Najbolje smiješne društvene igre za 4 igrača

Pripremite se za nevjerojatno smiješno iskustvo s najboljim smiješnim društvenim igrama za 4 igrača! Ove igre su dizajnirane kako bi vam pružile nezaboravne trenutke smijeha i zabave s prijateljima ili obitelji.
Bez obzira jeste li ljubitelj igara riječima, mimikom ili smiješnim situacijama, ove igre će vas nasmijati do suza. Uz smiješne društvene igre za 4 igrača, svaka večer će biti ispunjena smijehom i veseljem!

Sadržaj

Dixit: Odyssey • Broj igrača: 3-12


 • Trajanje igre: 30-30 min


 • Ocjena: Dobar (★★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
Dixit: Odyssey je igra koju sigurno trebate imati na umu ako ste u potrazi za smiješnom društvenom igrom za četiri igrača. Ova igra izdavača Libellud, objavljena 2011. godine, istaknuta je po svojem izuzetno jednostavnom mehanizmu igranja. Dixit: Odyssey pripada podkategoriji “Party Games” društvenih igara i podiže interakciju među igračima na nevjerojatno zabavan način.

Dixit: Odyssey je proširenje jedne vrlo poznate igre po imenu Dixit. Igra se sastoji od kartica s prekrasnim i jedinstvenim slikama, koje će sigurno izazvati smijeh i zabavu u svakoj partiji. Glavni mehanizam igre je pripovijedanje, u kojem jedan igrač ima zadatak opisati sliku na kartici koristeći riječ ili rečenicu, ali ne previše očigledno. Ostali igrači zatim odabiru karticu iz svoje ruke koja najbolje odgovara opisu i predaju je pripovjedaču. Nakon toga, svi igrači glasaju za karticu koja pripada pripovjedaču. Ako nitko ili svi pogode karticu, pripovjedač ne dobiva bodove, dok svi igrači dobivaju po dva; inače, pripovjedač i igrači koji su točno pogodili dobivaju po tri boda. Izuzetno je zanimljivo vidjeti kako se igrači snalaze u povezivanju različitih slika s opisima.

Ono što čini Dixit: Odyssey pravim izborom za listu smiješnih društvenih igara za četiri igrača su upravo njegovi mehanizmi igranja. Pripovjedanje, ciljani tragovi i glasanje čine ovu igru interaktivnom i zabavnom. Osigurava bezbrojne trenutke smijeha i šale, a istovremeno je vrlo jednostavna za naučiti. Dixit: Odyssey nudi i mogućnost proširenja za do 12 igrača i ima varijante igre za timski način igranja i nove načine korištenja kartica. Uz to, igra dolazi s prekrasnim dizajnom i kvalitetnim komponentama. Sve to čini Dixit: Odyssey idealnim izborom za svaku zabavu i društveno okupljanje!

Dixit: Odyssey Društvena Igra

Dungeon Petz • Broj igrača: 2-4


 • Trajanje igre: 90-90 min


 • Ocjena: Dobar (★★★)


 • Kompleksnost: Visoka (++++)
Dungeon Petz je jedan od najsmješnijih društvenih igara namijenjenih za 4 igrača, koja će vas odvesti na nevjerojatno putovanje u svijet tamnice i životinja koje zadržavaju taj mračni šarm. Izdan 2011. godine od strane Czech Games Edition, ova igra se ističe kao odličan izbor za tematske društvene igre koje mame smijeh na našem licu. Da biste saznali zašto se ova igra nalazi na listi najboljih smiješnih društvenih igara za 4 igrača, isprobajte Dungeon Petz i otkrijte zašto ima tako dobre ocjene od strane ljubitelja igara!

U Dungeon Petz-u, vi ćete postati vođa obitelji demona koja je upravo započela novi posao – uzgoj i prodaja ljubimaca. Zvuči jednostavno i sigurno, zar ne? Pa, zaboravili smo napomenuti da su oni ljubimci za Lordove Tamnica. To znači da su to čarobne, igračke, ponekad ljutite čudovišta koja uvijek traže pažnju i u trenutku kada želite da pokažu svoje kvalitete kupcima, one se razbole ili prdnut. Ponekad ste čak sretni što ste ih se riješili – ali profit je nevjerojatan.

