Sa Sushi Go Party! može igrati od 2 do 8 igrača, što znači da nitko ne mora biti isključen iz ovog ukusnog festivala. Iako je igra jednostavna za naučiti, mnoge kombinacije koje se mogu postići pružaju duboko i taktično iskustvo. Svakim odabranim jelom osvajate bodove, tako da morate mudro birati tijekom igre. Zahvaljujući raznim bonusima i efektima na kraju igre, vaša strategija će imati vrlo značajan utjecaj na konačne rezultate. Igrajući Sushi Go Party! svatko će osjetiti uzbuđenje i sreću uspješnog poslovanja restoranom sushi-ja. Ova igra bez sumnje ima zasluženo mjesto na našem popisu party društvenih igara za obitelj. Igrajte je i prepustite se avanturi u svijetu ukusnih zalogaja!

Sushi Go Party! Društvena Igra

Mysterium • Broj igrača: 2-7


 • Trajanje igre: 42-42 min


 • Ocjena: Dobar (★★★)


 • Kompleksnost: Niska (++)
Mysterium je nadaleko poznata društvena igra koju je 2015. godine izdao Libellud. Ova igra se smatra jednom od najboljih opcija za zabavne i nezaboravne obiteljske večeri. Mysterium vas vodi u 1920-te godine kako biste istražili tajanstvenu misteriju ubojstva u kući poznatog astrologa. Igrajući ulogu medija, vaš zadatak je otkriti identitet krivca, mjesto ubojstva i oružje koje je korišteno. Ono što ovu igru čini tako posebnom je komunikacija s duhom kroz vizualne vizije koje su predstavljene ilustriranim karticama. Kroz timski rad i kombiniranje vizija koje su dobiveni od duha, mediji moraju otkriti tragove i dovesti do pravog krivca prije nego što istekne vrijeme. Ova igra pruža izazovne ali uživljene gameplay mehanike koje uključuju ograničenu komunikaciju, zajedničku suradnju, dedukciju, upravljanje kartama i prepoznavanje uzoraka. Mysterium će pobuditi vašu maštu i potaknuti vas na nevjerojatne diskusije i analize koji će vas držati zaokupljenima tokom cijele noći. Sa svojom epskom temom misterije i interaktivnim gameplayem, ova igra je neizostavan izbor za listu najboljih društvenih igara za obiteljske zabave.

Mysterium Društvena Igra

PitchCar • Broj igrača: 2-8


 • Trajanje igre: 30-30 min


 • Ocjena: Dobar (★★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
Danas vam donosimo pregled jedne manje poznate igre koja je izvrsna opcija za obiteljsko druženje. Predstavljamo vam PitchCar, društvenu igru koja je prvi put objavljena 1995. godine od strane izdavačke kuće Ferti. Ova igra, koja pripada području društvenih igara namijenjenih zabavi obitelji, može se igrati od 2 do 8 igrača, a trajanje jedne partije kreće se od 30 do 90 minuta. PitchCar se ističe po nekim zanimljivim mehanikama kao što su tucanje pločica, modularna ploča i utrka. Ova kombinacija mehanika čini igru vrlo jednostavnom za naučiti i igrati.

PitchCar je zapravo dječja igra s natruhama sportskih elemenata. Ideja ove igre je izgraditi stazu koristeći drvene pločice i onda koristiti prste kako biste pomaknuli male pločice po stazi. Krajnji cilj je pobijediti u utrci. Ova igra je zaista zabavna zbog upotrebe prstiju za kontrolu kretanja pločica, a izgradnja staze može biti kreativna zadaća. Igrači mogu iskusiti pravu utrku i natjecati se jedan protiv drugog dok pokušavaju pobijediti u različitim izazovima.

PitchCar je zasigurno zaslužio svoje mjesto na našem popisu društvenih igara za obitelj. Ova igra garantira mnogo smijeha i zabave za sve članove obitelji. Njena jednostavnost i brzina čine je idealnom za sve generacije. Igra će vas doslovno “zalijepiti” za stol, a utrke će zasigurno izazvati uzbuđenje i veselje. PitchCar je jedinstvena igra koja nudi nešto drugačije od ostalih društvenih igara na tržištu.

PitchCar Društvena Igra

Junk Art • Broj igrača: 2-6


 • Trajanje igre: 30-30 min


 • Ocjena: Dobar (★★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
Junk Art je manje poznata igra koja je izazvala veliko oduševljenje među fanovima društvenih igara. Objavljena 2016. godine od strane Hobby Japan-a, ova igra je idealna za igrače svih uzrasta i odličan izbor za zabavu cijele obitelji. Uklapa se savršeno u temu našeg članka o društvenim igrama za obitelj. Sa svojom jednostavnom mehanikom i kraćim trajanjem od 30 do 60 minuta, Junk Art pruža očaravajuću igračku avanturu koja će testirati vaše kreativne i vještine ravnoteže.

