Najbolje smiješne društvene igre za mlade

U svijetu smiješnih društvenih igara za mlade, pripremite se za nevjerojatno smijeh i zabavu! Ove igre su dizajnirane kako bi izazvale smijeh i stvorile nezaboravne trenutke s prijateljima i obitelji.
Bez obzira jeste li na zabavi, rođendanu ili jednostavno želite provesti vrijeme s mladima, naš popis najzabavnijih smiješnih društvenih igara za mlade ima igre koje će vas nasmijati do suza. Od igara riječi i mimike do kreativnih izazova, ove igre će potaknuti smijeh, interakciju i nevjerojatnu zabavu među mladim igračima.

Sadržaj

Awkward Guests: The Walton Case • Broj igrača: 1-8


 • Trajanje igre: 45-75 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Srednja (+++)
Awkward Guests: The Walton Case je manje poznata igra iz 2016. godine koju je izdao Megacorpin Games. U ovoj igri može sudjelovati od 1 do 8 igrača, a trajanje igre je između 45 i 75 minuta. Ova igra pripada podkategoriji obiteljskih igara i kombinira različite mehanike poput dedukcije, upravljanja rukom i trgovanja. Iako ova igra nije toliko poznata, izdvaja se po vrhunskim ocjenama koje je dobila od fanova i recenzenata.
Awkward Guests: The Walton Case je idealna igra za ovu listu smiješnih društvenih igara za mlade. Ima sve elemente koji će vas nasmijati i zabaviti, ali istovremeno vas izazvati da koristite svoje detektivske vještine. Ova igra vam pruža mogućnost da oživite misteriozno ubojstvo gospodina Waltona na mnogo različitih načina. U svakoj igri, postoji zagonetka koju morate riješiti: Tko je ubojica? Kako je ubojica okončao gospodinov život? Zašto je ubojica počinio taj zločin? Ima li pomagača? Da biste otkrili odgovore na ova pitanja, morate ispitati sumnjivce, ispitanike i policijske izvještaje, pretraživati mjesto zločina i pronaći tragove po kući Waltonovih. Možete razmjenjivati informacije s protivnicima ili ih skrivati od njih kako biste ostvarili svoju pobjedu.

Jedan od ključnih dijelova igre je kartica. Svaki igrač ima šest kartica, a svaka od njih ima određenu vrijednost koja ovisi o količini informacija koje pruža. Ove kartice pružaju reference na različite aspekte povezane s ubojstvom gospodina Waltona. Tijekom svog poteza, postavljate pitanja o dvije različite reference koje vas zanimaju i drugi igrači mogu ponuditi kartice s odgovarajućim referencama. Možete trgovati karticama s drugim igračima koristeći isti broj bodova koji ste ponudili u zamjenu. Cilj je skupiti što više informacija kako biste što prije riješili zagonetku.

Awkward Guests: The Walton Case nudi vam nevjerojatno re-playability iskustvo, s obzirom da svaka igra donosi potpuno drugačiji način rješavanja zagonetke. Igra je dovoljno zahtjevna da vas potakne na razmišljanje i upotrebu svojih detektivskih sposobnosti, ali istovremeno je dostupna i za mlađe igrače. To je razlog zašto je ova igra odabrana kao jedan od najsmješnijih društvenih igara za mlade na ovoj listi. Bez obzira jeste li ljubitelj misterioznih igara ili samo želite nešto drugačije i zabavno zaigrati s prijateljima, Awkward Guests: The Walton Case će vam pružiti nezaboravno iskustvo pune smijeha i intrigantnih zapleta.

