Najbolje društvene igre temeljene na franšizama

Uživajte u svijetu najboljih društvenih igara temeljenih na franšizama! Ove igre su stvorene kako bi vam pružile nevjerojatno iskustvo igranja inspirirano vašim omiljenim filmovima, serijama ili knjigama.
Od avantura u svemiru do magičnih svjetova, ove igre će vas povesti na nevjerojatno putovanje gdje ćete se susresti s poznatim likovima i doživjeti uzbuđenje koje vam donosi svijet franšiza. Bez obzira jeste li obožavatelj Harryja Pottera, Disneyja ili drugih popularnih franšiza, ove društvene igre će vas oduševiti i pružiti vam sate zabave i uzbuđenja.

Sadržaj

Dune: Imperium • Broj igrača: 1-4


 • Trajanje igre: 60-120 min


 • Ocjena: Odličan (★★★★★)


 • Kompleksnost: Srednja (+++)
Dune: Imperium je iznimno popularna igra koja se temelji na svijetu i likovima iz franšize Dune. Izdala ju je tvrtka Dire Wolf 2020. godine, a namijenjena je 1-4 igrača. Ova strateška igra ima prosječno trajanje od 60 do 120 minuta. Sve to čini je odličnim izborom za našu listu najboljih društvenih igara temeljenih na franšizama.

Dune: Imperium koristi različite mehanike kako bi donio novi doživljaj igre. Među njima su razrješavanje sukoba pomoću karata, gradnja špilova i vreća, odgađanje kupovine, obvezivanje snaga te svestrano korištenje karata. Sve ove mehanike se sjajno kombiniraju kako bi pružile igračima zanimljivo i dinamično iskustvo.

Jedna od najzanimljivijih stvari kod Dune: Imperium je način na koji igrači grade svoje špilove. Svaki igrač počinje s jedinstvenom kartom vođe i istim špilom kao protivnici. Kroz igru, igrači stječu nove karte koje će dodati u svoje špilove. Odabir karata definira snage i slabosti svakog igrača, te utječe na taktiku koju će koristiti tijekom igre. Na taj način, svaka partija Dune: Imperium je jedinstvena i prilagođena različitim igračima.

Igra se bazira na klasičnom principu postavljanja radnika, ali s dodatnom kreativnošću i strateškim razmišljanjem. Igrači trebaju pažljivo razmisliti kada koristiti svoje karte i kako najbolje iskoristiti svoje agente na ploči. Bez obzira jeste li više orijentirani prema vojsci ili politici, Dune: Imperium nudi razne puteve prema pobjedi.

Dune: Imperium je igra koja će vas osvojiti svojom tematikom, mehanikama i dinamičnim igranjem. Bez obzira jeste li fan franšize Dune ili samo tražite strateške igre temeljene na franšizama, ova igra je zasluženo na našoj listi najboljih društvenih igara temeljenih na franšizama.

Dune: Imperium Društvena Igra

Star Wars: Rebellion • Broj igrača: 2-4


 • Trajanje igre: 180-240 min


 • Ocjena: Odličan (★★★★★)


 • Kompleksnost: Visoka (++++)
Jedna od najboljih društvenih igara temeljenih na franšizama koju morate isprobati je “Star Wars: Rebellion”. Ova popularna igra, koja je objavljena 2016. godine od strane Fantasy Flight Games, omogućuje igru za 2 do 4 igrača u trajanju od 180 do 240 minuta. Sa svojim impresivnim plastičnim figurama koje prikazuju najpoznatije likove iz “Star Wars” galaksije i dva igrača polja koja predstavljaju 32 najvažnija sistema iz svemira “Star Wars” tematike, “Rebellion” pruža doista epsko iskustvo borbe između Galaktičkog Carstva i Buntovničke Alijanse.

