Najbolje party društvene igre za tinejdžere

U potrazi ste za party društvenim igrama za tinejdžere? Ovaj blog će vam predstaviti najzabavnije opcije koje će vam pružiti nevjerojatnu atmosferu i smijeh.
Bez obzira jeste li u potrazi za igrama koje će potaknuti interakciju, testirati vaše vještine ili jednostavno pružiti dobar provod, ovdje ćete pronaći igre koje će zadovoljiti sve vaše potrebe. Saznajte više o party društvenim igrama za tinejdžere i pripremite se za nezaboravno iskustvo!

Sadržaj

Codenames • Broj igrača: 2-8


 • Trajanje igre: 15-15 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
Današnja igra koju ću predstaviti svakako neće iznevjeriti vaša očekivanja. Riječ je o Codenamesu, popularnoj igri koja je postala pravi hit među tinejdžerima. Izdana 2015. godine od strane Czech Games Edition, ova društvena igra namijenjena je 2 do 8 igrača, a trajanje partije je oko 15 minuta. Codenames pripada podkategoriji igara za zabavu, a uključuje nekoliko mehanika – ograničena komunikacija, pamćenje, igru s rizikom i timsku igru. Možete li zamisliti bolju kombinaciju za tinejdžere koji žele provesti nezaboravne trenutke s prijateljima?

Kod ove igre, vaš je cilj pomoći svom timu da postigne konačnu pobjedu. Na početku igre, na stolu će biti postavljene 25 kartice s različitim riječima. Svaka kartica ima odgovarajuću poziciju koja predstavlja boju – crvenu ili plavu. Samo vođa tima može vidjeti boju kartice. Vođa tima treba dati naznake prema riječima na karticama kako bi njegovi članovi tima pronašli kartice svoje boje i tako ostvarili pobjedu. Ova jednostavna, ali zanimljiva mehanika igre omogućava dinamičan i interaktivan doživljaj za sve igrače.

Codenames je igra koja je osvojila mnoge obožavatelje i jednostavno je za naučiti. Ocjene igre od strane igrača i recenzije sugeriraju da će vas ova igra neprestano držati zainteresiranima i zabavljenima. Kao društvena igra s kartama, Codenames donosi uzbudljive elemente dedukcije, špijunažu i igru riječima. To je savršena kombinacija za tinejdžere koji žele izazovu zabavu i nešto drugačije od uobičajenih društvenih igara. Stoga, Codenames je svakako jedna od najboljih opcija za našu listu party društvenih igara za tinejdžere.

Codenames Društvena Igra

The Resistance: Avalon • Broj igrača: 5-10


 • Trajanje igre: 30-30 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
Ako ste tinejdžer koji traži društvenu igru za partijanje sa svojim prijateljima, The Resistance: Avalon je odličan izbor za vas! Ova popularna igra će vas odvesti u srednji vijek kada će dobro i zlo voditi borbu za budućnost civilizacije. U ovoj igri, Arthur predstavlja obećanje prosperiteta i časti, ali među njegovim hrabrim ratnicima su skriveni nemoralni sluge Mordreda. Ove sile zla su malobrojne, ali poznaju jedni druge i ostaju sakriveni od svih osim jednog od Arthurovih sluga. Jedino Merlin poznaje agente zla, ali mora govoriti samo u zagonetkama. Ako se njegov pravi identitet otkrije, sve će biti izgubljeno.

The Resistance: Avalon je samostalna igra, iako The Resistance nije potrebna za igranje, ove igre su kompatibilne i mogu se kombinirati. Ova igra je ocijenjena visokim ocjenama od strane obožavatelja i ima jednostavan nivo složenosti. Osim što je zabavna i napeta, igra se može prilagoditi velikom broju igrača, od 5 do 10, što je savršeno za tinejdžerska druženja. Sa trajanjem od 30 do 30 minuta, igra vam omogućava da se uključite i provodite vrijeme s prijateljima. S ovim mehanikama igre – Finale Ending, Hidden Roles, Roles with Asymmetric Information, Simultaneous Action Selection, Team-Based Game, Traitor Game, igra nudi dinamično i ovisno o timskoj igri, a taj misteriozni element simboliziran je srednjovjekovnom tematikom.