Jedinstvenost Junk Art igre dolazi od činjenice da igrači moraju stvarati umjetnost od smeća koje im je ponuđeno. Ovo je koncept koji garantira smijeh, izaziva interakciju među igračima i pokazuje koliko su vješti u balansiranju i pravljenju tornjeva. Sa preko deset različitih načina igranja, ova igra nudi raznolikost i dugotrajnu zabavu. Tijekom igre, igrači dobivaju kartice koje prikazuju dijelove smeća koji trebaju koristiti. Onda slijedi izazov – balansirati i dodavati ove dijelove na svoj temelj koji grade. Sve dok konstrukcija stoji, igrači nastavljaju dodavati dijelove i nadmašivati jedni druge u stvaranju najvišeg umjetničkog djela.

Junk Art je zapaženija zbog svoje sposobnosti da okupi ljude i pruži neizmjernu zabavu. Igra je jednostavna za naučiti i igrači mogu brzo započeti igru. Zahvaljujući različitim načinima igranja, svaka igra donosi novo iskustvo i mogućnost za kreativnost. Bez obzira jeste li umjetnik u duši ili volite izazove koji testiraju vaše motoričke vještine, Junk Art će vam pružiti nezaboravne trenutke i priliku da pokažete svoju kreativnost. Sa svojim jednostavnim pravilima i brzim tempom igre, Junk Art je savršen izbor za zabavu cijele obitelji i dodatak našem popisu najboljih društvenih igara za obitelj.

Junk Art Društvena Igra

Deep Sea Adventure • Broj igrača: 2-6


 • Trajanje igre: 30-30 min


 • Ocjena: Dobar (★★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
Duboko u moru postoji tajanstveni svijet čarobnih ruševina ispod morskih valova. Ako ste ikada sanjali o otkrivanju blaga skrivenog pod vodom, Deep Sea Adventure je igra koja će probuditi vašu avanturističku stranu. Ova društvena igra je namijenjena čitavoj obitelji i donosi uzbuđenje istraživanja pri dnu oceana. Zajedno s drugim igračima, vi ste grupa siromašnih istraživača koji streme obogatiti se brzo i jednostavno. No, morate se suočiti s izazovima dijeljenja jednog podmornica i ograničenog zraka. Ako se ne vratite u podmornicu prije nego što potrošite sav zrak, izgubit ćete sva svoja blaga. Pa tko će od vas donijeti najveće bogatstvo?

Deep Sea Adventure je igra koja će unijeti dozu uzbuđenja i taktike u vašu obiteljsku večer. Sa svojom jednostavnom jezgrom mehanike, igra je lako razumljiva i brzo se igra, ostavljajući vam dovoljno vremena za druge aktivnosti. Ova igra spada u popularan podžanr društvenih igara, tzv. “party igre”, prikladene za igru na zabavama i društvenim okupljanjima.

Deep Sea Adventure se igra u tri runde, a cilj je skupiti najviše bodova tijekom cijele igre. Kako biste osvojili bodove, morate vratiti najviše čipova ruševina u podmornicu. Bitno je napomenuti da se možete vratiti u podmornicu samo jednom po rundi, stoga morate pažljivo planirati svoje poteze. Odlučite hoćete li se vratiti u podmornicu ili nastaviti dalje u potrazi za blagom. Međutim, budite oprezni jer što više čipova ruševina nosite, brže ćete trošiti zrak u podmornici.

Tijekom igre ćete koristiti nekoliko različitih mehanika, poput “Push Your Luck” elementa koji vas tjera da procjenjujete koliko daleko možete ići prije povratka u podmornicu. Također ćete se susresti s mehanikom “Pick-up and Deliver”, gdje morate pažljivo odabrati kojim čipovima ruševina se želite baviti. Ova kombinacija mehanika čini igru dinamičnom i zahtjeva strateško razmišljanje.

Jedan od razloga zašto je Deep Sea Adventure uključen na ovaj popis najboljih društvenih igara za obitelj je njegova prilagodljivost broju igrača. Igra se može igrati između 2 i 6 igrača, što znači da je savršena za male i velike obitelji. Osim toga, brza igračka vremena od 30 do 40 minuta osiguravaju da ćete imati dovoljno vremena za uživanje u drugim aktivnostima nakon završetka igre. Deep Sea Adventure je pristupačna igra koja će potaknuti natjecateljski duh u vama, ali istovremeno vam omogućiti da se opustite i uživate u druženju s obitelji ili prijateljima.

Deep Sea Adventure Društvena Igra
Antonio Lončar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Nastavi istraživati igre

Povezane objave

Najiščekivanije Društvene Igre 2024.

Najiščekivanije Društvene Igre 2024.

Uživajte u pregledu najuzbudljivijih društvenih igara koje dolaze u 2024., od svemirskih odiseja do povijesnih avantura. Ne propustite ove hitove!