Kada se radi o igri “Star Wars: Rebellion”, jedan od razloga zašto se našao na ovom popisu najboljih društvenih igara temeljenih na franšizama je visok nivo kompleksnosti. Ova igra će vas izazvati na svakom koraku, budući da morate upravljati vojskom, brodovima i rasuđivati o pokretima trupa kako biste osigurali pobjedu za svoju stranu. Također, ovaj naslov nudi dinamičan i uvjerljiv prikaz cijelog epskog rata, uzimajući u obzir razlike između Imperijalističke i Buntovničke strane. Svaki tim ima svoje ciljeve pobjede, izazivajući igrače da prilagode svoj stil igranja.

Kao igrač Imperijalne strane, imate na raspolaganju moćnu vojsku Stormtroopera, TIE lovaca, Zvjezdane Razarače i čak Smrtonosnu Zvijezdu. Vaš cilj je pronaći skrivenu bazu Buntovničke Alijanse i uništiti je, dok pritom podjarmljujete svijetove ili ih čak uništavate. S druge strane, igrač koji kontrolira Buntovničku stranu mora se suočiti s nadmoćnošću Imperijalne vojske i iskoristiti svoju snalažljivost i taktičke poteze kako bi osvojio srca građana Galaksije i pobudio masovni ustanak. Ako izdržite dovoljno dugo i ojačate svoj ugled, možete nadahnuti cijelu galaksiju za masovni revolt i tako osvojiti rat.

“Star Wars: Rebellion” je zaista nevjerojatna igra koja će vas uroniti u epski svijet “Star Wars” franšize. Uz sve svoje grandioznosti, ova igra je istovremeno i intimna, filmska i herojska. Ne samo da je vaš uspjeh u igri vezan za snagu vaših brodova i vojnika, već ovisi i o naporima poznatih likova kao što su Leia Organa, Mon Mothma, Veliki Moff Tarkin i car Palpatine. Njihove tajne misije i njihovi pokušaji zasigurno će vas podsjestiti na najinspirativnije trenutke iz klasične trilogije. Luke Skywalker možete poslati na obuku na planet Dagobah ili Darth Vadera uvući u smrtonosnu zamku kako bi zarobljen Han Solo bio zamrznut u karbonitu.

Zbog svega navedenog, “Star Wars: Rebellion” je definitivno jedna od najboljih društvenih igara temeljenih na franšizi koju možete isprobati. Bez sumnje će pružiti uzbudljivo iskustvo osvajanja galaktičkog prostora i borbe između dobra i zla, a istovremeno očuvati sve ključne elemente koje volimo kod franšize “Star Wars”.

Star Wars: Rebellion Društvena Igra

Marvel Champions: The Card Game • Broj igrača: 1-4


 • Trajanje igre: 45-90 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Srednja (+++)
Marvel Champions: The Card Game je izvrsna igra temeljena na popularnom Marvelovom univerzumu. Ova kooperativna igra omogućava igračima da utjelove ikonične junake iz Marvelovog svijeta dok se bore protiv zloglasnih negativaca. Uložite snagu Iron Mana, Black Panthera, Captain Marvel ili Spider-Mana kako biste zaustavili Rhinoa, Ultrona i brojne druge prijetnje koje ugrožavaju svijet. Oduševit će vas raznolikost karata i mogućnost sastavljanja vlastitog špila. Marvel Champions: The Card Game svojim stalnim izdanjima novih karata i scenarija, podržan Living Card Game sustavom, osigurava da igrači uvijek imaju novi sadržaj za istraživanje.
Ova igra je odabran za ovaj popis najboljih društvenih igara temeljenih na franšizama zbog svoje sposobnosti da oživi omiljene super junake u jedinstvenom i dinamičnom iskustvu igre. Kombinacija kooperativne igre, izgradnje špila i upravljanja rukom, pruža igračima mnogo slobode u taktiziranju i strategiji. Također se ističe kao solitarna igra, što je velika pogodnost za igrače koji preferiraju samostalno igranje. Marvel Champions: The Card Game je jednostavno nezaobilazna igra za obožavatelje Marvelovog univerzuma i sve ljubitelje kvalitetnih društvenih igara.

