Najbolje party društvene igre za troje

U potrazi ste za party društvenim igrama za troje? Ovaj blog će vam predstaviti najbolje opcije koje će vam osigurati nezaboravne trenutke zabave i smijeha.
Bez obzira jeste li u potrazi za igrama koje će potaknuti interakciju, natjecanje ili jednostavno stvoriti veselu atmosferu, ovdje ćete pronaći raznolike igre koje će zadovoljiti sve vaše potrebe. Spremite se za nevjerojatnu zabavu i nezaboravne trenutke s party društvenim igrama za troje!

Sadržaj

Decrypto • Broj igrača: 3-8


 • Trajanje igre: 15-45 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Niska (++)
Decrypto je vrlo zanimljiva igra koja se odvija u timovima. Ova igra je definitivno jedna od najboljih društvenih igara za troje, koja će vam omogućiti dugotrajnu zabavu i provjeru vaše komunikacijske vještine. U Decryptou, timovi će se međusobno nadmudrivati u pokušaju da uspješno dešifriraju poruke svojih suigrača, dok istovremeno pokušavaju razbiti kodove koji dolaze od protivničkog tima. Na početku svake runde, igrači biraju riječi i kodove koje će njihovi suigrači pokušati pogoditi. Pomoću laganih i ciljanih podataka, igrači moraju biti taktični u svojim odgovorima kako bi izbjegli pogreške. Timovi pokušavaju sakriti svoje riječi od protivnika, koristeći posebne zaslone, dok istovremeno pokušavaju dešifrirati poruke koje dobivaju od protivničke ekipe. Iako je jednostavan za naučiti, Decrypto pruža dubinu i strategiju koja će vas držati zainteresiranima tijekom cijele igre. Ova igra je savršena za zabavne večeri s prijateljima jer pruža brzu dinamiku i napetu atmosferu. Sa svojim jedinstvenim mehanikama komunikacije i timske igre, Decrypto je s razlogom na ovoj listi najboljih društvenih igara za troje.

Decrypto Društvena Igra

Codenames • Broj igrača: 2-8


 • Trajanje igre: 15-15 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
Codenames je vrlo popularna društvena igra koja je izvrsna opcija za zabavne večeri u društvu. Ova igra je savršena za troje igrača, ali može se igrati i u većim grupama.

Sa ovom igrom ćete imati priliku testirati svoje vještine komunikacije, memorije i sposobnost da donosite odluke pod pritiskom. Cilj igre je da vodite svoj tim do pobjede tako da pravilno interpretirate kodne riječi i pronađete sve karte koje pripadaju vašim bojama.

Igra se sastoji od 25 karata sa različitim riječima na stolu. Svaka karta ima svoju boju, ali samo vođa tima zna koja je boja. Njegova je zadaća da svojim suigračima daje upute na temelju kodnih riječi. Budite oprezni, jer je komunikacija ograničena, pa je važno koristiti prave riječi kako ne biste pomogli suparničkom timu.

Codenames je igra koja vas tjera da razmišljate izvan okvira i savršena je za ljude koji vole taktizirati i koristiti svoje vještine dedukcije. Njegova jednostavnost u kombinaciji s izazovima koje postavlja čini je jedinstvenom igrom koju ćete vi i vaša ekipa sigurno voljeti.

Codenames Društvena Igra

Just One • Broj igrača: 3-7


 • Trajanje igre: 20-60 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
Just One je popularna društvena igra koju je objavila kompanija Repos Production 2018. godine. Ova igra je namijenjena za igranje od 3 do 7 igrača i traje između 20 i 60 minuta. U kategoriju Party Games pripadaju igre koje su idealne za druženje i veliku grupu ljudi, a upravo Just One je jedna od takvih igara. Zahvaljujući svom jednostavnom mehanizmu, igrači će se brzo uhvatiti u koštac s izazovima i uživati u svakoj rundi.

Just One je kooperativna igra u kojoj igrači surađuju kako bi otkrili što više tajnih riječi. Cilj je pronaći što bolji trag koji će pomoći suigračima, ali važno je biti jedinstven jer će se svi identični tragovi otkazati. Igra se sastoji od 13 karata, a cilj je postići što bliži rezultat od 13 bodova. Ako je odgovor točan, igrači dobivaju 1 bod, dok u slučaju krivog odgovora gube trenutnu kartu i vrh špila karata, tako da gube 2 boda. Ako nema odgovora, igrači gube samo trenutnu kartu i 1 bod. Ova dinamika omogućava vrlo zanimljivu i interaktivnu igru, gdje je važno dobro razmišljati, biti kreativan i pomagati jedni drugima.