Dungeon Petz je samostalna igra smještena u svijetu Dungeon Lords. Igra se sastoji od nekoliko krugova u kojima igrači koriste nekonvencionalne mehanike postavljanja radnika (igrači istovremeno pripremaju grupe demona različitih veličina kako bi igrali prije drugih) kako bi se pripremili za težak zadatak odgajanja čarobnih stvorenja i udovoljavanja njihovim različitim potrebama (predstavljenim karticama) kako bi ih prodali kao odrasle i zastrašujuće čudovište Lordovima Tamnica. U međuvremenu, oni također sudjeluju na raznim natjecanjima na kojima se hvale svojim ljubimcima, što im donosi dodatne bodove.

Dungeon Petz ima visoku razinu kompleksnosti, što će izazvati strast i zanimanje kod iskusnih igrača. Unutar ove igre otkrit ćete nevjerojatne značajke čudovišta i predivne humoristične trenutke. Stoga, ako ste ljubitelj smiješnih društvenih igara za 4 igrača, Dungeon Petz će svakako ispuniti vaša očekivanja i pružiti vam nevjerojatno iskustvo koje se ne smije propustiti!

Dungeon Petz Društvena Igra

Telestrations • Broj igrača: 4-8


 • Trajanje igre: 30-30 min


 • Ocjena: Dobar (★★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
Telestrations je zabavna društvena igra koju je Användbart Litet Företag objavio 2009. godine. Ova igra je pogodna za 4 do 8 igrača i može se odigrati za samo 30 minuta. Smatra se da je Telestrations jedna od najboljih igara u kategoriji zabavnih društvenih igara, što ga čini idealnim izborom za našu listu smiješnih društvenih igara.

Glavni dio Telestrations igre je crtanje, a za to su vam potrebne olovke i blokovi za skiciranje koje dolaze uz igru. Svaki igrač počinje tako što skicira riječ koja je odabrana kockom. Kroz igru, sve skice i nagađanja prolaze kroz sve igrače, a rezultat je često urnebesan niz skica koje malo podsjećaju na izvornu riječ. Ova igra je u stvarnom vremenu, što znači da su svi igrači aktivni u istom trenutku, što dovodi do zanimljive i brze interakcije među igračima.

Telestrations je vrlo popularna igra među ljubiteljima društvenih igara, a jedan od razloga je njegova jednostavnost. Svi mogu uživati u ovoj igri bez obzira na svoje stvarne crtačke sposobnosti. Osim toga, igra nudi nevjerojatno smiješne trenutke kada se originalna riječ transformira u niz sve smješnijih skica i nagađanja. Kreativnost i humor su ključni elementi ove igre, a zahvaljujući velikoj raznolikosti riječi koje možete birati, svaka igra je jedinstvena i zabavna.

Ukratko, Telestrations je izvrstan izbor za našu listu smiješnih društvenih igara. Njegova jednostavnost, brza igra i humor čine ga nevjerojatno zabavnim iskustvom za grupe od 4 do 8 igrača. Bez obzira jeste li dobar u crtanju ili ne, ova igra će sigurno izazvati smijeh i divljenje među igračima.

Telestrations Društvena Igra

Monikers • Broj igrača: 4-16


 • Trajanje igre: 30-60 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Jako niska (+)
Monikers je manje poznata društvena igra koju je objavila CMYK 2015. godine. Ona je namijenjena za 4 do 16 igrača, a trajanje igre je između 30 i 60 minuta. Ova igra se smatra dio podžanra društvenih igara koje su zabavne i idealne za okupljanje i smijeh s prijateljima. Monikers je odličan izbor za listu smiješnih društvenih igara za 4 igrača jer nudi priliku za mnogo smijeha i zabave.

Monikers je igra bazirana na javnom domenu igre Celebrities, gdje igrači naizmjence pokušavaju uvjeriti svoje suigrače da pogode imena opisivanjem ili imitiranjem poznatih osoba. Igra se sastoji od nekoliko rundi, a svaki krug donosi novo pravilo koje otežava davanje prikladnih naputaka. U prvoj rundi, davatelji naputaka mogu reći bilo što osim imena samog. U drugoj rundi, davatelji naputaka mogu koristiti samo jednu riječ. A u posljednjoj rundi, davatelji naputaka uopće ne mogu ništa reći, već mogu samo koristiti geste i pantomimu. Ovaj izazov dodaje dodatnu razinu zabave i nasmijat će sve igrače.