Marvel Champions: The Card Game Društvena Igra

Star Wars: Imperial Assault • Broj igrača: 1-5


 • Trajanje igre: 60-120 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Visoka (++++)
Star Wars: Imperial Assault je izuzetno popularna igra koja se temelji na poznatoj franšizi Ratovi zvezda. Ova strategijska društvena igra omogućuje vam da se upustite u taktičke borbe i misije u Star Wars univerzumu. Igra ima visoke ocjene fanova i recenzenta, a razina kompleksnosti je visoka.

Imperial Assault je podijeljen u dva odvojena načina igre – kampanju i borbu. Kampanja postavlja neograničene trupe i izvore Galaktičkog Carstva protiv elitnog tima pobunjeničkih operativaca. Cilj je osloboditi galaksiju iz šaka Carstva. S druge strane, borba poziva dva igrača da se sukobe izravno i bore se za suprotstavljene ciljeve.

U kampanji, jedan igrač kontrolira carstvo dok druga četiri igrača postaju heroji Pobunjeničke alijanse koji se bore protiv Carstva. Kroz kampanju, i carstvo i heroji dobivaju novo iskustvo i vještine, što dozvoljava likovima da se razvijaju kako priča napreduje.

Imperial Assault nudi drugačije iskustvo u borbenom načinu igre. Taktičke bitke se igraju između igrača i zahtijevaju planiranje i strategiju. Možete odabrati svoj tim, sastavljen od imperijalaca, pobunjenika i plaćenika, te izgraditi špil karata koje će vam donijeti prednost u borbi. Svaka borba nudi neizvjesnost i taktičke odluke.

Star Wars: Imperial Assault je idealna igra za ljubitelje franšize Ratovi zvezda i sve one koji uživaju u kompleksnim i taktičkim društvenim igrama. Sa Star Wars temom, detaljno dizajniranim figuricama i raznovrsnim načinima igre, ova igra će vam pružiti mnogo sati zabave i uzbudljivih avantura u dalekoj galaksiji.

Star Wars: Imperial Assault Društvena Igra

Robinson Crusoe: Adventures on the Cursed Island • Broj igrača: 1-4


 • Trajanje igre: 60-120 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Visoka (++++)
Robinson Crusoe: Adventures on the Cursed Island je izvanredna društvena igra koja nas vodi na napetu avanturu na napuštenom otoku. Ova igra, koja je izašla 2012. godine, osvojila je srca mnogih ljubitelja društvenih igara svojom kompleksnošću i uzbudljivim mehanikama. Za igranje ove igre je potrebno 1 do 4 igrača, a trajanje igre može biti između 60 i 120 minuta. Robinson Crusoe: Adventures on the Cursed Island spada u tematske društvene igre, a među mehanike koje se koriste su redoslijed akcija, kretanje po područjima, kooperativna igra, bacanje kockica, rješavanje ikona na kockicama te događaji. Ova igra se svrstava među avanturističke igre, igre istraživanja, borbe, bazirane na romanima, te igre izgradnje teritorija.

Robinson Crusoe: Adventures on the Cursed Island je epska igra koju je izdao Portal Games. U ovoj igri ćete morati izgraditi sklonište, palisadu, oružje i stvoriti alate poput sjekire, noža i vreća kako biste opstali na otoku. Vrijeme je da pronađete hranu, borite se protiv divljih zvijeri i zaštitite se od promjena vremena. Preuzmite ulogu jednog od četiri člana posade broda (kuhar, stolar, istraživač ili vojnik) i suočite se s avanturom. Koristite vaše organizacijske vještine kako biste pomogli svojim suigračima, raspravljajte s njima o planu i provedite ga u djelo. Raspravljajte, surađujte i radite na što boljem zajedničkom planu.

