Najbolje sportske društvene igre

Najbolje sportske društvene igre donose uzbuđenje pravih sportskih događaja u udobnost vašeg doma.
Bilo da ste ljubitelj nogometa, košarke ili nekog trećeg sporta, naš popis ima igru za vas. Pogledajte naš popis i pronađite svoju novu omiljenu igru koja će vam pružiti sate zabave i uzbuđenja, bez obzira na vremenske uvjete.

Sadržaj

Heat: Pedal to the Metal • Broj igrača: 1-6


 • Trajanje igre: 30-60 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Niska (++)
Dragi ljubitelji društvenih igara, danas vam predstavljamo jednu manje poznatu igru, ali s izvrsnim ocjenama i kritikama – Heat: Pedal to the Metal. Ova igra, koju je objavio Days of Wonder 2022. godine, vodi nas u svijet intenzivnih automobilskih utrka. Sjednite za volan i prisjetite se brzine i adrenalina!

Jedna od ključnih mehanika ove igre je upravljanje rukom, koje je jednostavno i intuitivno. Ovdje je vaš cilj biti prvi koji će prijeći ciljnu crtu, no pazite da ne pregrijete svoj automobil. Pravilno odabiranje nadogradnji za automobil omogućit će vam bolje prianjanje u zavojima i održavanje optimalne brzine. No na kraju, vaše vozačke vještine bit će ključne za pobjedu!

U igri Heat: Pedal to the Metal možete se natjecati u pojedinačnim utrkama, ili pak isprobati kompleksniji sustav koji vam omogućuje da odigrate cijelu sezonu u jednoj večeri. Svaka utrka bit će drugačija, jer će se mijenjati vremenski uvjeti, stanje ceste i događaji koji će obogatiti vaše prvenstvo. Ova izvrsna igra također nudi i mogućnost igranja samostalnog moda s Legendama ili dodavanje automatiziranih vozača kao dodatnih protivnika u višerječnim igrama.

Heat: Pedal to the Metal igračima donosi uzbuđenje vrhunskih utrka, pružajući im mogućnost prilagodbe vožnje i iskustva. Zato smo odlučili uključiti ju na našu listu sportskih društvenih igara, jer je odličan izbor za sve ljubitelje brzih automobila i adrenalina na stolovima. Ova igra pruža uranjane i izazovne utrke koje će vas držati u napetosti cijelo vrijeme.

Heat: Pedal to the Metal Društvena Igra

Flamme Rouge • Broj igrača: 2-4


 • Trajanje igre: 30-45 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
Flamme Rouge je brza i taktička biciklistička igra u kojoj svaki igrač kontrolira tim od dva vozača: Rouleur-a i Sprinteur-a. Cilj igrača je biti prvi koji će preći ciljnu liniju s jednim svojim vozačem. Igrači pomiču svoje vozače naprijed tako što izvlače i igraju karte iz specifičnog špila za tog vozača, iscrpljujući ga kako idu dalje. Koristite slipstream-ove kako biste izbjegli iscrpljenost i postavili svoj tim za dobro tempirani sprint za pobjedu.

Ova igra je pravi izbor za našu listu sportskih društvenih igara jer donosi osjećaj uzbuđenja i natjecanja koje karakterizira biciklističke utrke. Igrači će morati koristiti taktiku i vještinu kako bi postigli najbolje rezultate i osvojili prvo mjesto. Catch the Leader mehanizam omogućuje igračima da uhvate vođu i promijene tijek utrke, dok Hand Management omogućuje strateško biranje karata i planiranje poteza. Modulirana ploča donosi raznolikost i izazov, dok Programmed Movement dodaje element predviđanja i planiranja. Sve ovo čini Flamme Rouge idealnom igrom za ljubitelje biciklizma i sportskih natjecanja.

Flamme Rouge Društvena Igra

Long Shot: The Dice Game • Broj igrača: 1-8


 • Trajanje igre: 25-25 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Niska (++)
Dugo čekate na utrke konja? Imamo igru koja će vam omogućiti da se osjećate kao pravi natjecatelji na trkalištu! Intenzivna utrka osam konja čeka vas u igri “Long Shot: The Dice Game”. Bez obzira jeste li ozbiljan kladitelj ili avanturist koji voli rizik, ova igra pruža vam mogućnost da strategizirate i testirate svoju sreću. Igra je izdana 2022. godine od strane izdavačke kuće Perplext te je namijenjena igračima od jedan do osam ljudi. S obzirom na to da ima relativno kratko trajanje od 15 do 30 minuta, “Long Shot: The Dice Game” je savršena za sportske druženja. Sa zanimljivom kombinacijom mehanika, od klađenja i blefiranja, preko bacanja kockica, do specijalnih sposobnosti konja, ova igra će vas držati na rubu sjedala i natjerati vas da prilagodite svoje strategije kako utrka napreduje. Igrač koji zaradi najviše novca na kraju trke bit će proglašen pobjednikom. Ako ste ljubitelj konjskih utrka i uzbudljivih avantura, “Long Shot: The Dice Game” je izbor koji se ne smije zaobići.