Dakle, ako ste u potrazi za društvenom igrom koja će oživjeti atmosferu partija za tinejdžere, The Resistance: Avalon je odličan izbor. Sa svojim jednostavnim pravilima i intrigantnom tematikom srednjeg vijeka, ova igra će vas držati na rubu stolice dok pokušavate otkriti tko su agenti zla i tko je Merlin. Zabava je zagarantirana uz ovu igru koja kombinira blefiranje, kartanje, dedukciju i pregovore. Ne propustite priliku okupiti prijatelje za jedno uzbudljivo putovanje u prošlost!

The Resistance: Avalon Društvena Igra

Captain Sonar • Broj igrača: 2-8


 • Trajanje igre: 45-60 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Niska (++)

U dubinama oceana, nitko neće čuti vaš vrisak! U Captain Sonaru, vi i vaši suigrači upravljate modernom podmornicom i pokušavate locirati neprijateljsku podmornicu kako biste je uništili prije nego što oni to učine vama. Svaka uloga je važna, a suočavanje je nemilosrdno. Budite organizirani i komunicirajte jer kapetan nije ništa bez svog posade: glavnog časnika, radio operatora i inženjera.

Svi članovi tima sjede na jednoj strani stola, a svatko od njih preuzima određenu ulogu na podmornici, pri čemu raspodjela tih uloga ovisi o broju igrača u igri: jedan igrač može biti kapetan, odgovoran za kretanje podmornice i objavljivanje nekih detalja tog kretanja; drugi igrač upravlja sonarom kako bi slušao naredbe protivničkog kapetana i pokušao odgonetnuti gdje se ta podmornica može nalaziti u vodi; treći igrač može raditi u municiji kako bi pripremio torpeda, mine i druge uređaje koji će omogućiti borbu.

Captain Sonar može se igrati na dva načina: naizmjenično ili istovremeno. U potonjem postavu, svi članovi tima istovremeno izvršavaju svoje radnje pokušavajući pratiti i protivnike. Kada kapetan bude spreman za napad, radnja zastaje na trenutak kako bi se vidjelo je li zabilježen pogodak – a zatim se igra nastavlja uz cilj koji je pobjegao dok je napadač zastao ili uz metalne ostatke rasute po dnu oceana.

Uključene su različite karte s različitim razinama težine.

Captain Sonar je dinamična igra koja će vas držati na rubu sjedala. Njegov real-time gameplay, grupna dinamika i taktički aspekti čine ga sjajnom igrom za tinejdžerske zabave. Ova igra kombinira elemente nadmetanja, tajnog kretanja i uloga, stvarajući napetost i uzbuđenje tijekom cijelog iskustva. Sposobnost timskog rada i komunikacija ključni su za uspjeh, a brzi tempo igre osigurava da nema dosade.

Captain Sonar je jednostavan za naučiti i igrati, što je savršeno za tinejdžere koji žele brzu, zabavnu igru punu napetosti. Igra je dobila brojne hvale od fanova i recenzija, a ocjene su izvrsne. Sa svojim taktičkim elementima, tematskom atmosferom i vrhunskom izvedbom, Captain Sonar je definitivno jedna od igara za tinejdžerske zabave koju vrijedi imati na ovom popisu.