U potrazi za blagom, otkrijte tajne i slijedite ciljeve šest različitih scenarija koji će vas uvući u igru. Počnite tako da izgradite veliku hrpu drva i zapalite je kako biste dozvali pomoć, a zatim se upustite u nove avanture. Postanite egzorcist na prokletom otoku. Postanite lovac na blago na Vulkanskom otoku. Postanite spasilačka ekipa za mladu damu koja je zarobljena na otoku od stijena. Prepustite se avanturi i neka ona živi!

Robinson Crusoe: Adventures on the Cursed Island ima visoke ocjene među zaljubljenicima igara, što je razumljivo s obzirom na njegove odlične mehanike i zanimljivu temu. Ova igra ima sve što je potrebno za nezaboravno iskustvo – tajnovite događaje, mogućnost otkrivanja blaga i susretanja s opasnostima, te nevjerojatnu mogućnost izgradnje vlastitog naselja. Stavite se u uloge preživjelih s broda i suočite se sa svim izazovima koje ovaj otok donosi. Zahvaljujući raznolikim scenarijima, uvijek ćete imati novu avanturu koja će vas držati zainteresiranima. Robinson Crusoe: Adventures on the Cursed Island je jedna od najboljih društvenih igara temeljenih na franšizama koju imamo čast preporučiti.

Robinson Crusoe: Adventures on the Cursed Island Društvena Igra

Battlestar Galactica: The Board Game • Broj igrača: 3-6


 • Trajanje igre: 120-180 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Srednja (+++)
Battlestar Galactica: The Board Game je iznimna igra temeljena na popularnoj franšizi Battlestar Galactica. Igra je osvojila srca fanova diljem svijeta i uživa u visokim ocjenama i recenzijama. Zaigrajte kao jedan od deset omiljenih likova iz serije i zaronite u svijet prevare, nepovjerenja i borbe za opstanak. Ova polu-kooperativna igra za 3-6 igrača pružit će vam satima zabave i napetosti.

U igri, ludom trkom za preživljavanjem, igrači će morati surađivati kako bi brod Galactica i čitava ljudska flota ostali jedinstveni. No, tu dolazi do izražaja tajanstveni element igre – jedan ili više igrača tajno su pristaše Cylona! Igrači će morati smisliti strategiju i izložiti izdajnika dok istovremeno drže flotu na okupu. No to nije sve, jer kako vrijeme odmiče, gorivo postaje sve rjeđe, hrana zagađena, a politički nemiri prijete raspadu cijele flote.

U igri Battlestar Galactica: The Board Game, moći ćete odabrati jedan od četiri različita tipa likova: pilota, političkog lidera, vojnog lidera ili inženjera. Svoje vještine i slabosti iskoristit ćete kako biste donosili odluke na brodu Galactica, Colonial 1 ili u Vipera. Sakupljajte vještinske karte, branite se od Cylonovih napada, i održavajte moral posade na visokoj razini. Svaki potez donosi i Kriznu kartu koju će igrači morati riješiti. Potrebno je koristiti odgovarajuće karte kako bi se riješili problema, ali neodgovarajuće karte mogu otežati postizanje uspjeha. Osim toga, tijekom igre mogu se otkriti novi Cyloni, što samo povećava napetost.

Ukoliko uspješno upravljate obnovom zaliha hrane i goriva, održavate moral posade i brod Galactica ostanen bez većih oštećenja, ljudi će pobijediti i doći do planete Zemlje. No, ukoliko se Cyloni pravovremeno otkriju i uspiju uništiti Galacticu, ljudi su izgubili. Battlestar Galactica: The Board Game pruža jedinstvenu i uzbudljivu avanturu koja će vas držati na rubu sjedala tijekom cijele igre. Zahvaljujući intrigantnoj temi, lukavim mehanikama i izazovnoj igri uloga, ova igra je zasluženo izabrana kao jedna od najboljih društvenih igara temeljenih na franšizama.