Awkward Guests: The Walton Case Društvena Igra

Sheriff of Nottingham • Broj igrača: 3-5


 • Trajanje igre: 60-60 min


 • Ocjena: Dobar (★★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
Ako tražite smiješnu društvenu igru koja će vas nasmijati do suza i pružiti vam nevjerojatan doživljaj pregovaranja i spletkarenja, onda je Sheriff of Nottingham prava igra za vas! Ova popularna igra, koja je objavljena 2014. godine od strane Arcane Wonders izdavačke kuće, ima jedinstvenu temu srednjovjekovnog Nottinghama gdje igrači preuzimaju ulogu trgovaca, ali i samog šerifa. Cilj igre je donijeti robu u grad, no to može biti legalna roba ili tajno krijumčarena. Pažnju valja obratiti na lukavog šerifa koji pazi na svakog igrača, a ako vas uhvati u laži, zaplijenit će vašu robu. Ova igra, koja kombinira elemente klađenja, pregovaranja i provjeravanja karata, donosi zaista zabavno iskustvo koje će vam pružiti sate i sate smijeha i neizvjesnosti. Osim toga, Sheriff of Nottingham ima jednostavna pravila i brzo se uči, što je idealno za mlade igrače koji žele brzo započeti s igrom. Također, ova igra je dobila veliku popularnost među igračima i kritičarima i zasluženo se nalazi na ovom popisu smiješnih društvenih igara za mlade.

Sheriff of Nottingham Društvena Igra

Smash Up: Awesome Level 9000 • Broj igrača: 2-2


 • Trajanje igre: 45-45 min


 • Ocjena: Dobar (★★★)


 • Kompleksnost: Niska (++)
Smash Up: Awesome Level 9000 je manje poznata društvena igra koja je objavljena 2013. godine od strane Alderac Entertainment Group. Ova igra je savršena za mlade zbog svoje smiješne i zabavne tematike, ali također pruža i dubinu taktičkog razmišljanja. Sa četiri nova frakcije i osam novih baza, Smash Up: Awesome Level 9000 donosi beskonačne nove kombinacije frakcija i stilova igre.

Jedna od novih frakcija su “Killer Plants”. Ove biljke rastu kao korov, brzo se šireći i preuzimajući kontrolu nad bazama. Da biste preživjeli, morate brzo reagirati i spriječiti njihovu nezaustavljivu ekspanziju.

Druga šaljiva frakcija su “Ghosts”. Za razliku od većine kartičnih igara, ove duhovne jedinice imaju korist od manjeg broja karata u vašoj ruci. Hoćete li uspjeti biti neopipljivi i ostvariti svoju pobjedu kroz svoju posebnu sposobnost?

“Steampunks” su frakcija koja mijenja pravila igre. Oni imaju moć da dodaju nove sposobnosti bazama i tako poboljšavaju vaše strategije. Njihova inovativnost otvara vrata novim taktikama i kombinacijama.

Naposljetku, tu su “Bear Cavalry”, frakcija koja uzrokuje strah svojim protivnicima. Zamislite kozaka kako jaše medvjeda! Bear Cavalry upotrebljava strah kako bi prisilio protivničke minionse da se premjeste na druge baze.

Smash Up: Awesome Level 9000 je izuzetno zanimljiva igra koja vam omogućava da kombinirate ove smiješne i nevjerojatne frakcije kako biste postigli pobjedu. Igra nudi jednostavne mehanike, ali duboku taktiku i strategiju. Njena kombinacija humora i fantastične tematike čini je savršenim izborom za društvene igre za mlade. Sa kratkim vremenom trajanja od 45 minuta, ova igra je idealna za zabavne i brze sesije igranja sa prijateljima. Sigurno će vam pružiti puno smijeha i nezaboravnih trenutaka na vašem stolu.

Smash Up: Awesome Level 9000 Društvena Igra

Smash Up: Monster Smash • Broj igrača: 2-2


 • Trajanje igre: 30-45 min


 • Ocjena: Dobar (★★★)


 • Kompleksnost: Niska (++)
Danas vam donosim predstavljanje igre koja će sigurno izazvati smijeh i zabavu među mladima – Smash Up: Monster Smash! Ova relativno nepoznata igra, objavljena 2014. godine od strane Alderac Entertainment Group, donosi vampirsku, ludoznanstvenu, vukodlačku i divovsku mravljastu frakciju. Moćni vampiri skupljaju snagu uništavanjem protivničkih sljedbenika, ludoznanstvenici stvaraju destruktivne tvorevine i daju moć svojim sljedbenicima, vukodlaci imaju eksplozivnu snagu za obaranje protivnika, dok divovski mravi funkcioniraju kao jedan entitet, prenoseći svoju moć na ad hoc način.