Captain Sonar Društvena Igra

Secret Hitler • Broj igrača: 5-10


 • Trajanje igre: 45-45 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
Jedna od najuzbudljivijih partija društvenih igara za tinejdžere je “Tajni Hitler”. Ova popularna igra, objavljena 2016. godine, vodi nas u dramatičnu političku intrigu i izdaju u Njemačkoj 1930-ih godina. Ona je napeta igra skrivenih uloga, gdje svaki igrač tajno i nasumično dobiva ulogu liberala ili fašista, pri čemu je jedan igrač “Tajni Hitler”. Cilj liberala je pronaći i zaustaviti Tajnog Hitlera, dok fašisti surađuju kako bi širili nepovjerenje i instalirali svog hladnokrvnog vođu. Na početku igre, igrači zatvaraju oči, a fašisti se međusobno otkrivaju dok Tajni Hitler drži oči zatvorene i pokazuje palac kako bi fašisti znali tko je on. Osobe na strani liberara ne znaju tko je tko.

Svako kolo, igrači biraju predsjednika i kancelara koji će zajedno donijeti zakon iz slučajno odabranog špila. Ako vlada usvoji fašistički zakon, igrači će morati otkriti jesu li izdani ili su samo nesretne žrtve okolnosti. “Tajni Hitler” također ima razne političke ovlasti koje postaju sve značajnije kako fašizam napreduje. Fašisti će koristiti te ovlasti kako bi stvorili kaos, dok će liberali pokušati zaustaviti zemlju od ulaska u rat. Cilj liberala je donijeti pet liberalnih politika ili atentirati Tajnog Hitlera. S druge strane, cilj fašista je donijeti šest fašističkih politika ili izabrati Tajnog Hitlera za kancelara nakon što se već donesu tri fašističke politike.

“Tajni Hitler” je izuzetno popularan zbog svoje intrigantne tematike i tajnovitosti uloga koje igrači dobivaju. Ovo je odličan izbor za listu društvenih igara za tinejdžere jer ima dinamičnu i interaktivnu mehaniku koja potiče timski rad, pregovaranje i unutarnju intrigu. S obzirom na ocjene oduševljenih obožavatelja i jednostavnost igre, “Tajni Hitler” će sigurno pružiti nezaboravno iskustvo tinejdžerima koji su zainteresirani za političke igre s elementima tajne i izdaje.

Secret Hitler Društvena Igra

Deception: Murder in Hong Kong • Broj igrača: 4-12


 • Trajanje igre: 20-20 min


 • Ocjena: Dobar (★★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
Deception: Murder in Hong Kong je izuzetno zabavna igra koja će zasigurno oduševiti tinejdžere na zabavama. Ova igra je kombinacija detektivske igre i igre tajanstvene uloge, sa dozom obmane i intrige. Cilj igre je riješiti ubojstvo, ali s jednom začkoljicom – ubojica je zapravo jedan od igrača! Svaki igrač će dobiti ulogu istražitelja i tim kojem pripada će biti nasumično dodijeljen na početku igre. Uloga Forenzičkog znanstvenika je ključna – on posjeduje rješenje ubojstva, ali može izraziti tragove samo pomoću posebnih scenskih pločica. Istražitelji, uključujući i samog ubojicu, moraju tumačiti te tragove i pokušati otkriti istinu. Međutim, ubojica i njegov pomagač će se truditi zavarati istražitelje i uvući ih u pogrešne zaključke. Ova igra će izazvati napetost među igračima dok se bore svojim umom i traže istinu. Uz niz mehanika, poput ograničene komunikacije, zaključivanja, događanja i priče, Deception: Murder in Hong Kong pruža jedinstveno iskustvo za sve sudionike. Svojom intrigantnom temom i mogućnošću da izazovete i testirate vlastite vještine i lukavstvo, ova igra je izvrstan izbor za zabavne tinejdžerske društvene igre.

Deception: Murder in Hong Kong Društvena Igra
Antonio Lončar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Nastavi istraživati igre

Povezane objave

Najiščekivanije Društvene Igre 2024.

Najiščekivanije Društvene Igre 2024.

Uživajte u pregledu najuzbudljivijih društvenih igara koje dolaze u 2024., od svemirskih odiseja do povijesnih avantura. Ne propustite ove hitove!