Battlestar Galactica: The Board Game Društvena Igra

Sherlock Holmes Consulting Detective: The Thames Murders & Other Cases • Broj igrača: 1-8


 • Trajanje igre: 60-120 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Srednja (+++)
Sherlock Holmes Consulting Detective: The Thames Murders & Other Cases je društvena igra temeljena na jednom od najpoznatijih detektiva svih vremena, Sherlocku Holmesu. Ova igra je odabrana za ovaj članak zbog svoje tematske osnove i interaktivne narativne mehanike. U ovoj igri igrači preuzimaju ulogu detektiva te se upuštaju u rješavanje raznih misterija i zločina koji potresaju 19. stoljeće Londona. Ova igra je posebna jer se ne oslanja na sreću ili bacanje kockica, već na mentalnu sposobnost igrača.

U Sherlock Holmes Consulting Detectiveu, igračima je zadana misterija koju trebaju riješiti. Moraju pratiti tragove i dokaze, intervjuirati sumnjivce, pretraživati novine i koristiti svoje deduktivne sposobnosti kako bi došli do rješenja. U ovoj igri se nalaze različiti slučajevi koje će vam pokazati koliko je vaša sposobnost dedukcije oštra.

Glavna prednost ove igre je interaktivna naracija koja vas uvlači u svijet gospodina Holmesa i daje vam osjećaj da ste i sami dio njegovog istraživanja. Igrači će morati analizirati dokaze, koristiti logiku i donositi odluke kako bi došli do rješenja. Uz to, budući da je igra kooperativna, možete surađivati ​​s drugim igračima kako biste zajedno riješili slučaj.

Sherlock Holmes Consulting Detective: The Thames Murders & Other Cases je idealna igra za sve ljubitelje detektivskih priča i misterija. Iznenađujuće zagonetke, složeni slučajevi i atmosfera viktorijanskog Londona stvaraju nevjerojatno iskustvo koje će vas držati napetima cijelo vrijeme.

Uzmite uloge Sherlocka Holmesa i njegovog vjernog pratitelja dok istražujete tajnovite slučajeve i pokušavate ući u um najpoznatijeg detektiva. Ako volite izazovne misaone igre, bogate priče i interaktivne elemente, Sherlock Holmes Consulting Detective: The Thames Murders & Other Cases je igra koju biste trebali imati na svom popisu najboljih društvenih igara temeljenih na franšizama.

Sherlock Holmes Consulting Detective: The Thames Murders & Other Cases Društvena Igra

Legendary Encounters: An Alien Deck Building Game • Broj igrača: 1-5


 • Trajanje igre: 30-60 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Srednja (+++)
Najbolje društvene igre temeljene na franšizama donose nam specifično iskustvo igranja, gde imamo priliku da uđemo u svetove koje obožavamo. Jedna od takvih igara je Legendary Encounters: An Alien Deck Building Game, temeljena na popularnoj franšizi filmova “Alien”. Ova igra, koja je objavljena 2014. godine od strane Upper Deck Entertainment-a, donosi nam opasne borbe protiv horde vanzemaljaca, uz potpuno kooperativno iskustvo.

U ovoj igri, koja spada u poddomenu tematskih igara, igrači preuzimaju uloge protagonista iz “Alien” serijala i zajedničkim snagama pokušavaju da prežive napade neprijatelja. Pravi timski rad je ključan, jer samo zajedničkim uspehom ćete pobediti horde vanzemaljaca. Gameplay se bazira na sistem kartičarenja i izgradnji špila, gde igrači koriste svoje poteze da unaprede svoje špilove i pobede karte Xenomorph-a koje su postavljene na centralnu tablu igre. Ova igra, koja je namenjena od 1 do 5 igrača, pruža dinamično iskustvo sa dozom napetosti i uzbuđenja.