Long Shot: The Dice Game Društvena Igra

Blood Bowl: Team Manager – The Card Game • Broj igrača: 2-4


 • Trajanje igre: 60-120 min


 • Ocjena: Dobar (★★★)


 • Kompleksnost: Srednja (+++)
Blood Bowl: Team Manager – The Card Game je manje poznata igra iz 2011. godine koju je objavio Fantasy Flight Games. Igra je namijenjena 2 do 4 igrača, a trajanje partije je između 60 i 120 minuta. Ova igra spada u Karte, Fantazija, Borilačke i Sportske društvene igre. Iako nije široko poznata, Blood Bowl: Team Manager – The Card Game je stekla dobre ocjene i recenzije od fanova. Ova igra pruža umjerenu razinu kompleksnosti, što znači da je dostupna i za manje iskusne igrače.

Blood Bowl: Team Manager – The Card Game je samostalna kartaška igra koja nudi napetu i nasilnu igru za dva do četiri igrača. Uživat ćete u divljoj utakmici između raznih timova kao što su Chaos, Dwarf, Wood Elf, Human, Orc i Skaven, koji se bore za naslov Managera godine u igri Blood Bowl. Na početku igre, igrači stvaraju svoj tim od osnovnih igrača, a zatim ih nadograđuju i usmjeravaju da pobijede druge timove u naglašenim mečevima. Pobjede u ovim mečevima donose poboljšanja timu i nagomilavanje navijača. Nakon nekoliko tjedana, slijedi finale – Blood Bowl turnir. Nakon turnira, igrači zbrajaju svoje navijače, a onaj s najvećim brojem osvaja igru.

Blood Bowl: Team Manager – The Card Game pruža izazovan i natjecateljski gameplay. Igrači će morati kombinirati strategiju, taktiku i malo sreće s kockicama kako bi preuzeli kontrolu nad terenom. Ova igra nudi razne mehanike poput izgradnje špila i torbe, upravljanja rukom i otvorenih drafova. Osim toga, igra pruža mogućnost prilagodbe timova, angažiranja zvijezda i varanja kako bi se postigla pobjeda. Blood Bowl: Team Manager – The Card Game je odlična opcija za sve ljubitelje sportskih društvenih igara koji žele iskusiti nešto drugačije. Ova igra nudi dinamičnu i uzbudljivu igru, punu izazova i rivalstva.

Blood Bowl: Team Manager – The Card Game Društvena Igra

Downforce • Broj igrača: 2-6


 • Trajanje igre: 20-40 min


 • Ocjena: Dobar (★★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
Downforce je sjajna sportska igra koja će sigurno oduševiti ljubitelje trkaćih automobila i adrenalinskih utrka. Ova igra je osvojila simpatije igrača i odlične recenzije, a njen nivo kompleksnosti je prilično jednostavan, što je čini pristupačnom svima. Izdanje za 2017. godinu, Downforce je originalna igra za 2-6 igrača, čiji je glavni cilj pobediti u utrci automobila.

Jedna od glavnih komponenti igre je licitacija, gde igrači biraju automobile koji će učestvovati u utrci. Tu se javlja prva taktika i rivalstvo između igrača, jer svako želi da ima najbolje vozilo za ovu opasnu trku. Nakon što se izaberu automobili, igrači koriste kartice iz svog špila kako bi pomerali automobile po stazi. Ali, tu dolazimo do ključnog dela igre – većina kartica takođe pomera automobile protivnika. Dakle, tajming je od vitalnog značaja za uspeh u utrci. Potrebno je proceniti pravilan trenutak za odigravanje kartice kako biste se približili cilju, ali i usporili protivnike.

Još jedna zanimljiva komponenta igre je klađenje na pobednika trke. Igrači tajno postavljaju svoje opklade, pokušavajući predvideti ko će izaći kao šampion. Ovo stvara dodatnu dimenziju uzbuđenja, jer ne samo da morate biti brzi na stazi, već trebate i biti dobri u taktičkom razmišljanju prilikom klađenja.

Iako je Downforce jednostavna igra kada je u pitanju kompleksnost pravila, ona pruža puno prostora za strategiju i taktiku. Pored toga, igra nudi različite specijalne moći koje igrači mogu koristiti, što oplemenjuje igru i pruža dodatni rejting ponovne igrivosti. No, ono što zaista izdvaja Downforce od drugih trkaćih igara su njen sjajan dizajn i kvalitetna izrada. Igra je vizuelno atraktivna, s lepo osmišljenom stazom, prelepim automobilima i preglednim karticama. Upravo ova kombinacija visokog kvaliteta i odličnog dizajna čini da se Downforce ističe kao pravi izbor za sve ljubitelje sportskih društvenih igara.

