Najbolje smiješne društvene igre za tinejdžere

Želite li unijeti smijeh i zabavu u druženje s tinejdžerima? Ne tražite dalje! U ovom blogu predstavit ćemo vam najsmješnije društvene igre koje će garantirano izazvati salve smijeha i stvoriti nezaboravne trenutke.
Bez obzira jeste li na obiteljskom okupljanju, rođendanskoj zabavi ili jednostavno želite provesti kvalitetno vrijeme s prijateljima, ove smiješne društvene igre su savršen izbor. Saznajte više o igrama koje će razveseliti tinejdžere i stvoriti nezaboravne uspomene!

Sadržaj

Monikers • Broj igrača: 4-16


 • Trajanje igre: 30-60 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
Monikers je manje poznata društvena igra koja je izdana 2015. godine od strane CMYK-a. Iako je manje poznata, ova igra je definitivno zaslužila svoje mjesto na našem popisu smiješnih društvenih igara za tinejdžere. Sa mogućnošću igranja od 4 do 16 igrača i vremenom igre od 30 do 60 minuta, Monikers će vas oduševiti svojim jedinstvenim mehanikama.

Monikers se temelji na popularnoj igri “Celebrities” koja je javno dostupna. Cilj igre je da igrači naizmjence pokušaju natjerati svoje suigrače da pogode poznate osobe opisivanjem ili imitiranjem. U prvoj rundi, davaoci tragova mogu reći sve što žele, osim samog imena. U drugoj rundi, davaoci tragova smiju reći samo jednu riječ. A u zadnjoj rundi, davaoci tragova uopće ne smiju govoriti, već se mogu koristiti samo gestama i pantomimom.

Monikers je izuzetno zabavna igra koja vas garantira smijeh i dobru atmosferu. Sa mehanikama kao što su gluma, ograničena komunikacija, uloge i pjevanje, ova igra će vam donijeti sate zabave i nezaboravnih trenutaka. Igra je jednostavna za naučiti i ne zahtijeva previše vremena za postavljanje ili skupljanje. Zato je Monikers savršen izbor za tinejdžere koji žele provedu vrijeme s prijateljima uz smijeh i dobru zabavu.

Monikers Društvena Igra

Sheriff of Nottingham • Broj igrača: 3-5


 • Trajanje igre: 60-60 min


 • Ocjena: Dobar (★★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
U listi smiješnih društvenih igara za tinejdžere, jedna igra koju svakako morate isprobati je Sheriff of Nottingham. Ova popularna igra iz 2014. godine, koju je izdao Arcane Wonders, pravi je izbor za sve one koji vole humor i pregovaranje u društvu. Sa svojim mehanikama klađenja i lukavstva, igra Sheriff of Nottingham je zabavna za igranje s prijateljima. Iako je kompleksnost igre prilično jednostavna, ova igra pruža mnogo prostora za taktiziranje i donošenje odluka. Sa trajanjem od 60 do 90 minuta, ova igra je savršena za druženje i opuštanje uz smijeh i intrige. Uz dinamičnost koju pruža, Sheriff of Nottingham je definitivno zaslužio svoje mjesto na ovoj listi smiješnih društvenih igara za tinejdžere.

Sheriff of Nottingham Društvena Igra

Last Will • Broj igrača: 2-5


 • Trajanje igre: 45-75 min


 • Ocjena: Dobar (★★★)


 • Kompleksnost: Srednja (+++)
Posljednja Volja je sjajna smiješna društvena igra koju tinejdžeri sigurno neće moći odoljeti. Ova manje poznata igra iz 2011. godine pružit će im jedinstveno iskustvo u kojem će pokušavati potrošiti novac što brže kako bi postali nasljednici bogatog ujaka. Igra je objavljena od strane Czech Games Edition, a iako nema veliku popularnost, ima dobre ocjene od obožavatelja. Smatramo da je ova igra idealni dodatak na našu listu smiješnih društvenih igara za tinejdžere zbog svog jedinstvenog koncepta i zabavnih igračkih mehanika.

U Posljednjoj Volji, svaki će igrač započeti s određenom količinom novca, svojom vlastitom pločom, dvjema pomoćnicima i dvije karte koje mogu biti kombinacija nekretnina i pomoćnika. Svako kolo započinje time da se karte iz odgovarajućih špilova postave na ponudbene ploče. Ovisno o kolu i broju igrača, mješavina karata se mijenja.

Svaki igrač potom odabire svoj plan za kolo koji određuje koliko će karti povući iz špilova, koliko pomoćnika može koristiti, broj dostupnih akcija i poziciju u redoslijedu igranja. Akcije koje igrači mogu odabrati uključuju uzimanje karte s ponudbene ploče, crtanje karte iz bilo kojeg špila, posjet operi uz plaćanje, podešavanje vrijednosti nekretnina ili uzimanje proširenja igračke ploče.

Tijekom kola, igrači izvršavaju akcije prema redoslijedu igranja, s brojem akcija određenim prema njihovom planu. Akcije omogućuju igranje jednokratnih događaja, angažiranje pomoćnika i trošenje novca na razne načine. Igrači također mogu aktivirati karte na svojoj igračkoj ploči i iskoristiti posebne moći pomoćnika i posebnih karata kako bi dodatno trošili novac. Na kraju svakog kola, igrači moraju odložiti karte iz ruke, a nekretnine mogu deprecirati, što omogućava igračima da ne bankrotiraju ako posjeduju nekretnine.

