Najbolje party društvene igre za za 6 i više igrača

Planirate zabavu za više od 6 igrača i tražite igre koje će podići atmosferu? Ne tražite dalje! U ovom blogu predstavit ćemo vam najbolje party društvene igre koje će osigurati nevjerojatnu zabavu i smijeh na vašem događaju.
Bez obzira jeste li ljubitelj karaoke, plesa, zagonetki ili brzih izazova, ove igre će vas držati zabavljenima cijelu noć. Saznajte više o party društvenim igrama koje će podići atmosferu na vašem događaju i osigurati nezaboravne trenutke!

Sadržaj

Two Rooms and a Boom • Broj igrača: 6-30


 • Trajanje igre: 7-20 min


 • Ocjena: Dobar (★★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
Dobrodošli nazad na našu listu party društvenih igara za 6 i više igrača! Danas ćemo vam predstaviti manje poznatu igru koja je izuzetno popularna među fanovima – Two Rooms and a Boom. Ova igra, koju je izdao IELLO 2013. godine, donosi urnebesnu kombinaciju socijalne dedukcije i skrivenih uloga.

U Two Rooms and a Boom, igrači su podeljeni u dve grupe – Plavu ekipu i Crvenu ekipu. Plava ekipa ima predsednika, dok Crvena ekipa ima bombaša. Dve grupe se nalaze u odvojenim prostorijama, gde se odvijaju runde u vremenskom okviru. Na kraju svake runde, neki igrači će biti premešteni u suprotne prostorije. Ako je bombaš Crvene ekipe u istoj prostoriji kao predsednik Plave ekipe na kraju igre, Crvena ekipa pobeđuje; u suprotnom, Plava ekipa odnosi pobedu. Mnogo laži je ovde ohrabreno, što čini igru još zabavnijom i izazovnijom.

Two Rooms and a Boom je jednostavan za naučiti i igranje je brzo, sa partijama koje obično traju od 7 do 20 minuta. Ova igra je savršen dodatak našoj listi party igara jer je prilagođena za veće grupe igrača – može se igrati čak i sa 30 igrača! Zahvaljujući mehanikama kao što su gluma, glasanje, i varijabilne moći igrača, ova igra je pravi osvežavajući izbor za večernje okupljanje sa prijateljima ili porodicom.

Two Rooms and a Boom je dobio mnogo pohvala od strane fanova i ocena mu je visoka. Iako nije tako poznata kao neke druge igre, definitivno pruža nešto drugačije i jedinstveno u svetu društvenih igara. Uključuje elemenate blefoviranja, taktike, i dedukcije, a igrači moraju koristiti svoje veštine pregovaranja i timskog rada kako bi postigli svoje ciljeve. Bez obzira na to da li ste novajlija u svetu društvenih igara ili iskusni igrač, Two Rooms and a Boom će vam pružiti nezaboravno iskustvo koje ćete želeti da ponavljate iznova i iznova.

Jeste li spremni za uzbuđenje i intrigu koje donosi Two Rooms and a Boom? Ova igra će sigurno razgovetati vaše veštine dedukcije i timske saradnje. Nećete želeti da propustite priliku za uživanje u ovoj čudesnoj igri sa više igrača.

Two Rooms and a Boom Društvena Igra

The Werewolves of Miller’s Hollow • Broj igrača: 8-18


 • Trajanje igre: 30-30 min


 • Ocjena: Dobar (★★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
Werewolves of Miller’s Hollow je manje poznata igra koja se pridružuje našoj listi najboljih party društvenih igara za 6 i više igrača. Ova igra, izdana 2001. godine od strane Lui-même-a, nudi nevjerojatno iskustvo igranja za 8 do 18 igrača. Sa trajanjem od 30 do 30 minuta, ova igra će vas sigurno zabaviti tijekom cijele večeri.

Smještena u malom selu zahvaćenom vukodlacima, Werewolves of Miller’s Hollow pruža igračima jedinstvenu priliku da istraže tajanstvene i opasne situacije. Svaki igrač dobiva tajnu ulogu – vukodlaka, običnog seljaka ili specijalnog lika kao što su šerif, lovac, vještica, djevojčica, prorok i mnogi drugi. Tijek igre izmjenjuje se između noćnih i dnevnih faza. Noću vukodlac bira seljaka kojeg će ubiti, a tijekom dana otkriva se ubijeni seljak i on napušta igru. Preostali seljani, i obični i specijalni, tada razgovaraju i glasaju o osobi koju sumnjaju da je vukodlak. Odlikuju se lukavim indikacijama i informacijama koje specijalni likovi prenose tijekom rasprave. Izabrani igrač biva otkriven kao vukodlak, a zatim napušta igru. Werewolves of Miller’s Hollow je socijalna igra koja ne zahtijeva nikakvu opremu za igranje i može primiti gotovo bilo kakvu veliku skupinu igrača.

Izvrsne ocjene i pozitivne recenzije potvrđuju da je Werewolves of Miller’s Hollow uspješna igra. Ova igra privlači igrače zbog svoje jednostavne razine složenosti i uzbuđujućeg tijeka igre. Miješajući elemente zavođenja, dedukciju i misteriju, ovo je savršena igra za veće grupe ljudi koje žele provesti nezaboravno društveno iskustvo. Bez sumnje, Werewolves of Miller’s Hollow je fantastičan izbor za našu listu najboljih party društvenih igara za 6 i više igrača.

