Najbolje smiješne društvene igre za odrasle

Dobrodošli u svijet smiješnih društvenih igara za odrasle! Ako želite provesti vrijeme uz igru koja će vam donijeti smijeh, zabavu i opuštanje, ovo je pravo mjesto za vas.
U ovom blogu istražit ćemo najzabavnije igre koje će vas nasmijati do suza i pružiti vam nevjerojatno iskustvo u druženju s prijateljima ili obitelji. Bez obzira jeste li ljubitelj crnog humora, slapstick komedije ili jednostavno volite dobru šalu, sigurno ćete pronaći igru koja će vas oduševiti i garantirati vam nezaboravne trenutke smijeha.

Sadržaj

Monikers • Broj igrača: 4-16


 • Trajanje igre: 30-60 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
Monikers je smiješna društvena igra za odrasle koja će zasigurno izazvati smijeh i veselje na svakoj zabavi. Igra je osmišljena prema javnoj domeni igre Celebrities, gdje igrači naizmjence pokušavaju natjerati svoje suigrače da pogode imena poznatih osoba opisujući ih ili imitirajući ih. Monikers je izdanje koje je objavila CMYK 2015. godine i namijenjeno je za 4 do 16 igrača, s vremenom igre od 30 do 60 minuta.

Jedna od zanimljivih stvari kod Monikers igre je da su mehanike jednostavne i lako razumljive. Igrači se natječu u timovima, a u svakom krugu natjecanja daju se sve manje i manje naputaka za pogadnjanje imena. U prvom krugu, igrači mogu sa svojim timom komunicirati na način koji žele, osim što ne smiju izgovoriti samo ime. Drugi krug donosi ograničenje na samo jednu riječ, dok u trećem krugu naputci potpuno nestaju pa se koriste samo geste i pantomima.

Monikers se ističe među smiješnim društvenim igrama za odrasle zbog svoje sposobnosti da izmami smijeh iz igrača. Ova igra je savršena za zabave i druženja s prijateljima, jer će osigurati mnogo nezaboravnih trenutaka i smijeha. Njena kombinacija razigrane mehanike, komunikacije na ograničen način i uprizorenja poznatih ličnosti stvara jedinstvenu i zabavnu igru koja nudi sate i sate smijeha i zabave.

Monikers je popularan među fanovima igara i recenzentima, a njegova jednostavnost čini je dostupnom svima. Ova igra je sjajan izbor za smiješne društvene igre za odrasle, jer pruža nevjerojatnu zabavu i smijeh u društvu prijatelja. Njene mehanike, uključujući glumu, ograničenje komunikacije, otvoreno draftiranje, uloge, pjevanje i timsku igru, čine je jedinstvenom i haotičnom iskustvom koje će definitivno odgovarati svakoj zabavi.

Monikers je izbor koji ne smijete propustiti ako želite donijeti smijeh i radost na svoje društvene okupljanja. S obzirom na to da je vrlo interaktivan i lako se uključuje mnogo igrača, ova igra je idealna za veće skupine ljudi. Bez obzira jeste li već dobro upoznati s Monikersom ili tek istražujete mogućnosti smiješnih društvenih igara za odrasle, ova igra zasigurno će vas osvojiti svojom jednostavnošću i nevjerojatnom zabavom koju pruža.