Posljednja Volja je zaista iznimna igra koja tinejdžerima omogućuje da se u potpunosti prepuste luksuznom i neodgovornom životu. Sviđa nam se njezin humorističan pristup, jedinstveni koncept i raznolike igračke mehanike. Igrači će se natjecati da potroše novac što brže kako bi postali nasljednici, ali istovremeno moraju biti taktični u odabiru svojih akcija i karti. Ako ste tinejdžer u potrazi za smiješnom i intrigantnom društvenom igrom, Posljednja Volja je odličan izbor za vas!

Last Will Društvena Igra

Smash Up: Pretty Pretty Smash Up • Broj igrača: 2-2


 • Trajanje igre: 45-45 min


 • Ocjena: Dobar (★★★)


 • Kompleksnost: Niska (++)
Pretty Pretty Smash Up je zabavna i smiješna društvena igra koja će sigurno zabaviti tinejdžere. Objavljena 2015. godine od strane Alderac Entertainment Group, ova igra je relativno nepoznata, ali zaslužuje da se nađe na listi smiješnih društvenih igara za tinejdžere.

Ova igra spada u područje strateških igara i kombinira različite mehanike poput utjecaja na područje, upravljanja rukama i različitih moći igrača. Osim toga, Pretty Pretty Smash Up kombinira elemente fantazije, humor i životinja, stvarajući jedinstveno iskustvo.

Igra može biti odigrana s dva igrača, omogućujući tinejdžerima da se natječu jedni protiv drugih i pokažu svoju vještinu u smijehu. Ocjene i recenzije igrača potvrđuju kvalitetu ove igre, a njezina relativno jednostavna složenost omogućuje brzo razumijevanje pravila i uzbudljivu igru.

Pretty Pretty Smash Up ne samo da će tinejdžerima pružiti priliku da se dobro zabave, već i pruža mogućnost kombiniranja s drugim Smash Up naslovima kako bi se natjecali do četiri igrača istovremeno. Ova fleksibilnost pruža mogućnost za veće društveno iskustvo i stvaranje posebnih momenata za pamćenje. Uz nevjerojatan dizajn karata i tematske frakcije poput mačića, princeza, vila i mitičkih konja, Pretty Pretty Smash Up će sigurno privući tinejdžere svojom raznolikošću i zabavom.

Smash Up: Pretty Pretty Smash Up Društvena Igra

Dungeon Fighter • Broj igrača: 1-6


 • Trajanje igre: 45-60 min


 • Ocjena: Dobar (★★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
Smiješne društvene igre za tinejdžere uvijek donose osmijeh na lica i nevjerojatno zabavne trenutke za sve sudionike. Jedna takva igra koja definitivno zaslužuje biti na ovom popisu je čudesna igra pod nazivom Dungeon Fighter. Ova manje poznata igra, objavljena 2011. godine od strane Cranio Creations, će vam pružiti satima zabave u društvu prijatelja.

Dungeon Fighter je potpuno kooperativna igra koja će vas povesti na avanturu u dubine trokata napuštene tamnice. Kroz istraživanje tamnice, pretraživanje raznih prostorija i suočavanje s beskrajnim horde nemilosrdnih čudovišta, vi i vaša ekipa junaka morat ćete koristiti vlastitu vještinu kako biste preživjeli i porazili zloglasnog konačnog bossa. Ali ovdje dolazi najzanimljiviji dio – vaša će vještina odrediti uspjeh vašeg lika! Hoćete li uspjeti ubiti Meduzu bez gledanja u njene oči, poraziti Minotaura u lavirintu ili odoljeti dahom zmaja? Čak morate potruditi i baciti kockicu ispod noge, s očima zatvorenim, da biste pogodili meta? Ova igra će vas definitivno odvesti na ludu vožnju avanture koja je puna šaljivih trenutaka.

Dungeon Fighter je kombinacija akcije, istraživanja i fantastike. Bacanje kockica, donošenje odluka iz trenutka u trenutak i taktičke odluke su srž ove igre. Zbog svoje jednostavnosti i lakoćom za učenje, Dungeon Fighter je savršena opcija za tinejdžerske druženja i opuštanje u društvu. Ova igra ima dobar rejting od strane obožavatelja, a i recenzije su vrlo pozitivne. Također, vrijeme igre od 45 do 60 minuta čini je idealnom za opušteno poslijepodne u društvu prijatelja. S Dungeon Fighterom, svijet tamnica, blaga i čudovišta doći će do života na vašem stolu, donoseći smijeh i zabavu sve dok ne porazite finalnog bossa. Izađite iz svoje zone komfora, prihvatite izazov i postanite heroji koji su spremni za sve što tamnica ima za ponuditi!

Dungeon Fighter Društvena Igra
Leo Šarić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Nastavi istraživati igre

Povezane objave

Najiščekivanije Društvene Igre 2024.

Najiščekivanije Društvene Igre 2024.

Uživajte u pregledu najuzbudljivijih društvenih igara koje dolaze u 2024., od svemirskih odiseja do povijesnih avantura. Ne propustite ove hitove!