Ukratko, Downforce je neodoljiva igra koja kombinuje elemente licitacije, trke i klađenja u jedan zaista adrenalin-soguran paket. Njena jednostavnost pravila, ali taktičke dubine, uz atraktivan dizajn igre, čine je neodoljivom za sve ljubitelje sportskih društvenih igara. Ova igra sigurno će dodati uzbuđenje i natjecateljski duh vašim druženjima – bez obzira jeste li ljubitelj trkaćih automobila ili jednostavno volite dinamične i zanimljive igre.

Downforce Društvena Igra

PitchCar • Broj igrača: 2-8


 • Trajanje igre: 30-30 min


 • Ocjena: Dobar (★★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
PitchCar je manje poznata igra koju je objavila Ferti 1995. godine. Ova igra pripada poddomeni društvenih igara – Porodične igre, Igre za zabavu. Sa svojim mehanikama: Flicking, Modularna tabla i Trka, PitchCar se ističe kao sjajan izbor za listu sportskih društvenih igara. Možete je igrati sa 2 do 8 igrača u trajanju od 30 do 90 minuta. PitchCar je akcijska/dexterity igra koja pruža jedinstvenu i zabavnu igračku iskustvo.

Glavni fokus ove igre je na pravilnim pokretima prsta jer ćete koristiti svoje prste za guranje manjih pločica po stazi. Kada završite sa postavljanjem staze koja podsjeća na trkaču stazu iz auto-trkačkih igara, takmičari tada koriste svoje prste kako bi pomjerili pločice po stazi. Cilj je da se vaša pločica prva provuče kroz ciljnu liniju. Ova kombinacija fizičke spretnosti i strategije stvarno čini igru dinamičnom i uzbudljivom.

Jedan od razloga zašto je PitchCar dobar izbor za listu sportskih društvenih igara je taj što kombinira sportski duh trke sa takmičarskom zabavom. Ova igra ne zahtijeva duboko razmišljanje ili izučavanje složenih pravila, što je čini pristupačnom i uzbudljivom za igrače svih uzrasta. Dodatno, modularna tabla pruža mogućnost stvaranja različitih staza svaki put kada igrate igru, što znači da je svaka partija drugačija i puna iznenađenja. Zahvaljujući različitim aspektima igre, PitchCar će svakako donijeti puno smijeha i uzbuđenja na vaš stol.

PitchCar Društvena Igra

Blood Bowl: Living Rulebook • Broj igrača: 2-2


 • Trajanje igre: 120-120 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Srednja (+++)
Blood Bowl: Living Rulebook je relativno nepoznata igra koju je objavila Web published 2004. godine za 2 do 2 igrača, s trajanjem igre od 120 do 120 minuta. Ova igra pripada poddomeni tematskih igara na ploči i uključuje mehanike bačanja kockica, pomicanja po rešetki i promjenjive moći igrača. Kategorije za ovu igru ​​na ploči uključuju komponente za sakupljanje, proširenje osnovne igre, fantaziju, borbu, figurice i sport.

Blood Bowl: Living Rulebook, iako nije toliko poznata, ima izvrsne ocjene od obožavatelja i recenzija. Njena razina složenosti je umjerena. Ova igra osvaja srca igrača svojom originalnom kombinacijom ragbija i nogometa u fantasy svijetu, s orkima, vilenjacima, zvijerima i drugim fantastičnim stvorenjima. Blood Bowl zaista dolazi do izražaja u ligi, gdje igrači stječu iskustvo i uče nove vještine kako igraju.

Blood Bowl: Living Rulebook najnovija verzija 6.0. uključuje nekoliko promjena. Najveća promjena je uvođenje nove indukcijske igre koja puno bolje balansira momčadi različitog iskustva. Sve rostere momčadi također su nadograđene, sa aspektom usporavanja vodećih ekipa ranijih verzija igre kako bi bili na razini ostalih ekipa. I kao velika prednost za momčadi koje osjećaju potrebu da započnu iznova nakon prve loše utakmice, Journeyman sistem osigurava da uvijek imate 11 igrača na terenu.

Blood Bowl: Living Rulebook je igra iz Blood Bowl serijala, a njena jedinstvena kombinacija sporta i fantasy svijeta čini je izvrsnim izborom za ovaj list. Odlične ocjene i dobre recenzije potvrđuju njenu kvalitetu. Ukoliko tražite sportsku društvenu igru koja vas vodi u nevjerojatno zabavni svijet kombinacije ragbija i nogometa, Blood Bowl: Living Rulebook je prava igra za vas.

Blood Bowl: Living Rulebook Društvena Igra
Leo Šarić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Nastavi istraživati igre

Povezane objave

Najiščekivanije Društvene Igre 2024.

Najiščekivanije Društvene Igre 2024.

Uživajte u pregledu najuzbudljivijih društvenih igara koje dolaze u 2024., od svemirskih odiseja do povijesnih avantura. Ne propustite ove hitove!