Ono što čini Just One iznimno popularnom igrom je njegova jednostavnost. Ova igra ne zahtijeva veliko znanje niti iskustvo u igrama, već je pristupačna svima. Igrači će brzo shvatiti pravila i uživati u svakom trenutku. Također, mogućnost suradnje i razmjene ideja među igračima čini ovu igru nevjerojatno zabavnom. Sa svojim mehanizmima komunikacijskih ograničenja i kooperativnih igara, Just One je odličan izbor za listu party društvenih igara za troje.

Just One Društvena Igra

Captain Sonar • Broj igrača: 2-8


 • Trajanje igre: 45-60 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Niska (++)
Captain Sonar je popularna društvena igra koja je savršen izbor za zabavu u društvu od troje igrača. Ova igra iz 2016. godine vas stavlja u ulogu posade napredne podmornice, koja pokušava pronaći neprijateljsku podmornicu i eliminirati je prije nego što ona to učini vama. Ukoliko ste ikada sanjali o tome da budete kapetan podmornice, ovo je igra koja to ispunjava.

Jedinstvena mehanika igre omogućuje da svaki igrač preuzme specifičnu ulogu na podmornici, poput kapetana, radio operatera ili inženjera. Ove uloge zahtijevaju dobru organizaciju i komunikaciju, jer su sve izuzetno važne za uspjeh misije. Dok jedan igrač upravlja kretanjem podmornice i otkriva ključne informacije, drugi igrači su zaduženi za pripremu oružja i snalaženje u protivničkim potezima.

Captain Sonar donosi mogućnost igranja na dva načina: potez po potez, ili simultano. U simultanom načinu, sve uloge djeluju istovremeno, a igrači pokušavaju pratiti što rade i suparnički igrači. Kada kapetan odluči napasti, igra se trenutno zaustavlja kako bi se provjerilo je li pogodak ostvaren. Ovo dinamično iskustvo omogućuje brzu i napetu igru, gdje se nepredvidivost suočava s taktičkim odlukama.

Osim toga, Captain Sonar dolazi s više mapa različite težine, što pruža dodatnu raznolikost i izazov za iskusne igrače. Njegova jednostavnost i brzina u kombinaciji s taktičkim i timskim elementima čine ga odličnim izborom za zabavne večeri u društvu. Stoga, ukoliko tražite društvenu igru koja će zabaviti sve vas za stolom, Captain Sonar je definitivno vrijedan dodatak vašoj kolekciji.

Captain Sonar Društvena Igra

Camel Up (Second Edition) • Broj igrača: 3-8


 • Trajanje igre: 30-45 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
Camel Up (drugo izdanje) je zabavna društvena igra koju je 2018. godine objavio eggertspiele. Igra je manje poznata, ali ima odlične ocjene od strane fanova i recenzenata. Camel Up je namijenjen za 3 do 8 igrača, a vremenski okvir za jednu partiju iznosi 30 do 45 minuta. Nalazi se u podkategoriji igara za obitelj i zabave, a koristi različite mehanike kao što su klađenje i lukavstvo, bacanje kockica, pomicanje prema broju izbacivanja kockica i kretanje po stazi. Ova igra je odličan izbor za temu “party društvene igre za troje” zbog svoje jednostavnosti i brzog tempa igre. U Camel Up se do osam igrača klade na pet utrkačkih kamila koje se natječu oko piramide. Izazov je pogoditi koje će dvije kamile zauzeti prva dva mjesta, a što prije postavite svoju okladu, to ćete više osvojiti – naravno, ako pogodite. No, kamile ne trče ravno, katkad se nalijeću jedna na drugu i zajedno kreću prema cilju. Koja će kamilica krenuti kad? Sve ovisi o tome kako kockice izađu iz piramide, koja ih izbacuje jednu po jednu kada igrači naprave stanku između klađenja kako bi vidjeli tko se zapravo pomaknuo! Ova 2018. godina donosi novo osvježenje u Camel Up, s novim umjetničkim dizajnom, novim dizajnom ploče i piramide, kao i urezanim kockicama i novim načinima igre, uključujući ludim samurajskim kamilama koje započinju utrku trčeći u suprotnom smjeru! Nikada ne znate kako će se utrka završiti! Camel Up je dinamična igra sa zabavnim mehanikama koje potiču klađenje, lukavstvo i praćenje kretanja kamila. Shadow ispod piramide iz koje izlaze kockice dodaje dozu neizvjesnosti i uzbuđenja jer nikada ne znate što će se dogoditi sljedeće. Ova igra je savršena za okupljanja s prijateljima i obitelji jer donosi interaktivnu zabavu i smijeh. S povoljnim vremenom igranja, Camel Up je sjajan izbor za društvene zabave za troje igrača.

Camel Up (Second Edition) Društvena Igra
Marko Vidović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Nastavi istraživati igre

Povezane objave

Najiščekivanije Društvene Igre 2024.

Najiščekivanije Društvene Igre 2024.

Uživajte u pregledu najuzbudljivijih društvenih igara koje dolaze u 2024., od svemirskih odiseja do povijesnih avantura. Ne propustite ove hitove!