The Werewolves of Miller's Hollow Društvena Igra

Mafia de Cuba • Broj igrača: 6-12


 • Trajanje igre: 10-20 min


 • Ocjena: Dobar (★★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
Mafia de Cuba je društvena igra koju je 2015. godine izdao Lui-même. Igra je namijenjena za 6 do 12 igrača i traje između 10 i 20 minuta. Ova igra pripada podkategoriji društvenih igara za zabave, a uključuje mehanike uloga, timskih igara i varijabilnih moći igrača. Kategorije igračke ploče su prijevarne, dedukcije, mafija i društvene igre.

Mafia de Cuba je relativno nepoznata igra koja je stekla dobre ocjene od fanova i recenzija, a razina kompleksnosti je jednostavna. U igri se nalazimo u Havani, 29. prosinca 1955. godine, gdje don Alessandro organizira večeru za svoje vjerne poslušnike. Međutim, on je hitno pozvan na sastanak kod predsjednika Batiste i stoga je povjerio svoju dragocjenu kutiju cigara svojim suradnicima. Ova kutija ima lažno dno, ispod prvog sloja cigara krije se prava riznica – dijamanti!

Svaki igrač preuzima na sebe ulogu mafijaškog suradnika i ima zadatak otvoriti kutiju i odlučiti se hoće li izdati i ukrasti dijamante ili ostati vjeran “pošteni” mafijaš, biti vozač ili djelovati kao tajni agent CIA-e. Nakon večere don Alessandro dolazi do kutije cigara i otkriva nestanak dijamanata. Njegov zadatak je pronaći svoje blago i kazniti odgovorne bacanjem u zaljev sa cipelama napunjenim cementom. Nakon žestokih rasprava i opasnih dedukcija, don Alessandro, uz pomoć svojih suradnika, će se potruditi pronaći sve ukradene dijamante.

Mafia de Cuba je uzbudljiva igra u kojoj se postavljaju pitanja: hoće li don Alessandro izgubiti svoju čast optuživanjem krivaca? Hoće li najsnalažljiviji lopovi pobijediti? Ili će CIA poslati ove kriminalce iza rešetaka? Ova igra je izvrsna opcija za listu party društvenih igara za 6 i više igrača jer donosi intrigantan i napet set mehanika koji će osigurati pregršt zabave i uzbuđenja.

Mafia de Cuba Društvena Igra

Werewolf • Broj igrača: 8-24


 • Trajanje igre: 60-60 min


 • Ocjena: Prolazna (★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
Dok mnogi igrači vole klasične društvene igre poput Monopolya ili Scrabblea, postoje i one koje su stvorene kako bi donijele novu razinu uzbuđenja i interakcije na druženjima. Jedna takva igra je “Werewolf”, koja je relativno nepoznata, ali zaslužuje svoje mjesto na listi najboljih party društvenih igara za 6 ili više igrača.

“Vukodlak” (poznat i kao “Mafija”) je igra koja se odvija u malom gradu u kojem manjina stanovnika krije opasnu tajnu. Svaki igrač tajno dobiva ulogu – Vukodlak, Seljanin ili Vidovnjak (poseban Seljanin). Tu je i Moderator koji kontrolira tijek igre.

Igra se izmjenjuje između noćnih i dnevnih faza. Tijekom noći, Vukodlaci tajno biraju Seljanina koji će biti ubijen. Također, Vidovnjak (ako je još uvijek živ) pita je li drugi igrač Vukodlak ili ne. Tijekom dana, ubijeni Seljanin otkriva svoju ulogu i napušta igru. Preostali Seljani onda glasaju o igraču kojeg sumnjaju da je Vukodlak. Taj igrač otkriva svoju ulogu i napušta igru.

Vukodlaci pobjeđuju kada broj Seljana i Vukodlaka postane jednak. Seljani pobjeđuju kada ubiju sve Vukodlake. “Vukodlak” je društvena igra koja ne zahtijeva nikakvu dodatnu opremu za igranje i može primiti gotovo bilo koju veliku skupinu igrača.

Iako su ocjene obožavatelja i recenzija za ovu igru ​​prosječne, “Vukodlak” ima neke aspekte koji ga čine idealnim za društvena okupljanja s velikim brojem igrača. Njegove mehanike skrivanja uloga, pregovaranja i eliminacije igrača mogu stvoriti napete i uzbudljive trenutke. Ova igra također potiče interakciju među igračima te zahtijeva taktiku i analizu kako bi se otkrili Vukodlaci i spasili selo.

Unatoč niskoj kompleksnosti i negativnim ocjenama koje su davali neki ljubitelji, “Vukodlak” je i dalje vrijedan dodatak našem popisu najboljih party društvenih igara za veće grupe igrača. Njegova jednostavnost omogućuje lako uključivanje svih sudionika, bez obzira na njihove prijašnje igračke vještine. Osim toga, njegove teme misterije i horora pružaju dodatnu dozu adrenalina i uzbuđenja na svakoj igračkoj večeri.

Sada kad znate malo više o “Vukodlaku”, ne možete propustiti priliku za iskušavanje ove tajanstvene i intrigantne igre u društvu svojih prijatelja. Pazite da gledate jedni druge s oprezom i taktikom jer nikad ne znate tko je sakriveni Vukodlak među vama!

Werewolf Društvena Igra
Ivan Šimić
Latest posts by Ivan Šimić (see all)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Nastavi istraživati igre

Povezane objave

Najiščekivanije Društvene Igre 2024.

Najiščekivanije Društvene Igre 2024.

Uživajte u pregledu najuzbudljivijih društvenih igara koje dolaze u 2024., od svemirskih odiseja do povijesnih avantura. Ne propustite ove hitove!