Legendary Encounters: An Alien Deck Building Game je dobio izuzetne ocene od strane fanova i kritičara, a nivo kompleksnosti igre je umeren. Ukoliko ste obožavatelj franšize “Alien” i tražite izazovnu i tematski bogatu društvenu igru, ovo je definitivno pravi izbor za vas. Spomenuta igra ima mehanike poput kooperativne igre, izgradnje špila i događaja, te će Vas uvući u uzbudljivu i opasnu borbu protiv vanzemaljaca. Sa vremenom igranja od 30 do 60 minuta, pruža pravu dozu zabave za sve ljubitelje naučne fantastike, horora i filmova.

Legendary Encounters: An Alien Deck Building Game Društvena Igra

Star Wars: X-Wing Miniatures Game • Broj igrača: 2-2


 • Trajanje igre: 30-45 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Srednja (+++)
Star Wars: X-Wing Miniatures Game je jedna od najboljih društvenih igara temeljenih na franšizama “Ratovi Zvijezda”. Ova igra je osvojila srca fanova širom svijeta, a popularnost joj raste iz dana u dan. Glavni razlog zašto je “Star Wars: X-Wing Miniatures Game” izabran za ovaj popis najboljih društvenih igara temeljenih na franšizama je zbog svog izvanrednog
kombiniranja taktike i akcije s borbenim letovima svemirskih brodova.

Ova igra omogućuje igračima da preuzmu kontrolu nad moćnim rebelijskim X-krilcima i okretnim imperijalnim TIE lovcima te se suoče jedan protiv drugoga u brzim svemirskim borbama. Kroz nekoliko uključenih scenarija, “Star Wars: X-Wing Miniatures Game”vješto rekreira uzbudljive svemirske bitke iz “Ratova Zvijezda”. Bogato detaljnizirani i oslikani modeli svemirskih brodova u ovoj igri pružit će vam dozu autentičnosti i osjećaj kao da ste zaista u “Ratovima Zvijezda”. Igrači mogu odabrati posadu svemirskog broda, planirati maneuvre i završiti svoju misiju.

Ono što čini ovu igru posebnom je brza i uzbudljiva igra koja vas uvlači u najžešće bitke “Ratova Zvijezda”. Svaka vrsta svemirskog broda ima svoj jedinstveni upravljački disk, koji se koristi za tajno odabiranje brzine i maneve svakog poteza. Nakon planiranja manevara, odabir poteza otkriva se i izvršava na svakom brodu (počevši od najmanje vještog pilota). Bez obzira da li se želite strmoglaviti prema neprijatelju i pucati lasericom na njegove deflektore, ili bježati od njega dok pokušavate zaključati cilj, bit ćete potpuno u kontroli tijekom svih napetih zračnih borbi.

“Star Wars: X-Wing” ima tri jedinstvena missiija, a svaka od njih ima svoje uvjete za pobjedu i posebna pravila. Zahvaljujući velikom broju različitih misija, samo pametni i vješti piloti koji se služe različitim taktikama izlaze pobjednički. Ono što čini ovu igru još raznovrsnijom je mogućnost prilagođavanja brodova, različiti manevri i različit ishod borbe. Na primjer, štetu broda određuje se bacanjem kockica i primjenjuje u obliku mješavine karata koje donose posebne hendikepe. Može se dogoditi da je oštećen vaš navigacijski sustav, što utječe na sposobnost pronalaženja cilja neprijatelja. Možda će se vaše oružje pokvariti u najnezgodnijem trenutku, ograničavajući vaše ofenzivne sposobnosti. Ili još gore, vaš pilot može biti ozlijeđen, ugrožavajući njegovu sposobnost koncentracije na životnu i smrtonosnu borbu u kojoj je uključen…

Starter set “Star Wars: X-Wing” ima sve što vam je potrebno za početak borbi, uključujući scenarije, karte, potpuno sastavljene i oslikane modele brodova. Ova igra ima jednostavna pravila koja brzo možete savladati, dok istovremeno pružaju temelje za sistem koji se može nadograđivati s vašim omiljenim brodovima i likovima iz svijeta “Ratova Zvijezda”.