Monikers Društvena Igra

Sheriff of Nottingham • Broj igrača: 3-5


 • Trajanje igre: 60-60 min


 • Ocjena: Dobar (★★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
Blagajnik iz Nottinghama je smiješna društvena igra za odrasle koja će vas sigurno zabaviti. Igra, koju je objavio Arcane Wonders 2014. godine, stavlja vas u ulogu trgovaca koji pokušavaju prodati robu u gradu tijekom posjeta princa Johna. Međutim, da biste ušli u grad, morate proći kroz gradsku kapiju koju čuva sam sherif od Nottinghama. Pitanje je hoćete li igrati sigurno s legalnom robom i ostvariti profit ili riskirati i pokušati prokrijumčariti zabranjenu robu. Ipak, budite oprezni jer sherif uvijek nadzire lažove i prevarante, te bi vrlo lako mogao konfiscirati takvu robu za sebe!
U Blagajniku iz Nottinghama, igrači će dobiti priliku doživjeti Nottingham kao trgovci grada, a svaki potez jedan igrač će preuzeti ulogu samog sherifa. Igrači javno objavljuju robu koju žele unijeti u grad, robu koja je tajno pohranjena u njihovoj juti. Sherif zatim mora odrediti tko će se smjeti proći kroz grad s robom, koga će pregledati, a tko bi mogao imati robu oduzetu.
Imate li što je potrebno da vas vide kao poštenog trgovca? Hoćete li sklopiti dogovor sa sherifom kako bi vas pustio unutra? Ili ćete uvjeriti sherifa da cilja drugog igrača dok tiho prolazite kroz kapiju? Obznanite svoju robu, pregovarajte i budite na oprezu zbog Blagajnika iz Nottinghama!
Blagajnik iz Nottinghama je prva igra u liniji Dice Tower Essentials od Arcane Wonders. Ova igra kombinira različite mehanike poput klađenja i obmanjivanja, podmićivanja, upravljanja rukama, pregovaranja te otvorenog biranja karata. Svojom jednostavnošću i smiješnim situacijama koje izaziva, ova igra je sjajan izbor za svaku zabavu odraslih. Zbog svoje mehanike obmanjivanja, ova igra je odabrana za našu listu smiješnih društvenih igara za odrasle. U Blagajniku iz Nottinghama, ništa nije onako kako se čini, a smijeh je zajamčen!

Sheriff of Nottingham Društvena Igra

Last Will • Broj igrača: 2-5


 • Trajanje igre: 45-75 min


 • Ocjena: Dobar (★★★)


 • Kompleksnost: Srednja (+++)
Posljednja oporuka je društvena igra koju vam predstavljam kao jednu od smiješnih društvenih igara za odrasle. Ovaj manje poznati naslov koji je izdan 2011. godine od strane Czech Games Editiona definitivno zaslužuje svoje mjesto na ovom popisu. Sa svojom kombinacijom strategije i humora, Posljednja oporuka pruža zanimljivo iskustvo za 2 do 5 igrača. Igra se odvija kroz sedam rundi, a cilj je potrošiti svoje bogatstvo kako biste postali najizdašniji nasljednik bogatog ujaka.

Jedna od ključnih mehanika u Posljednjoj oporuci su bodovi poteza i upravljanje rukom. Svaka runda počinje izlaganjem karata na pločama ponuda, a svaki igrač odabire svoj plan za rundu. Kroz redoslijed igranja, igrači koriste svoje “asistente” kako bi izvršavali radnje kao što su uzimanje karata, posjeta operi ili prilagodba vrijednosti nekretnina. Cilj je što brže potrošiti novac na razne događaje, nekretnine i pomoćnike te steći što više bodova. Ali pazite, budžet morate paziti budno, jer neke nekretnine mogu izgubiti na vrijednosti tijekom vremena.

Posljednja oporuka je namijenjena igračima koji vole kombinaciju planiranja, taktičnosti i smijeha. Ona pruža dobru ravnotežu između složenosti i zabave, što je vjerojatno razlog zašto je ovaj naslov visoko ocijenjen među fanovima. Bilo da se natječete s prijateljima ili obitelji, ova igra će vam sigurno pružiti izazov i mnogo smijeha. Stoga, ako tražite društvenu igru koja će vam donijeti osmijeh na lice, Posljednja oporuka je odličan izbor za vas.

Last Will Društvena Igra

Smash Up: Pretty Pretty Smash Up • Broj igrača: 2-2


 • Trajanje igre: 45-45 min


 • Ocjena: Dobar (★★★)


 • Kompleksnost: Niska (++)
Pretty Pretty Smash Up je smiješna društvena igra za odrasle koju je izdao Alderac Entertainment Group. Igra je izašla 2015. godine i veoma je malo poznata, ali zaslužuje mjesto na našem popisu smiješnih društvenih igara za odrasle. Ova igra za 2 do 4 igrača kombinira elemente strategije, mašte i humora kako bi stvorila uzbudljivo iskustvo. Sa temama poput mačića, princeza, vila i mitoloških konja, ova igra je prepuna simpatičnih likova i zabavnih taktika.