Monikers je dobio velike ocjene od fanova i recenzija, a razina kompleksnosti je jednostavna. Osim što je zabavan i smiješan, ova igra također potiče kreativnost i timski rad među igračima. Budući da je Monikers prikladan za veći broj igrača, to ga čini savršenim izborom za večernje zabave ili igre na zabavama. Također, njegove različite runde i očekivani izazovi čine ga nepredvidivim i intrigantnim za igrače. Monikers je zasigurno igra koju biste trebali isprobati ako želite smijeh i zabavu sa svojim prijateljima.

Monikers Društvena Igra

Awkward Guests: The Walton Case • Broj igrača: 1-8


 • Trajanje igre: 45-75 min


 • Ocjena: Vrlo Dobar (★★★★)


 • Kompleksnost: Srednja (+++)
Awkward Guests: The Walton Case je manje poznata društvena igra koju je izdala Megacorpin Games 2016. godine. Ova igra namijenjena je za 1 do 8 igrača, a prosječno trajanje jedne partije je od 45 do 75 minuta. Ova igra pripada podkategoriji obiteljskih igara te uključuje mehanike dedukcije, upravljanja rukama i trgovanja. Kategorije igre su kartaška igra, dedukcija, humor, tematika filmova/TV/radija i misterija/ubojstvo.

Awkward Guests: The Walton Case je igra koja uživa veliku popularnost među obožavateljima i dobila je sjajne recenzije. Njen nivo kompleksnosti je umjeren, što je čini pristupačnom širokom krugu igrača.

Sam koncept igre je jedinstven – igračima pruža mogućnost ponovnog igranja uz beskrajnu varijabilnost. Svaka igra će biti jedinstvena, jer će se svaki put ispričati drugačija priča o ubojstvu gospodina Walta u njegovoj vili.

Cilj igre je da koristeći prave detektivske vještine riješite svaki slučaj. Morat ćete ispitivati osumnjičene, pitati kućno osoblje, istražiti mjesto zločina, tražiti tragove po kući Walta i konzultirati policijske izvještaje. Sve ovo će se odvijati dok razmjenjujete informacije s protivnicima ili ih skrivate od njih, pa se pripremite da iskoristite sve svoje detektivske vještine!

Srce igre je jednostavno – igrači imaju ruku od šest karata, a svaka karta ima vrijednost (1, 2 ili 3 boda, ovisno o količini informacija koju pruža) i nekoliko referenci (tj. tematika o kojoj karta pruža informacije). Tijekom svog poteza, možete tražiti informacije o dvije različite reference koje vas zanimaju. Ostali igrači vam mogu ponuditi karte koje sadrže tražene reference, a zauzvrat možete s njima trgovati tako što im dajete isti broj bodova koji su vam ponudili kartama u vašoj ruci.

Nakon svakog kruga, igrači mogu pokušati riješiti misterij. Ako misterij nije riješen, igrači odlože dio karata iz svoje ruke i dobiju tri nove karte. Igrač ili igrači koji prvi riješe misterij pobjeđuju.

Awkward Guests: The Walton Case je igra koju ne smijete propustiti ako volite smiješne društvene igre. Njena originalna kombinacija dedukcije, upravljanja rukama i trgovanja pružit će vam satima zabave i izazova. Istovremeno, njen humoristički i misteriozni ton pridodaje dodatnu dimenziju gameplayu. Stoga, ova igra svakako zaslužuje biti na našem popisu smiješnih društvenih igara za 4 igrača.

Awkward Guests: The Walton Case Društvena Igra
Ivan Šimić
Latest posts by Ivan Šimić (see all)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Nastavi istraživati igre

Povezane objave

Najiščekivanije Društvene Igre 2024.

Najiščekivanije Društvene Igre 2024.

Uživajte u pregledu najuzbudljivijih društvenih igara koje dolaze u 2024., od svemirskih odiseja do povijesnih avantura. Ne propustite ove hitove!