Ako ste ikada željeli sudjelovati u uzbudljivim svemirskim bitkama iz “Ratova Zvijezda” i preuzeti kontrolu nad ikoničnim svemirskim brodovima, onda je “Star Wars: X-Wing Miniatures Game” savršena igra za vas. Zahvaljujući svojoj taktičnosti, brzini i autentičnosti, ova igra je nezaobilazna ponuda na popisu najboljih društvenih igara temeljenih na franšizama.

Star Wars: X-Wing Miniatures Game Društvena Igra

Horrified • Broj igrača: 1-5


 • Trajanje igre: 60-60 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Niska (++)
Dobrodošli nazad, društveni igrači! Danas vam predstavljam jednu izvanrednu igru temeljenu na franšizama koja će vas dovesti direktno u srce horora – Horrified. Ova igra, objavljena 2019. godine od strane Ravensburgera, garantuje da ćete se suočiti s najmaštovitijim i najstrašnijim stvorenjima. Bez obzira na to jeste li obožavatelj ikoničnih filmova ili žudite za neukrotivim čudovištima, Horrified je stvoren kako bi vam pružio pravu dozu straha i uzbuđenja. Sa svojim visokokvalitetnim skulpturiranim figurama, kao što su Frankenstein, Zvijer iz Crnog lagune, Drakula, Mumičino, Nenadani čovjek, Vukodlak i Nevesta Frankensteina, Horrified nudi izuzetnu vizualnu prezentaciju.

Horrified se ističe svojim inovativnim i jednostavnim kooperativnim mehanizmom igre. Ova igra vam omogućava da se udružite s drugim igračima dok pokušavate spasiti svoj grad od opasnih čudovišta. Svi neprijatelji imaju različite karakteristike i strategije, pa ćete morati smisliti i prilagoditi taktiku kako biste ih savladali. Ovisno o vašoj hrabrosti, sposobnostima i izazovima koje odaberete, možete prilagoditi težinu igre i upustiti se u nevjerojatne avanture.

Što ovu igru čini tako posebnom je vrhunsko iskustvo koje pruža. Tijekom igre bit će vam potrebno donositi odluke, koristiti akcijske bodove, valjati kocke, sakupljati i dostavljati predmete te kretati se točkom na točku. Svaki potez će biti nepredvidiv i nevjerojatno uzbudljiv, a vaša suradnja s drugim igračima će biti od ključne važnosti za pobjedu protiv čudovišta. Ova igra je također prilagođena za igranje samostalno, što znači da ćete se moći boriti protiv horora čak i ako nemate svoje društvo igrača.

Horrified je prava poslastica za ljubitelje horora, igrače koji uživaju u kooperativnom stilu igre i one koji se dive visokokvalitetnim figurama. Ova igra vraća žanr franšizama i čini ga neodoljivo zabavnim. Sa svojim jednostavnim mehanizmima i temom koja oduzima dah, Horrified zaslužuje svoje mjesto na našem popisu najboljih društvenih igara temeljenih na franšizama. Dakle, smjesta pripremite svoje prijatelje, spremite se za zastrašujuće avanture i ne dopustite da vas strah zaustavi – jer u ovom slučaju, strah je jednostavno neizbježan dio igre!

Horrified Društvena Igra
Ivan Šimić
Latest posts by Ivan Šimić (see all)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Nastavi istraživati igre

Povezane objave

Najiščekivanije Društvene Igre 2024.

Najiščekivanije Društvene Igre 2024.

Uživajte u pregledu najuzbudljivijih društvenih igara koje dolaze u 2024., od svemirskih odiseja do povijesnih avantura. Ne propustite ove hitove!