Smash Up: Monster Smash je poseban po tome što se može igrati samostalno kao dvoboj, ali također se može kombinirati s drugim Smash Up naslovima kako bi omogućio natjecanje do četiri igrača istovremeno. Ova igra spada u kategorije kartaških igara, fantasyja, humora, mitologije, znanstvene fantastike i zombija.

Smash Up: Monster Smash je jednostavna igra s dobrim ocjenama od fanova i recenzija. Iako je relativno nepoznata, njezine mehanike poput utjecaja na područje, upravljanja rukom, napada na protivnike i različitih moći za svakog igrača, pružaju vrhunsku zabavu i smijeh među mladima. Zbog svojeg jednostavnog pristupa i brzine igre, Smash Up: Monster Smash je savršen dodatak našem popisu smiješnih društvenih igara za mlade.

Smash Up: Monster Smash Društvena Igra

Smash Up • Broj igrača: 2-4


 • Trajanje igre: 45-45 min


 • Ocjena: Dobar (★★★)


 • Kompleksnost: Niska (++)
Smash Up je smiješna i zabavna društvena igra koja je idealna za mlade. Ova popularna igra, objavljena 2012. godine od strane Alderac Entertainment Group, nudi jedinstveno iskustvo igranja u kojem ćete kombinirati različite frakcije kako biste pobijedili svoje protivnike. Zahvaljujući svojim zanimljivim mehanikama poput izgradnje karata, upravljanja rukom i sukoba u kojima se koriste karte, svaka kombinacija frakcija pruža drugačiji osjećaj igre. Ako volite smiješne teme poput pirata, dinosaura, zombija ili znanstvene fantastike, ova igra će vas definitivno oduševiti.

Jedna od najpoznatijih karakteristika ove igre je jednostavnost pravila. Sviđa mi se kako je lako naučiti igru, ali istovremeno pruža dubinu strategije i taktike. Tijekom igre, vaš cilj je osvojiti što više baza i postati najmoćniji igrač. Međutim, stvari postaju zanimljive kada se vaši protivnici počnu miješati. Na primjer, protivnik može iskoristiti snagu svojih karata kako bi uništio vaše minionse ili oživio zombija iz svojeg odbačenog špila. Ova igra je puna iznenađenja i neočekivanih poteza, što je čini uzbudljivom i dinamičnom.

Smash Up je također poznat po svojoj širokoj ponudi frakcija. S osam različitih frakcija uključenih u osnovnoj igri, kao što su pirati, dinosaurusi i zombiji, te mogućnost kombiniranja frakcija iz različitih nadogradnji i ekspanzija, igra pruža mnoštvo različitih kombinacija koje možete isprobati. Na primjer, možete igrati kao piratski-nindža ili čarobnjak-zombi kako biste smijali svoje protivnike. Svaka kombinacija frakcija donosi drugačiju dinamiku i strategiju, pružajući vam obilje raznolikosti i ponovne igračke vrijednosti.

Uz sve to, Smash Up je igra koja izaziva smijeh. Smiješni i šaljivi elementi frakcija, poput dinosaura s laserskim zrakama ili zombija s magičnim moćima, pružaju nevjerojatno zabavno iskustvo. Ova igra je posebno zabavna kada je igrate s prijateljima i uživate u njihovim reakcijama na vaše poteze.

S obzirom na sve ove karakteristike, ne čudi zašto je Smash Up tako dobro ocijenjen među obožavateljima igara. Njegova jednostavnost, raznolikost jedinica i humoristički elementi čine ga idealnim izborom za druženje s prijateljima. Bez obzira jeste li već fan društvenih igara ili tek početnik u svijetu board gaminga, Smash Up će vam pružiti satove zabave i smijeha.

Smash Up Društvena Igra
Leo Šarić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Nastavi istraživati igre

Povezane objave

Najiščekivanije Društvene Igre 2024.

Najiščekivanije Društvene Igre 2024.

Uživajte u pregledu najuzbudljivijih društvenih igara koje dolaze u 2024., od svemirskih odiseja do povijesnih avantura. Ne propustite ove hitove!