Pretty Pretty Smash Up je jednostavan za igranje, ali to ne znači da će vam brzo dosaditi. Ovaj naslov ima dobre ocjene i recenzije od strane fanova, a nivo složenosti je prilagođen tako da se igrači svih razina mogu lako pridružiti. Tijekom igre, igrači upravljaju različitim frakcijama, poput mačića koji koriste svoju slatkoću da bi kontrolirali neprijateljske minione, princeze koje koriste svoju ljepotu i plemenitost kako bi postigle svoje ciljeve, vile koje svojim lukavim trikovima pružaju nove mogućnosti i mitološki konji koji surađuju kako bi dominirali. Svaka frakcija ima jedinstvene taktike i moći, što vam omogućuje da prilagodite svoju strategiju i istražite različite načine pobjede.

Pretty Pretty Smash Up se može igrati samostalno kao dvosatna igra za dva igrača ili je moguće kombinirati sa drugim Smash Up naslovima kako bi omogućili do četiri igrača da se natječu istovremeno. Ova fleksibilnost čini igru prilagodljivom za različite brojeve igrača i stoga je odličan izbor za društvena okupljanja. Ako tražite igru koja je istovremeno smiješna i taktička, Pretty Pretty Smash Up je odličan izbor za vas. Zaigrajte ovu igru i pripremite se za smijeh i iznenađenja!

Smash Up: Pretty Pretty Smash Up Društvena Igra

Dungeon Fighter • Broj igrača: 1-6


 • Trajanje igre: 45-60 min


 • Ocjena: Dobar (★★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
Dungeon Fighter je manje poznata igra koju je izdala Cranio Creations 2011. godine. Ova igra pripada poddomeni društvenih igara Party Games, što znači da je namijenjena za zabavu i smijeh s grupom prijatelja. Ona uključuje razne mehanike koje omogućuju igračima da istražuju tamne i zastrašujuće tamnice, traže blago, suočavaju se s opakim čudovištima i bore se protiv konačnog neprijatelja.

Dungeon Fighter je potpuno kooperativna igra u kojoj igrači preuzimaju uloge junaka koji se upuštaju u avanturu u tri nivoa tamnice. Istražujući tamnicu, pretražujući mnoge prostorije i suočavajući se s beskrajnim hordama zlih čudovišta, igrači će se morati osloniti na svoje vještine kako bi preživjeli. Hoćete li uspjeti ubiti Meduzu bez da se zagledate u njene oči, poraziti Minotaura u labirintu ili odoljeti dragonovom dah? A možete li pogoditi cilj bacajući kockice ispod nogu s zatvorenim očima? Ova igra će vas dovesti na mjesto stoljetne bitke između dobra i zla… s malo glupog smijeha.

Igra ima dobre ocjene od obožavatelja i recenzija, a razina kompleksnosti je jednostavna. Zahvaljujući svojim mehanizmima, Dungeon Fighter pruža uzbudljivu i zabavnu igru koja nikada neće dosaditi. Zahvaljujući kooperativnom pristupu, igrači će morati surađivati kako bi preživjeli tamnice, a kockanje kockicama i različiti izazovi pružaju dodatnu dozu uzbuđenja i iznenađenja. Ova igra je odličan izbor za sve one koji vole smijeh, akciju i fantaziju u društvenim igrama. Uključena u kategorije akcije, istraživanja, fantazije, borbe, humor i zabavnih igara, Dungeon Fighter pružit će vam nezaboravne trenutke za stolom.

Dungeon Fighter Društvena Igra
Marko Vidović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Nastavi istraživati igre

Povezane objave

Najiščekivanije Društvene Igre 2024.

Najiščekivanije Društvene Igre 2024.

Uživajte u pregledu najuzbudljivijih društvenih igara koje dolaze u 2024., od svemirskih odiseja do povijesnih avantura. Ne propustite ove hitove!